30 Oktober - Fredag

Näe jag orkar inte blogga.
Vi hörs imorgon eller på Söndag!



Puss och kram!


30 Oktober - Fredag

Förlåt, men jag uppdaterar senare ikväll. Min dator håller på att dö och jag vill vara social med mina släktingar. "Spiderman" rullar i dvd-spelaren, så dt är väl vad vi ska se på. Haha, nej skämt å-sido så ska vi väl göra någonting ialla fall. Myspysa galet alltså!

Puss och kram!


30 Oktober - Fredag

Anna Abreu
-
Music Everywhere


Jag håller med dig Christa;
Finland gör bra musik!


28 Oktober - Onsdag

Hola !

Sitter fortfarande hemma hos mummu.
Jag är så sjuk! Hatar att vara dt, livet suger ju då. Har ont i huvudet, hostar som in i helvete och allting är bara bajs. Aja, life is a bitch! Vi åker ialla fall hem imorgon. Ska väl bli lagom skönt.. Mamma ska få ta hand om mig, sjuk som jag är ju. Jajuste, Anniina, Eveliina och Samuel är här nu. Dom och mummu ska ju med hem till Sveadala. Jag och Anniina ska shoppa, japp japp! Nej, nu ska jag äta och dricka cola.

Puss och kram!


28 Oktober - Onsdag

Hejsan!

Nu har jag försökt kolla på avsnittet
av "Aschberg" från igår där de sk "proffsiga" bloggerskorna Kissie, Dessie och Paow är med. Jag kunde kolla 5 minuter! Jag menar, Kissie sitter där som en snoffsig dam och tror hon är coolast i världen. "Jag kan inte uttala mig om hur mycket jag tjänar", "Blondinbella är ett kapitell jag kan se tillbaka på" yada yada yada. Dessie mummlar på lite granna och kollar hela tiden ner på sina långa lösnaglar och Paow, stackarn, får ju inte fram ett ord rätt ur mun. Näe, dt klickade jag ner ganska fort.

Jag bloggar mer senare, nu orkar jag inte sitta framför datorn mer.

Puss och kram!


27 Oktober - Tisdag

Jag bloggar imorgon.
Over and out!


26 Oktober - Måndag

Usch, jag mår illa av filmen mummu ser på nu.
Jag hatar krig!
Jag hatar våldtäckter!
Jag hatar utnyttjande!
Jag hatar denna film!


26 Oktober - Måndag

Hejsan!

Nu sitter jag här i Finland.
Dt är bra härligt ska ni veta! Båtresan igår gick bra, men den var lika tråkig som vanligt. Jag blev ju tragiskt nog sjuk i Lördags, så jag spenderade dt mesta av gårdagen till att sova, men de timmar jag var vaken var väldigt tråkiga.

Anyway, min söta mummu väckte mig klockan nio redan. Efter en tallrik gröt och en dusch så var jag redo för äventyret hon hade planerat. Vi åkte till en närliggande stad för att gå till en guldsmedsaffär där hon hade fått ett presentkort på 100€. Dock använde hon bara ca 70€, så jag fick resterande 30.Plockade på mig två par örhängen och jag är fullständigt kär. Ska visa bild senare men kan redan nu säga att Christa kommer förälska sig i dessa hon också. Dt är jag rätt så säker på!

Efter den trippen så åkte vi till en affär med allt möjligt; kläder, glas, ridsaker, motorolja, leksaker, smink mm. Jag fick två nya glas till min fina samling och så fick jag ett par nya jeansleggins. Dessa har fickor i rumpan, så dt ser faktiskt ut som jeans också. Ett plus är att dom är otroligt sköna!

Nu ska jag snyta mig, sedan ska jag fortsätta kolla runt här på internet. Om ett par timmar står maten på bordet och vi får då också sällskap av Anna och Jonne som kommer hit för att käka. Dt blir kyckling, ris och sås, mums! Jag vet inte ännu när jag skriver nästa gång, men någon gång blir dt väl.

Puss och kram!


23 Oktober - Fredag






Mikaela, what's going on? I miss you like hell baby! Vi som brukade ha så jävla roligt tillsammans. Haha kommer du tex ihåg båten? I do! Ena sekunden bråkade vi som bara den, abdra sekunden va vi hur bra polers som helst. Våren - 08, den va verkligen nåt speciellt. Askul hade vi ju! Varenda helg drack vi hemma hos dig. Haha, kommer du ihåg när du låg på golvet och så ställde jag mig bredvid dig och slängde Arn's kepa i papperkorgen och du började asgarva? Eller när jag nästan braka sönder hela din tv och allt. bara för att jag skulle krupa ut genom fönstret och röka? Eller när du sa världens skönaste kommentar; "Nu ska jag gå dit jag hör hemma: duschen!"? Eller när vi alltid på nåt jävla vänster lyckades byta tröja med varandra? Vet seriöst inte hur många gånger jag vaknade upp med din tröja på mig, haha!

Men nu har ju någonting hänt verkar dt som. Vi pratar ju aldrig längre.. Jag saknar dig så otroligt mycket! Din humor gjorde mig alltid happy, den va ju så bra! Tacka fan för att du konfirmerade dig och att vi hamnade i samma rum på Gotland. Dt va ju där allting började. Haha, sugen på sockerfritt godis föresten? ;-)

Nej, men dt jag ville komma fram till är att oavsett om vi inte är lika bra kompisar som förut, så är du alltid samma Mikalena för mig! Jag vet att du har dt svårt och så, vilket absolut inte är bra! Men jag hoppas att när du är redo så kan vi snacka om saker, för dt ska du veta också; jag finns gär no matter what! Dt är bara att skicka ett sms när du känner för dt. I promise att jag svarar så fort jag bara kan.

Mikis My Love!


23 Oktober - Fredag

Goddagens !

Jag ligger här i sängen med min
älskade Bailey bredvid mig. Har en liten godispåse bredvid mig som pappa köpte. Mums! Tv:n visar Måns Möller's nya program. Verkar vara lite som "Hey Baberiba", alltså dom verkar driva med allt och alla. Redan nu har dom visat en lite rolig parodi på "Bonde söker fru". Jaja, detta verkar vara ett toppen program för mig, exakt min humor!

Imorgon måste jag packa inför Finland. Åh, jag ser verkligen fram emot att få komma bort. En liten semester på 4-5 dagar är nog precis vad jag behöver just nu. Speciellt efter allt med Blom. Om jag får säga dt själv så tycker jag att han är riktigt dum. Han får för sig en sak och då är han också så inställd på detta att han inte kan ändra sig, fast att han säkert vet att han har fel. "Min häst är större än din häst", så håller han på hela tiden. Dock förstår han inte uttrycket, hihi. Aja, han är ute ur mitt liv nu. Eller ah, tills han skriver nästa sms vilket han med största säkerhet lär göra. "Jag vill inte ha kontakt med dig, sluta skriva till mig" säger han. Gissa vem som skickar sms 5 minuter efteråt? Oh yes, du gissade antagligen rätt!

Nej, nog skrivet om honom. Min blogg ska inte förpestas (oops, I'm bad!). Jag tror jag ska kolla klart på programet jag bubblade om här ovan, sedan ska jag nog sussa. Tycker ni dt är konsigt att jag är trött? Dt är dt verkligen inte, jag gick upp vid fyra imorse. Har varit vaken i tusen år känns dt som, haha. Nej, men jag sover när jag känner för dt. Kan erkänna att jag somnade i 20minuter på soffan någon timma efter att jag kom hem. Kommer inte ens ihåg att jag somnade, bara att jag vaknade utav att Bellan ringde. Aja, jag skriver imorgon!

Puss och kram!


22 Oktober - Torsdag


Damn I look good!


21 Oktober - Onsdag

Måste bara säga en grej innan jag for sure börjar sova..

What's up med folket i Fråga Olle-dokumentären? "Asså, i sommar ska jag ha sex med minst 20 st", "Min polare sa att han hade sex med 25 st förra sommaren, jag ska så klå dt i år", "Tror du bara att du kommer ha sex med 15 st?!". Seriöst.. Dom får dt att framstå som att alla tycker och tänker som dom. Sure, dom är typ runt.. 20?, och jag är "bara" 17, men ändå. Jag känner flera stycken som aldrig haft sex, jag känner flera som bara haft sex med någon enstaka och jag känner flera stycken som haft sex med fler än man kan räkna på en eller två händer. Dt jag vill komma fram till nu är att sex inte är någon tävling! Vissa gillar så kallade 'one-night-stands', andra inte. Men bara för att man gillar dt så är dt ingen tävling?

Detta var min åsikt, ♥


21 Oktober - Onsdag

Jag vill sova, men jag kan inte. Jag vet inte vad jag mer vill göra egentligen. Vad finns dt att göra? Jag har ingen aning.. Om inte Bellan ska på bio så ska hon komma över och hjälpa mig att packa. Fast dt är inte förens imorgon, och jag vet inte om jag kan börja packa nu. Dt är väl för tidigt? Jag menar, jag åker ju inte förens på Söndag. Söndag.. Dt är fanemig inte långt dit alltså. Jag kan knappt bärga mig. Jag åker till Finland.. Jag åker till Finland! JAG ÅKER TILL FINLAND! Fine, Finland är väl inte så fisförnämnt, men grejen är att jag kommer under 5 hela dagar befinna mig ett hela hav ifrån all skit. Jag menar, jag behöver egentligen inte stå ut med allt jag faktiskt står ut med. Inte enligt mig ialla fall, men dt finns dom som tycker olika. Dt finns ju också dom som tror att jag tror att jag själv inte gjort något fel alls. Alltså, jo.. Jag har ju gjort fel. Men såhär, om man jämför mina fel med alla andra som gjort något fel (ja, som jag har med att göra) så utgöra jag typ.. 6% kanske och resten är ju ganska logiskt då 94%. Fast smaken är som baken, och dt är väl världen också? Dt är väl å-andra sidan ganska bra. Men vet ni vad jag hakade upp mig på? Alltså, jag skrev ju att jag kommer vara ett helt hav borta snart, eller hur? Om dt är ett hav.. Vafan heter dt Östersjön för då? Är inte dt lite koo-koo? Haha, vet ni vad jag kom på nu då? jag och Bellan pratade förut om namn på tex hundar. En hunduppfödare som får sin första kull med valpar brukar ibland döpa hela kullen på någonting som börjar på A. Nästa kull till någonting som börjar på B, osv. Tänk om en släkt skulle göra så, haha. Alltså, de två föräldrarna skulle döpa sina tre söner till Stig, Mark och Sten. Haha, pricken över I:t vore ju om familjen hette Björk i efternamn, haha. Eller typ Skog eller nåt, haha. Nästa familj i släkten skulle döpa sina två döttrar till April och Maj. Haha, herre gud..

Nej förlåt folket, jag svammlar skit mycket. Ska nog försöka sova ialla fall. Boom boom, guess how long it took me to wright this? Haha, suckers. Nej fy, nu ska jag fan sluta! Men först dt obligatoriska..;

Puss och kram!


21 Oktober - Onsdag

Godkväll!

Sitter här i min soffa jus nu och kollar på tv. Är sjukt trött och ska nog sova alldeles strax, men först ska jag kolla om dt kommer nåt bra som är värt att ses. Jag klippte mig idag också, klippte topparna, lite uppklippt och så en fin lugg. Jag vågade inte kolla mig i spegeln när hon klippt så jag drog på mig min mössa direkt. Kollade inte hemma heller, utan hoppade direkt in i duschen istället. Nu har dt ju inte torkat så då är dt lite svårt att se om dt blev bra eller inte.. Nåja, I hope it's fine!

Jag ska fylla på min vattenflaska (dt har blivit som min nappflaska..) nu och så ska jag som sagt kolla om dt kommer något bra på tv. Härligt med en lång och skön sovmorgon imorgon också, känns dock skit onödigt att ens åka till skolan, men jag antar att jag måste..

Puss och kram!


20 Oktober - Tisdag

Hejsan!

Förlåt för att jag inte bloggat,
men jag har inte haft någon större lust. Har faktiskt inte suttit vid datorn alls sen sist. Igår somnade jag faktiskt vid halv sju på kvällen och så vaknade jag fem imorse. Slå dt ni! Nu ikväll ska jag kolla klart på "Desperate housewives" och sedan se på underbara "Christine". Efter dt ska jag sova och jag ska minsann sova länge! Jag ska ta en sovmorgon till halv sju imorgon, för pappa åker härifrån vid 10 i 7. Härligt! Ska även klippa mig imorgon, men jag har ånget över hur.. Gosh! Aja, nu ska jag kolla klart.

Puss och kram!


18 Oktober - Söndag

Hejsan allihopa!

Jag har ett litet problem.
Om jag fortfarande känner för dt så är dt maskerad på Fredag. Just nu är jag osäker på om jag vill/orkar gå eller inte. Grejen med maskeraden nu är att dt är Disney-tema över dt hela. Tingeling får man icke vara, för dt ska Emma va och dt är ju hon som håller i hela festen. Så nej! Jag tänkte först vara Mimmi Pigg, men fick veta att Isa tydligen ska vara den karaktären.. Så nu funderar jag på att vara en utan Disney-prinsessorna. Kanske Belle från "Skönheten och odjuret" fast en modernare variation av henne? Help me, för jag har ingen aning just nu. Men mamma ska ialla fall sy dräkten åt mig och dt ska vara en prinsessa i modern variation. Den långa balklänningen tex ska bli en kortare baby-dollklänning.



Puss och kram!


18 Oktober - Söndag

Yo hoes !

Jag är sjukt seg idag
och dt är inte för att jag är bakis. Jag vet inte varför jag är så här seg egentligen, jag bara är dt. Men snart bär dt av till Finland, bara en vecka kvar! Då kommer jag bort från precis allting, vilket ska bli super skönt.

Igår hade jag skitkul! Dt slutade väl inte sådär asbra, eller ja.. Jag stod och skrek och bråkade med en person klockan fyra på morgonen. Den diskussionen slutade med att jag rusade därifrån på mina klackar och skrev "JAG SKITER I DIG!". Men som tur är så är dt löst nu. Thank god! Men åter till festandet; askul! Vi började hos Thomas, precis som planerat. Vi körde några "fylle-lekar" och så dansade vi skiten ur oss. Senare, där vid halv ett tiden tror jag, hade Robin raggat upp någon på andra sidan gatan så vi stack dit. Där var dt drag kan jag lova! Har en del minnesluckor, men dt är inte så farligt. Vi va ett gäng lovely people som åkte härifrån landet till förorten, så jag kände mig ialla fall bekväm med folket. Böt nummer med vissa, blev bättre kompis med andra, pussades med en massa gulligt folk och var 'tillsammans' med Robin, haha. Nej, men dt var verkligen en lyckad kväll! Ja, om man bortser från kanske.. Den sista timman.

Jag känner just nu att jag inte alls vill jobba imorgon. Dt känns som att jag inte trivs där så jäkla bra tyvärr. Jag hade mycket hellre velat jobba på ett mindre ställe där man också jobbar intensivare och på ett helt annat sätt, typ som på Freja där jag jobbade i somras. Storkök är helt enkelt inte min grej..

Just nu ligger jag och slötittar på "Cribs" som visas på MTV. Vissa bor alldeles för pampigt, I'll tell you that! Hur som haver så kollar jag på dt lite smått, sms:ar med lite folk och kämpar för att hålla ögonen öppna. Tror att vi ska äta snart, yey! Om cirkus en timma börjar "One Tree Hill" och direkt efter dt är dt premiär för .. Oh yes, "Gossip Girl"! Gissa vem som ligger här och är glad?!

Puss och kram!


16 Oktober - Fredag

Sitter hemma hos Anton och har skitkul med hans dator medans han står i köket och diskar och lagat mat. Så om en sisådär en kvart till halvtimma blir dt kotletter med potatis och beasås. Asgott! Hoppas jag iaf.. Kvart i fyra börjar filmen och direkt efter dt ska jag hem och krashlanda i sängen. Förhoppningsvis har mamma köpt kläderna jag la undan på Lindex igår. Woho! Anyway, vi hörs senare pussgurkor!

Puss och kram!


15 Oktober - Torsdag



Oj, kolla vad kul jag har!


15 Oktober - Torsdag






Känner mig färgglad idag!
Haha, jag gixk inte med mina snobben-byxor till skolan.
hade faktiskt jeans på mig, sådeså.


15 Oktober - Torsdag

Godmorgon !

Har varit vaken sedan kvart över fyra,
visst låter dt för jävla härligt? Sitter här och äter pannkakor och får reda på att mamma har ställt in biobesöket, vi ska visst få extra veckopeng istället, jag och Erik. Så nu kan jag åka direkt hem efter skolan utan att behöva vänta tre timmar i staden Stockholm. Dt är väl ett plus, men jag har ju inte varit på bio sedan.. Sedan den senaste "Harry Potter" med Isabell och Louise.

Nej ni, jag ska förbättra på min maskara, dutta på lite puder och packa handväskan. Hörlurar är väl prioritering nummer ett nu antar jag. Föresten, jag blir snart arg på kastrullen med gröt som står och puttrar på spisen. Varför måste den låta så som den gör?

Puss och kram!


14 Oktober - Onsdag

Godkväll!

Jag borde verkligen ligga och sova just nu,
men nej nej.. Jag har legat och målat naglarna, så nu är dom färgglada också. Varannan gul, varannan rosa minsann! När jag va klar och skulle stänga ner denna dumburk så kom jag såklart på att jag hittat usb-sladden till mobilen så jag ligger alltså här och fyller på mobilen med låtar. Dt går ju lagom fort..

Nej, nu får dt fan bli klart. Juste, imorgon ska jag på bio med mamma och Erik. Vi ska se "Flickan som lekte med elden". Jag som inte ens sett "Män som hatar kvinnor".. Men dt bästa är väl att börja med uppföljaren? Inte? Nehe..

Puss och kram!


13 Oktober - Tisdag

Fucking skit vad jag inte är på bra humör! Min helvetes jävla kropp värker som in i helvete och dt är fanimig INTE mensvärk!! Just precis i nuet är dt den vänstra skitsidan som värker som fanders, and I hate it! Vafan ska jag göra?! Jag vill verkligen inte till akuten, aldrig i hela mitt liv! Men jag måste tyvärr.. Jag ska fan försöka genomlida natten, men blir dt inte bättre så ger jag upp! Dt här jävliga helvetet ska fan ta slut!!

Ha överseende, I'm going fuckin' crazy!


13 Oktober - Tisdag


All natural,


11 Oktober - Söndag

Förlåt, men nu orkar jag inte blogga ordentligt. Tänkte istället slänga in en typ av lista där ni får lite info om mig, smaskigt huh? ;-)

Visste du..
.. Jag vill ha -
Trötthet! Så att jag kan somna nu
..att min senaste kyss - Var med helt fel person
..att jag lyssnar mest på - Är någon som aldrig kan sluta prata
..att jag pratar - Tills jag inte har mer att säga
..att jag inte
 gillar - Folk som säger saker de inte menar
..att min bästa vän - Är inte så jäkla bra ändå ..
..att min första riktiga kyss - Var ingen riktig kyss
..att jag avskyr när folk - Inte står för vad dom säger
..att kärlek är - Skit, rent ut sagt
..att jag gillar att - Vara ensam
..att jag alltid kommer att - Göra dt jag gör bäst, vara mig själv
..att jag är hemligt förälskad i - Dansken på tunnebanan? :-O
..att sist jag grät var - Idag
..att min mobiltelefon är - En grå/silvrig Nokia n95
..att när jag vaknar på morgonen - Är jag fortfarande trött..
..att innan jag går och lägger mig - Pussar jag Bailey och säger att jag älskar honom
..att idag har jag - Umgåtts med Bellan och Robin
..att jag just nu tänker på - Min mage
..att i kväll ska jag - Dricka vatten, äta choklad och sova
..att i morgon kommer jag - Ta en välbehövlig sovmorgon till 05:00!
..att jag hoppas - På en mycket avgörande grej
..att jag verkligen vill - SOVA, ffs!


11 Oktober - Söndag

Godnatt!

Haha, ja.. Jag sitter i sängen just nu.
Har nyss pratat med Anton i telefon ett bra tag. Han hade visst köpt en kaffebryggare? Mysigt minsann! Vi bestämde också att han och jag ska på bio eftersom att han har två biobiljetter. "Bröllopsfotografen" ska vi se vilket blir finfint, då den verkar rolig och bra!

Imorgon har jag lite saker att göra. Ska städa mitt rum, damma hela huset och städa/tvätta kylskåpet. Chriista kommer också vilket ska bli skitkul. Har inte träffat henne på evigheter ju! Vet dock inte vad vi ska göra, men dt lär väl bli 'dt gamla vanliga', haha ;-).

Nejni, nu ska jag stänga ner Spotify, Facebook och msn för att sova. Ska även dissa Blom nu som är full och sms:ar mig hela tiden. Alla mina tre godispåsar (haha, har en sen Onsdags, en sen igår och så fick jag en ny av mamma idag) måste jag också stoppa undan. Imorgon ska jag visa er lite bilder från Finland. Spännande..

Puss och kram!


10 Oktober - Lördag

Godmorgon!

Vaknade för bara en kvart sedan, haha. Dt var riktigt skönt att få sova ut kan jag lova. Vaknade också av att Lollo messat och frågade om vi skulle ses idag. Asnice!, för vi har inte setts på sjukt länge, då hon är sjuk.. Men ja, innan hon eventuellt kommer hit så ska jag hinna käka frulle och ta en dusch. I better move my ass now!

Puss och kram!


9 Oktober - Fredag

Hello pussycookies!

Idag mår jag relativt bra.
Har fortfarande sjukt ont i ryggen, men har väl lärt mig att leva med detta. Anyway så var jag i skolan idag. HR-facket var där och snacka och jag kan säga att jag ska bli medlem! Och ja, förutom våran klass (haha jag, Marcus, Vitctor och Janni) så var Södertäljes Praktiska HR08 där också. Lite småkul med fler i klassen, dock bara i två timmar.

Efter skolan som slutade vid elva, så åkte jag till Midsommarkransen för att äta lunch med pappa på ett sushi-ställe som hans kompis äger. Gratis mat smakar alltid bäst, eller hur? Haha, nej men efter dt åkte vi till Skärholmen där vi lämnade in en mobil på upplåsning. Medans mobilen servades så åke vi tilll Hammarby Sjöstad där pappa skulle vaccinera sig (han åker ju till Las Vegas imorgon!). Jag följde inte med till doktorn, jag satt i bilen och lyssnade på rock-klassiker! Sedan åkte vi tillbaka för att hämta min mobil. Kollade på skor också, men pappa hade ingen lust att köpa några till mig (dum pappa!) så vi åkte hem.

Jag har inte gjort så mycket sen vi kom hem vid 15-tiden. Har städat mitt rum och så har jag ätit en jätte mysig middag med familjen. En godispåse har jag faktiskt vid min sida, pappa var ialla fall söt och köpte mig lite godis, mihih!

Nejni, jag ska sova. Onsdag - Torsdag somnade jag vid 01:00 och klockan ringde 04:10. I natt, alltså Torsdag - Fredag, somnade jag vid 00:00 och tog därför en sovmorgon till 04:50. Men sömnen hinner ikapp mig trots min sovmorgon så jag ska lägga i mig i min säng. Men först ska jag tvätta bort dt lilla pudret jag har i ansiktet just nu. Bjuder dock på en bild som ni kan se, haha. Vi hörs nog imorgon (eller om en timma om jag lägger upp en låt. För jag går aldrig och lägger mig när jag säger att jag ska göra dt ju?).

Puss och kram!


7 Oktober - Onsdag

Vet ni vad jag har drömt om många gånger? En alldeles egen walk-in closet! Ni fattar väl hur skönt dt skulle vara? Åh .. ! Jag har nu legat här i min säng och googlat alla möjliga typer av walk-in closet's. Men nu är dt dags att kolla Facebook en sista gång och sedan sova. Ska upp om .. Fyra ½ timma! Godnatt med er..

    

Tryck på bilderna för att göra dem större. Of course ska garderoben vara flickig och alldeles underbar.
Samtliga bilder är tagna från Google!


6 Oktober - Tisdag

Hallå folket !

Tyvärr orkar inte jag skriva så där jätte mycket om dagen, Min dag har faktiskt bara varit skit rent ut sagt. Jag har bara knaprat Voltaren och Alvedon hela dagen. Sjuk börjar jag bli också och jag kan verkligen säga att dt tar emot att behöva röra sig mot praktiken imorgon, men jag måste. Antagligen lär jag sumpa denna plats också om jag inte drar dit. På Fredag ska jag fasiken snacka med min lärare. Varför valde jag ett praktiskt gymnasium? En praktiskt linje överhuvudtaget? Ååh..

Puss och kram!


6 Oktober - Tisdag


Bild från i Lördags,


6 Oktober - Tisdag

Rihanna
-
That la, la, la




Skitbra låt med Rihanna!
Lite gammal dock, men ändå bra.


5 Oktober - Måndag

Hejsan allihopa!

Dt har inte varit så bra uppdatering,
fast att jag sa att jag skulle ta igen och verkligen skärpa mig. Men på Måndagar, Tisdagar och Onsdagar behöver jag ju egentligen inte skriva någonting eftersom att dt alltid är samma visa dessa tre dagar; jag jobbar från 08:30 - 16:00, kommer hem vid 17:00, käkar, vilar, duschar, pluggar och sover. Jag orkar absolut inte åka någonstans under dessa dagar, då jag verkligen är skittrött. Men men, nog händer dt väl någonting någongång som kanske är värt att blogga om..

Imorgon ska jag äntligen till läkaren angående mina njurar! Jag vill absolut inte på något sätt alls söka uppmärksamhet och jag har försökt göra dt också. Men!, frågar någon varför jag har ont så är jag öppen om saken. Så jag kan lika gärna vara öppen om saken här i bloggen i just detta nu också.

Förra året (snart precis ett år sedan) trodde jag att jag fick magsjukan. Jag låg inne och spydde i en vecka, kunde inte stå eller sitta upp, låg och sov hela tiden. Till slut åkte vi till sjukhuset där dom konstaterade att jag hade njursten. Jag fick en nefrostomi (tror jag att dt heter!, dt är ialla fall en slang från njuren kopplad till en påse som sitter fast på benet) som jag faktiskt fick dras med i ungefär en månad. Jag fick medicin och så fick jag hela tiden åka på en massa röntgen-grejer. Sprängningar (för att spränga bort stenen) var dt också tal om, men ändå skedde ingenting. Anledningen till dt? Jo, innan varje sprängning så var jag tvungen att röntgas för att dom skulle veta stenens exakta placering, men efter varje gång kunde dom inte hitta stenen. Jag bads komma tillbaka någon vecka senare för att kontroll-röntgas så att stenen verkligen hade åkt ur av sig självt. Varje gång hittades stenen och samma procedur började.. Till slut hittade dom ialla fall inte den längre och dom påstod att jag var fullt frisk. Wierd, men tanke på att jag fortfarande hade ont. Ni ska ju veta att dt verkligen känns med en njursten. Har någon sett "Hells Kitchen"? Där är dt en snubbe som har njursten och så känner jag kan man säga. Kul, eller hur? Ialla fall så besökte jag en läkare på Ösmo Vårdcentral i Juni. Den utländske läkaren (..kunde inte ens svenska!) påstod att jag bara inbillade mig dt mesta och sa att jag hade muskelvärk i ryggen och gav mig Alvedon.

Ingenting har förändrats, utan jag har fortfarande lika ont. Eller nej, jag har ondare! Och jag vill för allt i världen inte tillbaka till sjukhuset! Dt ända jag vill är att bli frisk och slippa ha ont. Dt finns dom dagar jag knappt kan röra på mig, för att dt gör så jävla ont. Om dt krävs att jag ska hamna på sjukhus igen för att bli frisk, ja då får dt gå för sig, men helst slipper jag! Dt är ju inte bara jag som drabbas. Mamma både jobbar och pluggar och pappa jobbar. Dom ska inte behöva sitta på ett sjukhus med mig hela dagarna bara för att jag har ont. Nej, absolut inte! Förhoppningsvis kan jag bli frisk utan att någon annan drabbas utav dt.

Så nu vet ni dt. Förutom läkaren så ska jag plugga järnet med Bellan imorgon. Jag har ju prov på Torsdag, så ja, dt är bäst att plugga på. Ibland pluggar jag bäst själv, men oftast vill jag ha sällskap. Dt är ju trevligast? Dock får vi se om jag åker  till Vika eller om Bellan kommer hit.

Nej, nu ska jag stänga av denna dumburk. "Viva La Bam" visas på MTV, vilket jag ska se på. Imorgon kommer den utlovade bilden på mig och Bellan också. Den kom aldrig i Lördags för vi fick bråttom. Den kom inte heller igår för att jag inte orkade sitta vid datorn. Men imorgon ska jag försöka komma ihåg den.

Må så gott, alla ni fina där ute!

Puss och kram!


5 Oktober - Måndag

Detta kommer en dag sent, men jag måste ändå få in detta inlägg.

Min underbaraste Carmen försvann från jorden den 4:e Mars 2009.
I Söndags var dt alltså 7 månader sedan.



Sju hela månader sedan världen försvann till himmlen.
I miss you, min älskade ögonsten!


4 Oktober - Söndag

Tjenare !

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag och Bellan fick lite bråttom igår. Ialla fall, jag har ingen större lust att berätta så mycket om igår. Men dt vart en hel del drama. En sa att han älskade mig (!!!!!), en annan snubbe stod och grät i mina armar och en till var supergullig och allmänt asbra! Jag fick ialla fall skjuts hem av världens bästa farmor, vilket jag verkligen uppskattade. Synd bara att jag inte böt nummer med den supersöta killen, för honom kan jag lätt ha kontakt med..

Idag ialla fall vaknade jag vid elva tiden ungefär. Senare åkte mamma och jag för att köpa en soffa till mig. Så jag har städat mitt rum hela dagen idag. Ganska fint och mysigt är dt just nu kan jag ju säga!

Nej, jag ska in till min brors rum för att hjälpa honom rensa hans lådor. Samtidigt ska jag kolla på "Parlamentet". Men kika in här lite senare så ska jag visa en bild på mig och finaste Isabell från igår. Love you all!

Puss och kram!


3 Oktober - Lördag

Godmorgon bitches!

Tråkigt nog har jag varit vaken i över en timma, vilket suger. Hade ju absolut velat sova längre! Jaja, jag är ialla fall själv hemma nu, mamma och pappa åkte på den där mässan i Älvsjö och Erik är hos Mikaela. Jag ska hur som helst ta in hundarna (som springer runt på tomten), käka frulle, duscha, smörja in mig med BUS och sen invänta Bellan. Hon kommer vid tre tiden. Då ska vi käka någonting tillsammans och förkröka lite. Tidigt!, men Blom (som vi ska till ikväll) sa att dom börjar vid 5-6 så ja. Dt kommer nog bli en galen natt! Jag slänger in en bild på mig och Pullan innan vi drar, ha dt så bra!

Puss och kram!


3 Oktober - Lördag

Christina Aguilera, Pink, Mya, Lil' Kim
-
Lady Marmalade




Med världens coolaste låt säger jag nu godnatt!


2 Oktober - Fredag

Vart går gränsen? Dt är frågan jag har ställt minst tusen gånger i mitt huvud. Vart går gränsen mellan att retas och att mobbas, att säga ifrån och att polisanmäla? Tro mig folk, jag har funderat på att polisanmäla. Dt var inte ens jag som kom upp med idén, utan dt var vettiga vuxna människor.

Hur mycket får en människa utsättas för? Får dt gå så långt att den utsatta tvingas byta nummer, byta umgänge och till och med byta skola? Jag skiter just nu fullständigt i vilka som kommer att läsa detta. Just nu känner jag helt ärligt bara för att alla ska veta att jag mår skit. Jag mår verkligen inte bra! Och dt tack vare vissa människor (som nu ikväll blev fler, då två gjorde en comeback?).

Jag gråter precis varje dag. Idag stod jag och kollade ut genom fönstret och kände sen bara hur tårarna började rinna. Om dt inte vore för att jag har andra saker att göra, skulle jag ägna hela dagarna åt att gråta. För ja, dt är så mycket sorg jag bär inom mig. Istället tar jag en stund för mig själv varje dag och släpper ut allting. Resten av tiden dödar jag på annat sätt.

Är detta enligt er rätt? Ska en människa behöva må så dåligt som tex jag gör, bara för att andra ska "ha något att göra för stunden"? Jag hoppas fan på att ni människor om 20år kommer ens må en gnutta av hur jag mår idag, så ni får känna på the hell that keeps draging me down.

Undra fan hur ni kan leva med er själva?


RSS 2.0