29 November - Söndag

Skepp o'hoy!

Jag har nu varit vaken ett tag. Har redan ätit frukost och nu äter jag upp godiset från igår, haha. Väntar på Bellan som ska komma snart. Vi ska fixa iordning mitt rum, möblera om hela skiten och sätta upp en massa juldekorationer. Kommer bli superfab!

Puss och kram!


28 November - Lördag


Vi har haft en asbra dag!


28 November - Lördag

Godmorgon!

I know, visst blir man chockad
av att se att jag är vaken just nu? Jag menar, klockan är lite drygt nio bara. Anledningen till att jag faktiskt nu är vaken är för att jag somnade vid nio tiden igåg kväll och för att jag om två timmar ska ta tåget mot stan med Bellan.

Ialla fall, jag var på bio med Christa igår. Vi såg på 2012 som verkligen var sevärd. Dock bara på bio tror jag, pga all effekter som inte skulle vara lika slående på en liten tv i vardagsrummet. Jag grät även genom halva filmen, och då menar jag verklige grät. Haha, sist jag grät så mycket till en film måste varit när jag såg King Kong första gången. Men jaja, filmen var ialla fall bra!

Nu ska jag göra mig själv lite frukost, samtidigt som jag kollar på "Vintergatan" eller vad dt nu heter. Ni vet dt där som gick förut på tv? Med Femman, Sjuan och en gubbe som jämt säger "galaxer i mina braxer". Haha, jag känner mig aningen barnslig. Men vi hörs någon annan minut, jag ska shoppa skiten ur mig idag!

Puss och kram!


26 November - Torsdag



Tänkte bara meddela att jag ska sova nu.


25 November - Onsdag

Hej hej!

Igår bloggande inte jag av den
enkla anledningen att jag inte alls mådde bra. Jag tog ju som skrivet (i Måndags) vaccinet mot svininfluensan då i Måndags. Jag var ju väldigt mycket emot dt förut vilket jag kanske har skrivit här i bloggen. Jag tänkte att dt är som vilken influensa som helst, och att dt blev samma hysteri angående Fågelinfluensan som spred sig och tog liv under våran förra lågkonjuktur. Men natten mellan Söndag och Måndag hade jag en hemsk mardröm om denna nya influensa. När jag vaknade bestämde jag mig med en gång för att ta vaccinet. Lägligt nog delade min skola just den dagen ut vaccinet till elever, så jag tog kvart i två tåget från Flemingsberg och åkte dig. Direkt efteråt blev jag väldigt yr och mådde illa. Dt gick sen över ett litet tag men kom sedan tillbaka. Igår morse mådde jag pyton! Idag har jag också varit nära på att spy flera gånger (ingen trevlig information, men ändå).  Nu mår jag lte bättre men ångrar att jag tog sprutan. Har nu missat två dagars praktik vilket absolut inte är bra. Jag mår inte bra över dt.. Även fast jag inte har praktik imorgon så måste jag till skolan, oavsett om jag mår dåligt eller inte. jag får bara inte missa en skoldag, för då kommer jag ha så mycket att ta igen.

Ialla fall, jag ska precis fixa en snabb header och sen länka min blogg på Facebook. Eller ja, jag ska på min Facebook skriva adressen till min blogg. Vet inte varför egentligen. Dt finns dom som jag inte tycker om som då kommer få möjlighet att följa min vardag. Men sånt ska inte få röra mig i ryggen. Dom skulle bara våga göra nåt, haha *blink blink*.

Puss och kram!


23 November - Måndag

Yo homies!

Jag tänkte för första gången
hissa och dissa idag. Haha, kommer ta hundra år för mig att skriva detta inlägg, då jag inte har någon som helst aning om vad jag ska skriva om. Nåja, lika bra att jag sätter igång då.

Hiss!

- Snart jul!
Jag älskar julen! Dt bästa är all den goda maten och dt härliga sällskapet. Jag har drömt nu i några nätter om hur fin våran jul kommer va dt här året. Hela släkten från Sverige ska ju upp till Dalarna för att fira den. Vi ska köpa julklappar åt varandra och komma på rim som skall stå på kortet (jag tycker att bara dt är stort!). Att hela släkten kommer vara samlad är någonting vi pratat om länge, och nu äntligen händer dt! Ja juste, jag ska iväg och handla alla julklappar på Lördag med Bellan. Jag ber en stilla bön att dt snöar då!

- Smink!
Smink är någonting helt underbart. Jag menar, man kan verkligen uttrycka sina känslor genom smink. Jag brukar alltid säga att man kan se på mina kläder och på mitt smink hur jag känner mig just den dagen. Är jag helt svartklädd med sotade ögon, ja då är dt någonting som är lite.. Fel. Dock älskar jag att sota mina ögon lagom till en fest. Ialla fall, jag anser mig dessutom vara väldigt bra på att just sminka ögonen. Övning ger färdighet, och gissa vad jag sitter och gör ibland när jag har tråkigt?

- Inredning!
Du har väl ett eget rum? Ialla fall om du bor hemma hos dina föräldrar, vilket nog majoriteten av mina läsare gör. Ialla fall, om du har ett eget rum så får du nog bestämma själv hur dt ska se ut där inne? Så har ialla fall jag dt. Den röda färgen på mina väggar har jag själv valt, då jag förut hade röd som mina favorit färg. Min (enligt mig nu väldigt fula) garderob valde jag också själv för ett bra tag sedan. Jag ville tydligen ha den färgen (ljus-mörk trä), men dt viktigaste var ena dörren från golv till tak, som är en enda stor spegel. Jag har nu på senare år såklart ändrat en del saker och gjort mitt rum mycket personligare. För bara någon månad sedan fick jag en soffa, för någon vecka sedan köpte jag ett soffbord och så har jag köpt en massa tavlor och diverse prydnader. Eftersom att jag inte får inreda hela huset, gör jag dt mesta och bästa av mitt egna lilla rum.

Diss!

- Konstiga killar!
Ja, alltså.. Vad är grejen med denna dubbel-moral? Om du först säger att du inte vill ha någon som helst kontakt med mig, att jag är en slampa du stod och ljög för, varför kommer du sedan efter bara ett par dagar och pratar med mig? Jag förstår bara inte, dt går helt enkelt inte ihop enligt mig. Jag tänker hålla mig ifrån så kallade förhållanden. Dt är ingenting för mig, så länge inte en kille visar sig vara vettig. And by the way; next time I'll be bulletproof!

- Korunda!
Såklart att dt ska stå med på listan. 'Cause let's face it: Sorunda sucks! Bussarna går typ aldrig, dt finns absolut ingenting att göra här, och så dt absolut värsta: alla känner alla! Visst, kan tyckas rätt mysigt men HELL NO! Jag hatar dt faktum att alla ungdomar som inte har något liv pratar på om saker dom inte har någon som helst aning om. Dt har hänt mig att folk snackat om mig, grundat på några rykten. Gosh vilken tur att jag tagit avstånd från alla jag brukade umgås med. Ni vet, min förra bästa kompis, en falsk jävel från min förra klass, min äckliga ex-pojkvän och alla deras vänner. Asbra om dom trivs med varandra! Men jag gillar dem inte, och jag har här ovan nämnt varför.

Nu ska jag sova. Tog den här jävla grissjukesprutan idag. Förklarar mer om den imorgon, såvida inte jag är på praktiken. Känns dock som att jag kommer stanna hemma..

Puss och kram!


22 November - Söndag

JAG GJORDE DT! Jag har nu rensat igenom alla våra dvd-filmer här hemma. Vi har ungefär 500st (pappa har också varit glömsk och köpt dubbletter av flera filmer) som nu är sorterade efter genre. Såklart var majoriteten av filmer action, thrillers och actionthrillers, haha. Endast två skräckisar kunde man hitta. Lite tråkigt, för jag älskar skräckisar.. Men dt är inte jag som köper filmerna hit, även om jag faktiskt får önska en film då och då.

Nu ska jag ta mig ett glas cola i väntan på maten. Internet är så tråkigt nu, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter colan.. Aja, vid sex ska jag börja kolla på "One Tree Hill" och efter dt älskade "Gossip Girl". Åh, I löööve it!

Puss och kram!


Damn, I'm cute!


22 November - Söndag

Godmorgon!

Har varit vaken ett tag nu faktiskt,
vilket man kanske inte skulle kunna tro om mig? Nej men helt ärligt så har jag kommit fram till att jag kan somna mycket lättare på Söndagskvällen om jag vaknar tidigt på morgonen. Dt i sin tur leder till att jag får en god natts sömn innan praktiken och dt är bra!

Igår hyrde jag en film. Så jag, mamma och pappa satt och kollade på "Drag me to Hell". Den var väldigt förutsägbar, men visst satt man och hoppade till flera gånger. Dock kan jag säga en sak (som inte har något med just den filmen att göra); dt är dåligt att dom inte hgýr ut 3D-filmer. För dt var egentligen vad jag ville hyra igår, men Lillan hade ialla fall inga sådana för uthyrning. Nåja, jag ska be pappa köpa några och så har jag ju önskat mig i julklapp, hoho!

Nu ska jag kolla på tv och efter dt skall jag äta lite frukost. Jag kanske uppdaterar senare idag, men lovar ingenting. Ha dt så bra ialla fall så hörs vi nr vi hörs!

Puss och kram!


21 November - Lördag


Visst är jag söt idag? ♥


21 November - Lördag

Yo bitches!

Jag vet, dt kom ingenting igår,
inte ens ett litet inlägg. Men Christa glömde sin dator så jag fick helt enkelt inte tillgång till någonting att uppdatera ifrån. Kunde ju inte direkt begära att få låna Sarah's mobil mitt i allt liksom, hehe. Men nu är jag ialla fall hemma. Äntligen!, får man egentligen lov att säga. Igår åkte ju vi och kollade på filmen "New Moon" som är den andra av Twilight-filmerna. Den var hur som helst väldigt bra. Efter dt åkte jag, Christa, Sarah och Emma hem till Christas farmor (eller ja, hennes obebodda lägenhet ialla fall) och såg på Idol, svullade pizza och umgicks.

Idag försov jag mig över en halv timma, så jag fick väldigt bråttom. Tio över åtta vaknade jag och skulle gå tjugo i nio! Ja, gymnasie-mässan stod ju på schemat idag. Min lilla och underbara klass stod där tillsammans med några från Lås-, El-, Frisör- och Hovslagarlinjerna. Jag tog halv fyra-tåget från Älvsjö och träffade Christa och Sarah på tåget sedan i Väster Haninge.

Nu ska jag be en bön så att pappa kommer hem snart. Maten står nämnligen klar men ska tydligen inte ätas fören han kommer hem .. ? Maten idag var ju hur äcklig som helst, usch. Victor fick smaka på mina kycklingbitar och såg ut att få kväljningar. jag fick i mig två stycken (jag tvingade mig själv!) och några pommes. Dt var verkligen skit äckligt! Medan jag väntar kan jag nog ta ett glas cola, så gött! Men jag kanske skriver lite senare, man vet aldrig liksom, hähä.

Puss och kram!


20 November - Fredag

SHIT! Jag har kollat helt fel på klockan, jag måste springa!
Sorry för att dt inte blev någon outfit, ska se om dt går att fixa.
Puss och kram!


20 November - Fredag

Hey babes!

Nu har jag vaknat upp ordentligt
och ska börja fixa mig. Ska platt håret, ta i linsera, sminka mig, ta på mig kläderna, packa väskan och dt viktigaste: dricka min dagliga o'boy! Sen tänkte jag visa er min outfit, hihi!

Puss och kram!


19 November - Torsdag

Go'kväll!

Jag ligger i sängen nu och kommer slockna
vilken sekund som helst. Dock vill jag kolla klart på tv-programet jag ser på just nu. "Kniven mot strupen", Sveriges motsvarighet till "Gordon Ramsey's kitchen nightmare". Ganska bra faktiskt..

Näe, jag ska käka min kokosboll nu och så ska jag fortsätta kolla på tv. Efter dt ska jag sova, men jag lovar att imorgon visa min outfit och sånt. Är ju ledig och ska åka iväg med bla Christa, Sarah och Emma till Heron City för att se på "Twilight - New moon", härligt va? Ett stort plus är ju att jag är ledig imorgon, så jag ska vakna vid halv tio. Yes!

Puss och kram!


19 November - Torsdag

Godmorgon!

Jag sitter i skolan just nu.
På samhällslektionen närmare bestämt. Vi håller på med brott & straff, och just nu ska vi vara inne på en sida och lära oss en massa om rättegångar. Dt räcker med att lyssna, så därför kan jag samtidigt skriva här.

Jag ska alldeles strax lägga ner denna sida ändå (vi har rast snart!), men jag kan säga att jag är skit trött just nu. Vaknade tjugo över fyra imorse och hoppade in i duschen med en gång. Vill mest av allt bara hem och sova, men dt går ju inte. Om en timma har vi lunch (Nutiden, japp japp!) och efter dt har vi gympa som jag faktiskt ska vara med på. Ja, hör och häpna; Sussu ska vara med på gympan! Efter gympan har vi två timmar estetisk verksamhet.

Puss och kram!


17 November - Tisdag

Hey babes!

Jag sitter i vardagsrummet
och mumsar på en bit kärlekskaka. Kom hem från jobbet vid halv fem och hoppade då in i duschen med en gång. Just nu rullar "2 ½ Men" på tv och dt är något jag ska se på samtidigt som jag ska skriva en grej någon annanstans. Men efter dt ska jag nog sova, jag är helt utsliten..


Vad tycks om min fina tröja föresten?
Älskar kragen med knapparna
och de glada färgerna mot de bruna.


Puss och kram!


15 November - Söndag

Tjenixen!

Jag sitter här i soffan i mitt rum.
Denna gång har jag dock inte datorn i knät, utan på mitt soffbord! Javisst, jag har idag fått ett soffbord. Dt är litet och svartbrunt, med andra ord inget speciellt. Men ändå, vilket lyft! Visst, just nu står en dator, en chipsskål, en dippburk och en cola på bordet (hehe) men imrogon ska jag nog fixa så att dt är ljus och sånt istället. Om jag sen också orkar, så kan jag även visa lite bilder på mitt vackra rum. Börjar bli riktigt nöjd alltså. Nu fattas bara ett riktigt lverkast till min soffa, några hyllor, lite ljushållare (?) och korgar. Annars är allting jätte perfekt. Förhoppningsvis får jag en stor "Hello Kitty-nalle" (40 cm hög!) och "Hello Kitty-sängkläder" i julklapp också (precis som jag önskat mig). Då ni, då är mitt rum alldeles fullbordat!

Nej, nu är dt faktiskt hög tid för mig att sova. Tror dock att jag ska kolla klart på "Heartbreak Hotel", men dt är ju bara cirkus en halvtimma kvar. Justeja, imorgon ska jag och Bellan till Haninge. Därför ska jag sminka mig till jobbet imorgon. Onödigt kanske, men jag har ingen större lust att uggla runt i Haninge helt osminkad. Jaja, vi hörs ialla fall imorgon. Tror jag, lovar dock ingenting!

Puss och kram!


15 November - Söndag

Godmorgon!

Jag har faktiskt inte så mycket att säga,
uppdaterade ju för ca tolv timmar sedan bara? Dock kan jag väl nu berätta om mina planer för nästa vecka. Måndag, Tisdag och Onsdag praktiserar jag ju, så dom är som vanligt. Så även Torsdagen då jag går i skola hela dagen. På Fredagen är jag ledig (YEAAAH!). Så tio i tolv på dagen ska jag ta bussen mot Ösmo där jag ska möta Christa, Sarah och dom på tåget. Därifrån åker vi till Heron City för att se på "Twilight; New Moon". Efter dt ska ialla fall jag och Christa åka till hennes mormors/farmors (jag har blackout, jag minns inte vilken dt är :O !) lägenhet som står tom för en mysig sleepover. Dagen därpå, alltså på Lördagen, ska jag till gymnasiemässan. Från 10-15 ska min lilla klass stå där. kommer väl bli kul, fast ändå lite jobbigt..

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Måste snart käka kom jag på också. Whatever, nu ska jag ialla fall sluta skriva här.

Puss och kram!


15 November - Söndag

Hejsan!

Denna kväll har varit väldigt lyckad
måste jag säga. Hela dagen egentligen faktiskt! Jag vaknade sådär vid halv tolv (dt var sjukt skönt att få sova ut!) och gick ner. Satt sedan med datorn i knät framför tv:n i någon timma innan jag käkade frukost. Sedan sminkade jag mig och bytte om och strax efter dt kom farmor. Vi fikade lite och senare åkte hon hem. Jag tror att klockan var runt 17:00 när Anne och Micke sen kom. Vi åt middag (rostbiff, potatismos, jätte god sky, grönsaker och svartvinbärsgelé) vilket var mycket gott. Efter dt satt vi bara och pratade om allt mellan himmel och jord. Pappa och Micke drog sig mot vardagsrumet för att kolla på film (Micke drog nitlotten av honom och Anne idag och fick köra), medans jag, mamma, Erik, Mikaela och Anne stannade kvar i köket. Framåt småtimmarna kom en massa prat om älskade farfar upp. Dt slutade med att alla vi satt och grät. För verkligen.. Jag älskade (och gör dt fortfarande) min farfar, han var helt enkelt världens underbaraste! 6 September 2004, världens hemskaste dag!

Ialla fall, jag ligger nu här i sängen och dricker vatten. Kan säga också att jag och Erik bytt mobiler. Så istället för Nokia N95 så har jag nu en annan Nokia. Vet inte exakt vilken dt är, men den är ny, platt, svart och lite silvrig. Ganska fin faktiskt. Den har också typ 10 spel i sig, så nu kan jag sitta och spela jätte mycket, haha.

Nu tror jag att jag ska sova. Dt känns som att mina ögon inte riktigt orkar hålla sig öppna längre. Tänkte att jag imorgon skulle göra dt jag inte hann göra förra veckan, alltså visa en massa nytagna bilder, men dt går dessvärre inte. Tror att Erik raderat alla.. Aja, dt kommer fler bilder, dt lovar jag er. Vi hörs kanske imorgon, sköt om er!

Puss och kram!


13 November - Fredag

Eddie Razaz
-
They don't care about us




Damn att han åkte ut.
Är inte han bra eller?
I love him!


12 November - Torsdag



Underbara älskade, ♥


12 November - Torsdag

Hejsan!

Förlåt för min sjukt dåliga update,
men jag har sagt anledningen till er förut; jag är helt slut när jag kommer hem. Att vakna så tidigt på morgonen är inte skönt vill jag lova. Men nu är praktiken slut för denna vecka och nu väntar endast två dagar av skola. Frågan är bara vad jag gör uppe vid denna tid, fast att jag vet att klockan kommer ringa om knappt fyra timmar..? Sanningen är faktiskt att jag inte kan sova. Jag är sjukt trött, men sömnen vill inte fästa sig vid mig. Min Bailey ligger så fint bredvid mig med huvudet mot kudden och han kan minsann sova. Men när jag försöker göra samma sak så går dt helt enkelt inte. Frågan är hur fan jag ska hantera morgondagen i så fall.. Haha, aja, skola är skola och den måste skötas!

Jag ska försöka bli bättre på att blogga, dt lovar jag. Dock är ju detta en blogg för min skull, där jag skriver om mina känslor, men då jag vet att dt faktiskt finns dom som följer den så ska jag såklart skriva för er också. Anyways, en annan dag (som kommer väldigt snart) ska jag avslöja mina planer. Dom är inte många och dt är inget världsförändrande, men ändå. Jag är rätt så exhalterad! Vi hörs senare bitches.

Puss och kram!


Ett STORT grattis till underbaraste paps som fyllde
hela 46år idag (11 November),


8 November - Söndag

Förlåt för att jag inte höll dt jag skrev här i bloggen igår.
Men idag har varit en lite.. Händelserik dag.
Jag tar igen dt någon annan gång, nu ska jag sova.
Natti natt på er!

8 November - Söndag

Jag vet att mitt bloggande inte varit dt bästa, men dt är inte så himmla lätt. Måndag, Tisdag, Onsdag praktiserar jag. Vaknar vid fem-tiden, kommer hem vid sex. Torsdagar vaknar jag kvart över fyra, sitter vid skolbänken fram till halvfyra ungefär och är hemma mellan fem och sex. På Fredagar vaknar jag återigen vid kvart över fyra, men slutar dock vid elva och är (med en gnutta tur) hemma strax innan två. Men när jag kommer hem på Fredagar är jag så död! Min vardag sliter sönder mig. Imorgon ska jag dock blogga lite granna. Tänkte visa lite bilder, hissa och dissa och blogga om ett speciellt ämne. Vet dock inte vilket ämne, dt får vi se imorgon. För jag hade en idé nu ikväll om att jag en gång i veckan ska hissa och dissa, samt att skriva om ett speciellt ämne. Dt blir nog bra antar jag.. Men vi hörs imorgon (idag), nu säger hela min kropp ifrån!

Puss och kram!

PS. Tack Christa för en väldigt rolig dag idag! ♥


7 November - Lördag

Hejsan alla !

Skolan idag gick finfint.
Slutade elva som vanligt och hann ta tåget mot Västerhaninge som går 11:25 från Årsta. I Ösmo hoppade jag på 783 mot Södertälje och på den bussen satt Christa, Sarah, Emma och en Sandra.Bussen stod stilla vid stationen i kanske tio minuter innan den sakta rullade vidare mot "centrum". Väl där säger busschauffören att hans pass slutar nu och att vi får hoppa av bussen för att han ska åka iväg. Sarah ringer då SL och klagar. Jag menar, dt var rätt så många människor på bussen och fler skulle hoppa på i Ösmo, en hel skolklass bla. Kvinnan på SL säger att Sarah och dom andra ska ringa efter taxi som SL sedan ersätter kostnaderna för. När Sarah säger att dom inte har råd att lägga ut så mycket pengar, föreslår SL-kvinnan att dom ska dela en taxi med någon annan som också ska till Södertälje eller att dom ska vänta på nästa buss. "Jaha, men tack så hemskt mycket då", sa Sarah innan hon la på luren. Vi tänkte stå där i en timma, men efter en kvart kom en ny 783 mot Södertälje, THANK GOD!

Jag hoppade av hos mig och gick in på Lillan för att köpa godis. När jag sen kom hem satte jag mig i vardagsrummet och kollade på tv med pappa. Satt också med min dator i knät ett tag, hihi. Sen bestämde jag mig för att sova lite granna, så jag gick upp på rummet, la mig i sängen och somnade på 5 blanka. Mamma väckte mig sedan vid halvsex och då var dt hög tid för mig att sminka mig och att klä på mig. Tio över sex gick jag hemifrån mot bussen till Vika.

Marie, Bellan och jag satt i Bellans rum ett tag och pratade. Sen kom Robin och vi pratade lite mer. Bellan började sen baka två st marängtårtor med Daim (mums!). Strax innan nio gick jag ut för att möta Lollo. Hon tog en cigg och så gick vi tillbaka till Bellan. Där överraskades Lollo av ett fint dukat bord med tårta och läsk. Hon blev jätte glad! Ja, för dt var ju en överraskning. I Måndags fyllde Lollo år så vi bestämde oss idag för att fira henne lite smått.

Klockan 21:52 gick min buss hem. Eftersom att jag nu i två dagar vaknat 04:15 på morgonen och inte fått mycket sömn på nätterna pga min hosta, så valde jag att ta den tidigare bussen. Mina andra alternativ hade varit att ta bussen 00:20 och sedna gå hem från Spångbro, eller ta bussen 02:14. Så nej, den tidigare var bättre. När bussen rullade in på busshållsplatsen blev jag så äcklad att jag nästan blev grön i ansiktet. Micke satt nämnligen på bussen. Kände igen honom med en gång, då han satt som en tjock uteliggare längst bak i mitten. Han satt där med sin omogna kompis Jocke och så fort jag satte mig ner så hörde jag "Skabbflicka! Skabbflicka! Skabbflicka!". Jahaja, så jag har skabb? Jag är ialla fall inte en så dum kompis som går och snackar skit om mina barndomsvänner. Jag är inte heller äcklig och är tillsammans med en.. 14-åring (?) när jag nästan är 18 och samtidigt säger "Plz, jag vill ha sex med dig och jag gillar att pilla dig i rumpan". Dom två förstörde min kväll, jäkla idioter!

Aja, jag vill inte bli irriterad igen. Istället ska jag nu sova! Imorgon ska jag vakna vid halv tio tiden hade jag tänkt. Ska då lägga mig i soffan och kolla på film. Sen ska jag duscha och fixa mig, och vid ett kommer Christa hit. Sen är dt tänkt att jag, Christa och Sarah ska åka hem till Sarah. Kommer nog bli en kul dag imorgon!

Puss och kram!


4 November - Onsdag

Eftersom att jag har lite saker på hjärnan nu så orkar jag inte skriva ett 'normalt' inlägg. Slänger in en lista och ska sova efter dt. Vi hörs imorgon (om jag har lust).

 

90 viktiga tonårsfrågor

Frågor om förhållanden
;

Är du singel? -Yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej, inte riktigt
Hur många har du varit kär i? - 3st
Är du kär just nu? - Nej

Frågor om dig själv
;

Namn? - Susanna
När fyller du år? - 9 April
Några piercingar? - I öronen
Vad har du på dig just nu? - Ingenting :o
Vilken årstid är bäst? - Sommaren och vintern
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Lång sovmorgon när dt regnar ute
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag är mig själv, rätt igenom
Vad är du bra på? - Att prata på om allt och ingenting
Vem älskar du mest på denna jord? - Min familj!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Dt beror helt på humöret

Frågor om dina vänner
;

Vem vet allt om dig? - Ingen
Vem är den roligaste av dina vänner? - Alla är roliga på sitt egna vis
Vem är snyggast av dina vänner? - All of them!
Vem är mest partyprisse? - Mikalena dude
Vem är den du helst har filmkväll med? - Allihopa
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Lollo, haha

Frågor om din familj;

Vem står dig närmast? - Erik
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Lika bra
Vem är farligast i din familj? - Jag :o
Vem ser roligast ut i din familj? - Erik, haha
Vem är coolast? - Jag såklart
Har ni något husdjur? - Två hundar och två katter
Vem har du mest gemensamt med? - Erik
Vem står för underhållningen? - Alla
Vem sover du oftast med? - Bailey finns alltid vid min sida
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Jadu, finns många
Hur länge sedan träffade du din mamma? - Två timmar sedan
Hur länge sedan träffade du din pappa? - Två timmar sedan

Frågor om idag;

Vad har du gjort? - Pluggat och försökt bli frisk
Har du varit glad idag? - Jadå
Har du varit ledsen idag? - Nä
Har du gjort något bra idag? - Njae
Vad ska du göra nu? - Svara klart och sen sova
Har du gjort något dåligt idag? - Njä
Vad har du ätit idag? - Massa mat
Har du duschat idag? - Nix
Är du trött nu? - Japp
Vad händer imon? - Skola 08:10 - 15:15
Har du varit i skolan idag? - Nope

TELEFON/MOBIL
;

Vem ringde dig senast? - Christa
Vem ringde du senast? - Bellan
Vem sms:a till dig senast? - Christa
Vem sms:a du till senast? - Erik

ÖVRIGT;

Är du hungrig nu? - Gud nej
Vad är klockan nu just nu? - 22:46
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se & Facebook
Gillar du punk? - Nej
Har du sminkat dig idag? - Nej
I så fall, vad för smink? - ..



SPORT;

Går du på någon sport? - Nej
I så fall, vilken/vilka? - ..
Trivs du med den sporten? - ..
Tycker du att den sporten är rolig? - ..
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - ..

MUSIK
;

Lyssnar du på musik just nu? - Ja
I så fall, vilken låt för tillfället? -  Amy Winehouse - Back to black
Vad gillar du för musik? - Massor!


4 November - Onsdag

Nu har det gått hela 8 månader
8 månader sedan du lämnade jorden
Jag saknar dig så att det gör ont

R I P Carmen
4 Mars 2009
Du är saknad



4 November - Onsdag

Jag är inte glad just nu och lär inte bli dt
förens min lärare hör av sig imorgon!


4 November - Onsdag

Goodmorning!

Jag sitter i vardagsrummet och kollar på "Project Runway". Efteråt ska jag göra mig lite mackor och hot o'boy, lovely! Dom var inte så glada på mig imorse när jag ringde och sa att jag fortfarande var sjuk. Ja, praktiken alltså. Dom tyckte att dt var konstigt att jag inte hade gått till en läkare ännu. Men hallå, dt är ju bara en vanlig förkylning? Dom sitter i länge, inte bara i två dagar! Nu ska jag mysa vidare så att jag blir frisk någon gång.

Puss och kram!


3 November - Tisdag

Gud, jag känner att jag gjorde ett mycket felaktigt val idag att gå ut med Bellan en stund. Dt var visserligen väldigt kul att träffa goa Bellan, men jag känner mig sjukare nu. Vi satt ju trots allt ute i kylan i nästan två timmar. Även fast jag hade tjocka vinterstövlar och en stor mysig jacka så frös jag jätte mycket. Jag vet ärligt talat inte om jag är frisk nog att gå till praktiken imorgon. Undra hur mamma skulle reagera om jag sa att jag återigen måste stanna hemma.. Undra framför allt hur min lärare skulle reagera! Jag vill ju gå dit så att dom vet att jag fortfarande bryr mig, men jag har legat sjuk hela lovet och är fortfarande sjuk. Dom har väldigt stränga regler med att sjuka inte får gå in i kök. Är en sjuk blir dt ofta en så kallad kedje-reaktion och så slutar dt med att alla blir sjuka. Hur skulle dt då se ut? En efter en blir sjuka, och så finns dt ingen som kan sköta köket. Nej, vi får se hur jag känner mig imorgon. Ska ju hur som helst ställa klockan. Om natten flytit på bra och min hosta lagt sig någorlunda, så åker jag iväg till Huddinge. Annars blir dt till att slappa på soffan med en massa varm o'boy. I like the sound of that MEN!, jag ska verkligen försöka ta mig till praktiken.

Puss och kram!


3 November - Tisdag


Myspys!


3 November - Tisdag

På något sätt känner jag mig oerhört känslosam idag. Allting känns jätte konstigt. Jag är nog sur och ledsen. Jag ville inte att mormor, Anniina, Samuel och Eveliina skulle åka hem imorgon. Jag ville att dom skulle stanna längre. Jag hade vant mig vid att bo med min älskade mormor ju. Jag mår bra med henne! Åh, jag är jätte ledsen nu.. Och så ska vi fira jul i förbannade Avesta. Jag vill inte! Inget fel på folket så men.. Jag hade velat åka till Finland. Jag vill fan flytta till Finland! Så som dt känns nu så vill jag skita i allt och åka dit. Dt är så svårt att förklara, men jag mår så oerhört bra där. Dt är inte alls som här i Sverige, här i ruttna hålan Sunnerby. Här är dt bara en massa skitsnack, dt måste bara nåt seriöst fel på dessa jävla människor (läs: ungdommar). Åh, nu blir jag arg! Vafan ska livet vara så jävla fucked up för? Jag vill bort! Men kommer inte komma bort förens på Sportlovet.. Då ska jag fan ta ledigt från skolan Fredagen innan, så att jag är där extra länge. Nej, jag vill flytta dit.. Jävla Sverige och dess jävla krav. För dt är ju så, en jävla massa krav som ställs på en. Åh, jag ska nog skriva av mig i min dagbok istället. Ni har inte tillräckligt med stake i er för att läsa om mina känslor från och med nu!


2 November - Måndag

Hola bitches!

Jag är fortfarande sjuk.
Stannar hemma från praktiken idag och imorgon. Jag ville baa säga förlåt om jag lever. Jag kommer inte riktigt ihåg om jag skrivit i helgen, men jaja. Jag vaknade redan innan sju imorse, kan ni förstå dt?! Nej, jag ska fortsätta kolla på "Wallander - Pyramiden" med Anniina och mummu. Ska nog ta och äta någonting också..

Puss och kram!

PS. Kan ni fatta att dt redan är November? Helt sjukt ju! DS.


RSS 2.0