30 September - Onsdag

Nu kommer ännu en ny kategori; outfits! Tänker inte döpa den till "Dagens outfit" då jag redan nu vet att jag verkligen inte kommer att slänga in en outfit varje dag. Dom kommer dessutom inte vara precis som alla andras, alltså jag kommer inte lägga in en bild på hela min outfit. Dagen idag är ett exempel på hur dt kommer se ut.

 
(Smakprov på byxorna)

Har myst hela dagen i sköna mysbyxor.
Tröja + Byxa, 249:- H&M


30 September - Onsdag

Goddagens !

Sitter här i mitt rum, på sängen iklädd endast en morgonrock? Jaja, jag åkte aldrig till praktiken idag, och vill ni veta varför? För att imorse när jag vaknade grät jag som bara den. Hade så jävla ont! Mina njurproblem är ingenting att leka med..

Jag har ialla fall käkat och tog nyss en dusch. Nu ska jag torka håret och sedan fixa mina naglar. Dom ska bli svarta! Dom är ju för korta för att göra någonting annat med, hubu!

Nej, jag skriver senare. Vad tycker ni föresten om min nya design? Den är väldigt enkel, speglar både höst och en gnutta romantik. Den är verkligen jag!

Puss och kram!


29 September - Tisdag

Britney Spears
-
3




Shit pommes frittes, den här är bra!


29 September - Tisdag

En lista av saker jag ska göra för min blogg idag;

Fixa designen! - Den ser inte klok ut ju..
Hissar/Dissar! - Japps, snygga "signs" till dt.
Dagens outfit! - Samma sak här, snygg "sign".
Nya kategorier! - Saknas några än så länge..

Bäst att sätta igång! Kolla in i Annelis blogg så ser ni vad jag höll på med i förrgår. Anneli själv blev nöjd, vilket är dt viktigaste. Jag vet inte riktigt vad jag känner, men om Anneli är nöjd så är väl jag också dt.

Puss och kram!


27 September - Söndag

Todays me!









Puss och kram!


27 September - Söndag

Hejsan!

Sitter här i soffan i vardagsrummet
nu och pumpar "Black Eyed Peas - I gotta feeling" på högsta volym, haha. Blir alltid så himla glad av den låten, wiho! Är själv hemma, eftersom att mamma och pappa åkt upp lite snabbt till Dalarna och Erik är hemma hos Mikaela. Gästerna som var här från Finland åkte hem tidigt imorse så ja, dt är helt enkelt bara jag och djuren. Borstade btw hundarna nyss, så nu är dom fräscha igen, haha! Ska strax pallra mig till Lillan för att köpa en tidning och AA-batterier. Ska ta bilder idag och så ska jag försöka fixa min design här. Den ser inte bra ut, aight? Förutom min design så ska jag också fixa Annelis blogg. Hon hade önskemål om dt och så satte vi upp en tid tills idag. Jag visar er självklart slutresultatet senare. Designen hon har nu fixade jag förut åt henne också, där ser man också min gamla bloggadress, hoho.

Nej ni, jag ska plocka undan lite nu och så ska jag gå till Lillan. Måste också ut med hundarna och så ska jag duscha min Bailey idag också. Juste, jag måste ju plugga idag också! SHIT!

Puss och kram!


På bilden ser ni mig och Mikkis. Bilden är från förra året när vi satt på pizzerian precis innan vi skulle hålla ett disco för småungar, haha. Varför jag la upp bilden är för att jag ville säga;
Jag saknar min Mikalena!
Hon är här nere i fjollträsk (?) just nu, men vi kommer ju inte ses verkar dt som, buhu!


27 September - Söndag



 Först och främst; kolla på filmen!


 

Okej, helt ärligt nu; vafan är dt som händer med ungdomarna? Dt här är ju fan inte okej. Halvnakna tjejer ~15 år står och vickar på rumpan och trycker upp brösten till hakan? Dt finns värre små discon för ungar där dom häller ut skum över hela högen också. Helt seriöst, what the fuck is going on? Jag hade aldrig tillåtit mina barn gå dit! Okej om folk vill ha kul och sånt med en bunt nya människor, men att ha en "kjol" som inte täcker mer än muttan (

 

knappt den..) och en t-shirt man vikt upp så att man flashar hela magen? Räcker dt inte om man har på sig vanliga kläder, typ som sådana man har på sig i skolan? För vem går egentligen runt med såna här outfits i plugget? Nej, helt ärligt är dt här helt otroligt! Dessutom är dt vuxna människor som arrangerar detta. Dom vinner pengar på att ungar ska få stå halvnakna och jucka mot varandra?

Folk har rätten till att göra precis vad dom vill (ja, allt som är lagligt alltså) och visst, om folk tycker detta är roligt så fine. Men!, vad hände med att bara stå och dansa som vanligt med kläder som faktiskt täcker någonting? Såg ju att en tjej inte ens hade några byxor på sig? Och igen; tjejer som juckar mot varandra (för dt ser dt faktiskt ut som att dom gör!)?

Ännu en gång; jag hade aldrig i hela mitt liv tillåtit mitt/mina barn gå dit. Usch!

 


25 September - Fredag

Detta inlägg kommer tillägnas helt till min bror Erik!

Han fyller hela 16 år idag, alltså ett år närmare dt fruktade och underbara vuxenlivet! Erik är en helt fantastisk bror måste jag säga. På bara ett år eller så, så har han och jag kommit varandra väldigt nära. Vi kan verkligen prata om allting, dt finns absolut ingenting vi håller varandra hemligt. Båda vet att båda finns där för varandra, och dt är otroligt skönt att veta att man alltid har en axel att luta sig emot. Jag har seriöst ingen aning om vad jag skulle göra utan Erik. Jag menar, han har hjälpt mig så otroligt mycket.

Dessutom är han så rädd om mig, vilket märks tydligt ibland. Han skickade ett sms till mig nu ikväll och sa att jag absolut inte fick åka på (ursäkta språket nu) "turk"-festen i Ösmo. Kan låta lite konstigt men så säger han ju för att han är rädd om mig, att dt inte ska hända någonting med mig, inte för att jag inte ska stödja "turkarna" med deras fest.

Erik är fan allt för mig! Vi bråkar inte ofta, utan dt är mest små saker som när man var liten, typ "Neh, nu är dt jag som ska sitta fram i bilen!". Haha.. Dt går ju verkligen inte att bråka med någon som honom, vilket är lite tur.

Jag älskar min bror sjukligt mycket. Fina sms brukar jag också få av honom där dt står typ "Jag älskar dig syster, ring om dt är nåt". Såna små saker förgyller min dag, helt ärligt!

Tro nu förallt i världen inte att dt är incest jag snackar om nu, för dt är dt verkligen inte. Skulle aldrig ens kunna tänka någon sådan tanke, dt är ju äckligt! Min bror är den bästa som finns, som jag älskar mest i hela världen och som jag litar på till 110%!

Så nu; grattis Erik, världens underbaraste lillebror, på 16-årsdagen!


24 September - Torsdag

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat! För att gottgöra detta så slänger jag in en random lista jag hittade på bilddagboken. Enjoy it bitches!

2009´s Testet!

Har du någon gång:
Kysst någon?: Yes
Sovit brevid någon av samma kön?: Japps
Slagit ner någon?: Ofc ?
Ljugit för en bra vän?: Tyvärr ..
Svikit någon?: Ja ..
Fuskat på prov/läxförhör?: Haha ah
Blivit kallad hora?: Ja
Allt för många gånger: ?
Druckit alkohol?: Jepps


Vem:
Gillar du?: Min Bejbi!
Skrev du senast till på msn?: Blom .. ?
Kramade du senast?: Isabell :-)
Kysste du senast?: Med risk för att folk blir sura så.. *cencur*
Sov hos dig senast?: Lollo & Linus
Sov du hos senast?: Lollo
Vill du helst av alla i hela världen ha sex med?: Oj ..
Kan du lita på till 100%?: Erik

Kan du säga allt till?: Erik
Är den finaste personen som finns?: .. Svårt att säga
Är sexigast?: Jag såklart ? :-O
Vill du vara med just nu: Ingen!
Ringde dig senast?: Anton
Är snyggast av alla online på msn?: Me, myself and I

Vad:
Drack du senast?: Water
Köpte du senast?: En coca-cola och en tidning
Gjorde du igår?: Jobbade.
Ska du göra imorgon?: Fira bror!
Vill du göra just nu?: Sova
Åt du senast?: En godisbit
Är närmast dig som är rosa?: Hello Kitty!


För två år sedan:

Hur gammal var du?: 15
Vilken klass gick du i?: 9:an
Vad hade du för hårfärg?: Oj herre gud.. Rött? Brunt?
Hur lång var du?: Vet verkligen inte
Vem var du kär i?: Maski tror jag..
Hade du någon pojk/flickvän?: Nej inte riktigt
Vad brukade du göra på fritiden?: Umgås med kompisar
Vilka umgicks du med?: *cencur*
Hur såg du ut?:
Lite annorlunda ..

Var allt bättre då?:
Nja
Skulle du vilja gå tillbaka dit?: Nej
Har du förändrats?: Ja, dt har jag nog
Om ja, på vilket sätt?: På alla möjliga sätt

För ett år sedan:

Hur gammal var du?: 16
Vilken klass gick du i?: Ettan på gymn.
Vad hade du för hårfärg?: Brunt
Hur lång var du?: Vet inte
Vem var du kär i?: Ingen för exakt ett år sedan, men i Oktober
Hade du någon pojk/flickvän? Inte exakt ett år sen, men typ
Vad brukade du göra på fritiden?: Umgås
Vilka umgicks du med?: *cencur*
Hur såg du ut?: Jadu, som 'hej-kom-och-hjälp-mig'

Var allt bättre då?: Då kändes allt toppen! Men nej..
Skulle du vilja gå tillbaka dit?: Nej
Har du förändrats?: Ja
Om ja, på vilket sätt?: Otroligt mycket mer självförtroende

Nu:
Hur gammal är du?: 17
Vilken klass går du i?: HR08 åk 2 SPG Liljeholmen :-)
Vad har du för hårfärg?: Brunt med en massa slingor
Hur lång är du?: 167 ungefär
Vem är du kär i?: Inte i någon jävel :-)
Har du någon pojk/flickvän? Nej fyfan
Vad brukar du göra på fritiden?: Umgås
Vilka umgås du med?: Mest med Bellan och Lollo, men oxå med flera andra
Hur ser du ut? Jag ser magnifik ut ju :-D


Puss och kram!


22 September - Tisdag

Hallå !

Förlåt för att jag inte
uppdaterade igår, men jag orkade verkligen inte. Jag satt vid datorn i tio minuter max, bara för att kolla min Facebook (oh no, I'm addicted!). Men nu ska jag sammanfatta igår och idag;

Igår, Måndag

Första dagen på min nya
praktikplats. Markus, Emelie, Victoria, Micke och Anders är ett gäng trevliga människor att jobba med kan jag lova! När jag och pappa skulle åka hem sen så stannade vi på vägen för att köpa lie godis och ett par arbetsskor till mig. Myckte bra! När jag faktiskt sen var hemma så käkade jag och sen var jag med Bellan till klockan tio ungefär.

Idag, Tisdag

Andra dagen på praktiken.
Idag hade jag en massa mer ansvar. Bla fick jag göra en köttfärslimpa! Eller nej, inte bara en utan typ 15? Skitbra och asgott! Så fick jag skära en massa fläsk också.. Dessutom fyller Victoria år idag så på lunchen käkade vi prinsesstårta. Fyfan va gött dt var alltså!

Nu väntar pappa ängsligt på datorn. Måste dra!

Puss och kram!


20 September - Söndag

Nej, vet ni vad? Vi börjar om imorgon! Då ska jag börja uppdatera ordentligt, om vad jag gjort under dagen och så. Nu har dt ju bara blivit musik och foton? Jag är ju ingen sån blogg? Jaja, jag ska kolla på tv nu och sen sova. Är sjukt trött, sov bara 7timmar inatt!

Puss och kram!


20 September - Söndag

Ligger i en gästsäng hos Lollo just nu, uppdaterar bättre när jag kommer hem imorgon (idag).

Puss och kram!


19 September - Lördag

Godmorgon!

Eller ja, god förmiddag?
Jag har faktiskt varit vaken sen lite drygt nio imorse. Dock har jag sen dess bara legat i soffan med min kudde invirrad i mitt gosiga täcke. Men jaja, jag ska alldeles strax göra lite frukost till mig själv, sen ska jag ta och göra lite annat *secret stuff*, haha.. Jag antar att jag kan skriva ett inlägg lite senare om veckan som gått, har ju inte varit så duktig på dt. Så vi hörs senare?`

Puss och kram!


18 September - Fredag

Enrique Iglesias
-
Ring my bells




Dt kan inte bara vara jag som älskar låten!

(Låten har ganska långt intro,
men jag kände att videon var så onödig!)


18 September - Fredag





I väntan på thaimat från Nynäshamn som mamma och pappa är och hämtar så sitter jag i soffan och kollar på "Hells Kitchen", mitt favoritprogram! För alla vet väl att jag brinner för att laga mat? Anyway, så är jag sjukt suktad av min älskade godispåse som ligger i min handväska i mitt rum. Men!, jag vill inte försöta aptiten nu bara en timma innan världens godaste käk kommer vandrandes in genom ytterdörren. Därför ska jag vänta med att njuta av den blåa, underbara påsens innehåll, mmh.. Anyways så kommer dt nog en bättre uppdatering senare ikväll. Dt beror på hur trött jag är. Ja, och vad jag ska göra. Kanske ska vara med Lollo ju?

Puss och kram!


17 September - Torsdag

System of a Down
-
Hypnotize




Drog-låt!


17 September - Torsdag


16 September - Onsdag

Hola !

'Top Model 4' visas på tv just nu.
Ärligt slötittar jag bara, who cares liksom? Dessutom har jag redan sett dom avsnitten, hoho. Mja, jag har ialla fall inte gjort mycket alls idag. Börjar inte praktiken förens på Måndag, så jag har varit ledig även denna dag. Dock har jag icke sovit bort hela dagen som de flesta av er kanske tror? Nej nej, jag vaknade vid åtta faktiskt. Dessutom har jag bakat idag, WIHO!

Näni, jag ska nog hoppa in i duschen snart tror jag. Eller ja, först ska jag stryka mitt lakan. Man ska ju faktiskt byta en gång i veckan, även fast jag vet att en tös jag brukade vara hemma hos mycket förut nästan aldrig böt. Lite äckligt kanske? =) Jaja, jag är ren och fräsh av mig anyway.

Puss och kram!


15 September - Tisdag

Marilyn Manson
-
Tainted love




Min absoluta favoritlåt!
I LOVE LOVE LOVE IT!


14 September - Måndag

Hejsan!

Idag har varit en ganska händelserik dag ändå.
Jag vaknade vid åtta och satte igång med att plugga. Vid elva ringde jag en ny (eventuell) praktik-plats. Fick tipset av sötaste Lollo som hade fått tipset av hennes pappa, haha. Så jag ska dit imorgon för att glutta hur dt verkar vara där. Efter dt skyndade jag mig till Nynäshamns (äckliga) gymnasium för att en sista jäkla gången (WOHO!!). Gjorde provet där som faktiskt gick hyffsat bra med tanke på att jag tragiskt nog pluggat på fel kaptiell, haha. Efter det åkte jag hem och direkt därpå kom Bellan. Vi umgicks idag i sex timmar (?), haha. Lollo kom också vilket var trevligt!

Imorgon ska jag som sagt till min (eventuellt) nya praktik-plats. Först ska jag till stan för att träffa Lollo och sen följer hon med mig. Vi ska samtidigt också träffa hennes pappa, för Lollo ska ju faktiskt med mig till Finland, WOHO! Men mer om dt senare, nu ska jag fortsätta kolla på femman. Asbra!


Jag just nu med älsklings-o'boy i muggen!

Puss och kram!


13 September - Söndag

Hejsan!

Ja, jag vet att min uppdatering suger, men helt ärligt så skiter jag i dt. Ni som läser min blogg får stå ut med dålig uppdatering, dock är de få updatesen alldeles utmärkta, haha. Nej, skämt åsido så kan jag berätta vad som hänt idag istället. Jag vaknade vid halv elva och käkade frulle. Pluggade en stund och klädde på mig sedan. Vid tre kom Lollo och så sminkade jag mig. Vi åkte sen ner till grillen för att Lollo skulle käka lökringar. Efter dt åkte vi till Gustaf där han var i full gång med att tattuera Bellan. Robin kom sen också, men till sist var dt bara jag kvar där med Bellan och Gustaf. Bellans tattoo blev skitsnygg men inte riktigt klar. Men efter nästan fem timmar orkade inte Gustafs maskin längre, så dom ska göra klart den imorgon. Både jag och Bellan var jätte hungriga så vi åkte till pizzerian för att käka. Vi delade på en pizza som var slut efter tio minuter, haha. Nu ligger jag här i sängen och kollar på 'Notting Hill' men ska strax sova. Imorgon ska jag till Nynäs för att göra prov och så måste jag hitta en ny praktikplats innan klockan 16. Panik!

Jaja, jag säger godnatt till er nu! Antagligen hörs vi imorgon, ska även försöka hinna med att fixa min design då. Ha dt så fint alla goa läsare!

Puss och kram!


13 September - Söndag

Nu ska jag se på "Saw II".
Godnatt med er!



Puss och kram!


12 September - Lördag

Ciao bitches, ska ut och möta Lollo nu.
Senare kommer även Robin och Bellan.

Puss och kram!


12 September - Lördag

Dags att plugga!



Puss och kram!


11 September - Lördag

Godmorgon!

Ja, jag fick ju verkligen sova precis hur länge jag ville. Not! Hade jag fått välja hade jag fortfarande legat i sängen och sovit min underbara skönhetssömn. Men icke picke, pappa väckte mig för en halvtimma sedan och sa att jag skulle kliva upp för att söka praktik plats. Sen sa han också att dom hittat min cykel (jätte gammal!), och gissa vart? På möbelförmedlingen! Någon idiot har stulit den och sen försökt sälja den på Möbelförmedlingen. Jag hatar Sorunda!

Nu ska jag äta. Har redan mailat ett ställe och senare ikväll ska jag och Lollo till ett annat ställe (jag pratar om praktik!) för att kolla om dt skulle passa dom att sötaste jag skulle komma dit. Idag ska jag även plugga, massor av plugg blir dt. Hotell A provet ska göras på Måndag i dt hemska gymnasiet i Nynäshamn. Dt är bara att genomlida dt och samtidigt tänka; "Efter detta behöver jag aldrig någonsin mer sätta min fot här!". Låter inte dt helt fantastiskt? Justeja, idag ska jag även försöka hinna med att fixa min design. Den är ju hemsk..

Puss och kram!


12 September - Lördag

Hejsan!

Förlåt för att jag varit så dålig på att blogga, men just nu händer dt ganska mycket. Eller ja, dt är ganska mycket med skolan och så. Dessutom vaknar jag halv fem på mornarna när jag ska till skolan (inte till praktiken alltså) och när jag sen kommer hem från skolan känner jag att jag verkligen inte orkar sitta vid datorn över huvudtaget. Men nu skriver jag ett litet inlägg ändå som intte kommer innehålla någonting vettigt alls. En annan anledning till att jag inte orkar blogga när jag väl sitter vid datorn är för att jag är känsligt splittrad till en viss del. Ställer jämt samma fråga; ska jag eller ska jag inte? Nåja, man är ju tonåring vilket inte alltid är så lätt.

Jag är dödstrött just nu fast att jaf fick chansen att sova i cirkus två timmar idag. Ska äta en godis och sen sussa. Imorgon ska jag ÄNTLIGEN sova länge, länge! Ska vakna precis så jag känner för dt, verkligen inte tidigare. Nej ni, jag orkar inte knappa längre. Jag säger godnatt nu!

Puss och kram!


10 September - Torsdag

Keri Hilson, Ne-Yo, Kanye West
-
Knock you down




Jag kan inte sluta tänka på dig..


9 September - Onsdag

Godnatt !



Puss och kram!


9 September - Onsdag

Hittade bilden här nedan på Ed Westwick, alias Chuck Bass. Coolingen själv bär en sjukt skrikig orangange trenchcoat. Sure, dt är stylisten som stylat honom och han tar väl på sig dt han blir tillsagd att bära, men ialla fall. Jag kan inte riktigt bestämma om dt är snyggt eller inte. Vad tycker du?


Btw, visst matchar Ed och Leighton?

Puss och kram!


9 September - Onsdag


Me like my looks today!

Puss och kram!


9 September - Onsdag

Tror ni jag sitter i slappis-kläder, ofixad och gör ingenting
bara för att jag får en dag ledigt?
Nej nej, ska faktiskt städa mitt rum.




Älskar min stora nalle!
Juste, jag älskar också mina ögonfransar, wiho!

Puss och kram!


9 September - Onsdag

En tallrik Pasta Carbonara senare mår jag ändå lite bättre.
Dock vet jag vad som alltid får mig att bli happy, (förutom gppeliguppvägen).

Black Eyed Peas
-
I gotta feeling



9 September - Onsdag

Dagen som en lista:

- Gick till jobbet för att säga upp mig men blev istället uppsagd.
- Min lärare, som jag träffat sammanlagt 3 gången, är väldigt sur på mig.
- Dagens jobb är att hitta en praktik-plats i Tumba helst.
- Jag är trött som en gnu!
- .. och jag är lika hungrig som  en.
- Nu ska jag käka, för jag har inget mer att säga.
- Eller jo, märks dt att jag är på såligt humör?

Puss och kram!


8 September -Tisdag

Gokväll !

Ja, jag vet att min uppdatering har varit piss,
men som ni fick läsa för ett par inlägg sedan så är jag ganska splittrad och skärd efter helgen som gått. Life is a bitch och dt har jag nu i helgen fått mig påmint (?). Ialla fall så vill jag inte skriva mycket om dt då jag ändå konstant går runt och tänker på dt.

Jag kan istället skriva att jag ogillar min praktik-plats. Jag har ju absolut ingenting att göra där. Jag menar, ett pensionärshem? Nej tack! Så förhoppningsvis blir morgondagen min sista dag där och så kan jag byta sen, men man vet ju aldrig.

Nästa vecka Måndag ska jag till Nynäs för att göra provet i Hotell A och för att lämna tillbaka både böcker och kockkläder. Dt blir sista gången någonsin som jag sätter min fot på dt där sketna gymnasiet. Tänk bara när dom tar studenten, skitkul att åka runt i Nynäs då liksom? Själv ska man reta gallfeber på bratsen i stan, haha!

Nej, nu ska jag sova tror jag. Eller först klappa på min gulligaste Bailey och sedan läsa en tidning och först efter dt sova. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, jag lovar!


Jag just nu..

Puss och kram!


8 September - Tisdag

Rihanna, Jay-Z & Kanye West
-
Run this town



Damn, me like alot!


7 September - Måndag

Hello lovers!

Tyvärr så är hela jag splittrad just nu. Jag vet varken ut eller in. Jag vet inte hur jag känner eller vad jag förväntas känna. Lördagen var en händelserik dag och igår fick jag ett sms jag inte kan släppa. Känner mig otroligt speciell, men ändå inte. Som sagt, jag vet ingenting just nu. Men en sak är säker; jag vill snart tillbaka till Avesta! Dt är ungefär dt ända jag vet just nu..

Puss och kram!


6 September - Söndag

Hejsan !

Förlåt för dålig uppdatering, men igår hade jag inte tid. Jag och Jessica drog till dt dom kallar stan (!?). Där hade vi allmänt tråkigt.. Sen åkte vi tillbaka med en Totte (som btw kör som en idiot!) och fixade oss. Gäster kom och kvällen rullade på. Tänker inte nämna en grej som hände, allt för personligt, men jag kan säga att vi drack och sånt där. Min kväll vart riktigt lyckad för att ja.. Anyways, pappa sa också att han älskar mig. För första gången i hela mitt liv! Kan ni fatta ?! *Happy face*

Nu ska jag tvinga Benny att spela Skipbo med mig, men vi hörs i bilen tror jag.


Jag och Benny (gummiface) just nu.

Puss och kram!


5 September - Lördag

I staden som Gud glömde - Avesta!



Jag, Jessica och Benny vid elva tiden.


Och jag just nu - redo för en kort natt av sömn.
Morgondagens planer är att fixas vid tio, luncha med släkten vid ett,
dra ner till 'stan' vid två och sen börja festen vid sex-tiden.
Ska dock försöka blogga, för dt finns ju dom som läser min blogg, haha.
Så, för eran skull så hörs vi någon gång imorgon? =)

Puss och kram!


4 September - Fredag

Hejsan !

Sitter i bilen nu på väg till Avesta. Eller ja, vi är framme om kanske 20 minuter, så vi har suttit i bilen ett bra tag nu. Dt är så jävla trångt, jag skojar inte! Min vänstra fot kommer att behövas amputeras bort eller något, för den ligger krossad under en massa saker! Jaja, vi sitter här och lyssnar på finsk musik (Christa; vi lyssnar på Jari Sillanpää, haha!). Anyway, I rock your world and you know it!


Jag och bror - ja, och en öl ..

Puss och kram!


4 September - Fredag

Godmorgon !

Otroligt nog känner jag mig bättre just nu. Dock har jag inte kunnat sova alls inatt. Gick och la mig jätte sent för att sömnen inte ville komma och när jag väl somnade så vaknade jag flera gånger. Tur ialla fall att jag lärt mig sätta min mobil på ljudlös och stänga av vibrationen. På nåt sätt har jag alltid flera sms på morgonen när jag vaknar (?). Förut vaknade jag alltid när jag fick dem, men inte nu längre.

Jaja, jag ska äta och sedan duscha. Ska packa också, för när pappa kommer hem vid halv fem så bär dt av till Avesta. Hoppas mammas data laddar också, för jag ska kolla på film i bilen. Vägen till Avesta är låååång och seeeeg. Dock ska vi stanna och käka på vägen, alltid ett plus!

Puss och kram!


31 Augusti - Måndag

Hälsningar från sängen!




Ja, jag vet att min webbcam suger.

Puss och kram!


3 September - Torsdag

Godmorgon !

Japps, jag är fortfarande sjuk. Vet ni vad dt värsta är? Dt blir inte bättre och bättre för varje dag som går, nej nej. Detta blir bara värre och värre ska jag säga er. Inatt hade jag feber och vaknade hela tiden. Jag har fortfarande feber och känner mig alldeles hängig och eländig. Uscha..

Jaja, jag ska äta någonting nu. Man borde väl passa på att göra dt för snart lär jag väl tappa både aptiten och smaken. Så ja, jag ska käka. Ett glas cola också? Mmh.. Justeja, en sak till; JAG HATAR  ATT VARA SJUK! :-(

Puss och kram!


2 September - Onsdag

Här är några saker ni kanske inte visste om mig.

- Jag är rejält mörkrädd. Kan inte gå i vpra trappor om dt är mörkt i huset tex. Går jag ute när dt är mörtk måste jag ha sällskap. Absolut måste!

- Jag har aldrig varit riktigt nöjd med mitt hår. Jag vill ha långt, tigerkaka hår. Men mitt hår växer aldrig, eftersom att jag har färgat dt så mycket så att dt alltid går av. Men oavsett längd, färg och frisyr har jag aldrig varit nöjd. Jag kan liksom alltid hitta nåt fel.

- En av mina högsta drömar är att gifta mig. Kanske lite konstigt att ha dt som ett av sina största mål i livet? Nej, alltså dt är inte själva bröllopet utan själva äktenskapet jag är ute efter. Att gifta sig är enligt mig dt ultimata sättet att bekräfta kärleken på. Och dt är precis dt jag vill ha; true love for life. Haha, I'm in love with a fairytale?


2 September - Onsdag

Hejsan allt folk!

Igår blev dt inte mycket bloggande då blogg.se krånglade hela kvällen. Eller ja, ialla fall för mig, resten vet jag inte. Men dt hände väl inget speciellt. Både jag och Bellan va sjuka så hon kom hit ett par timmar på dagen och så kollade vi på "Vi hade ialla fall tur med vädret - Igen!". Sen sov jag..

Dagen idag har varit måttligt händelselös den med. Sjukling som jag är så har jag bara varit hemma. Anton kom med cola och godis, snäll som han är. Han var dock bara här i ett par timmar, så ja, vi hann inte göra nåt speciellt. Han åt.. Typ..

Alltså, min 'sjukdom' blir bara värre och värre. Nu kan jag knappt andas. Blanda astma med en rejält täppt näsa och där har ni mig. Usch.. Undra hur fan dt ska gå i helgen? Haha, när jag lämnar Dalarna - Avesta - Näsby, så kommer alla vara smittade. Mohahah!

Nej, jag ska sova. Sleep tight my lovers så hörs vi när jag vill!


Ser ni min snygga pyjamas, alltså vad dt står på ärmen?
Hello Kitty, of course?

Puss och kram!

 


1 September - Tisdag

Godmorgon!

Härligt med September va? Ärligt så gillar jag hösten. Man får ha stora mysiga koftor, köna halsdukar och en massa varma plagg på sig. Man slipper också känna pressen på att man måste vara brun och visa upp benen. Me like it!

Jag vaknade faktiskt redan vid nio idag. Har en otrolig huvudvärk, blandat med en jäva hosta. Hoppas verkligen att dt här blir bättre, jag måste ju till praktiken och till skolan! Men jag ska äta nu och sen ska jag nog sov lite till. Vad kan man egentligen göra när man är sjuk? Suck..

Puss och kram!


RSS 2.0