27 Februari - Lördag

Hej på er!

Gårdagens båtresa gick bra.
Långtråkig som alltid, men dt är så dt är. Mormor hämtade upp mig och så åkte vi till Anna och Jonne. Deras 5-veckor gamla bebis är såååå sööööt! Åh, jag smälter. Men jag vägrade hålla i henne, hon får ju för Guds skull inte gå sönder, haha. Sen åkte jag och mormor hem till henne och gjorde ingenting. Jag duschade, läste och sov.

Nu idag har jag hunnit käka frulle. Eller haha, vem försöker jag lura? Jag har hunnit dricka ett glas coca-cola, haha. Jag har även hunnit fixa iordning mig och nu sitter jag och ler åt mormor som gråter till en krigarfilm, haha. Hon är så söt min mormor..

Vi ska åka till affärerna nu och sedan kanske vi ska upp till Tammerfors, hem till Anniina, Antti och Eveliina. Yey! Anyway, ttyl!


25 Februari - Torsdag

Hej!

Idag har varit en ganska..
En dag utan några speciella händelser. Kom inte till skolan imorse pga massa strul med bussar och tåg. Sov ett par timmar under dagen, skrev klart alla inbjudningar till min födelsedag, packade lite nödvändigheter och åkte sedan till Bellan. Var där, fikade med hennes familj och vänner till dom, spelade Alfapet, mötte upp Stina, spelade lite mer Alfapet och gick sedan ut för att vänta på mamma. Jag och Bellan fick vänta i en timma, hoho. När jag kom hem packade jag ned dt allra sista, grejade lite på rummet, åt choklad djag fick av mamma, kollade runt lite på nätet, kollade på MTV och nu skriver jag här. Ska stänga ner dumburken och packa ned den i datorväskan. Imorgon åker jag och mamma kvart i sex mot båten, så dt blir en tidig morgon, ska upp kvart över fem. Fast dt är jag van med. Haha, dt blir ju en timmas sovmorgon till och med. Får sova på båten så ja.. Dt är ju bra, fördriva tiden lite. Vi får se när jag skriver nästa gång, de första dagarna i Finland ska jag bara njuta av att komma ifrån all skit här. För tro mig; saker och ting är inte så bra som dt kanske verkar. Anyway, jag vill inte bli för personlig just nu, dt skulle bara leda till tårar för min del, hehe.. Men vi hörs när vi hörs! Ha en finfin dag i skolan, medans jag är på Finlandsfärjan, haha :-D

Puss och kram!


25 Februari - Torsdag

Godmorgon!

Har inte skrivit på ett tag, I know.
Jag sitter ialla fall i mitt rum och har precis fixat klart mig. Blir en slapp dag. jeansleggins, linne, tisha på de, kofta, uggs, slarvid knut i håret och knappt nå make-up. Jag hoppas och ber om att min buss går idag och att resan till skolan blir kort och smärtfri! Idag är ju sista skoldagen för mig på ett par veckor. Imorgon åker ju jag till Finland. Första veckan är dt lov för mig men andra veckan ska jag jobba där. Jätte skojsigt!

Nähe, jag ska nog ta och käka frulle nu. Ska packa med mig mackor och vatten också, jag blir alltid hungrig framåt lunchtid och jag hatar när min mage kurrar! Anyway, jag skriver närsta gång när jag känner för dt. Vem vet, jag kanske till och med är i Finland då? Haha, hur som haver, frulle, packa väskan och sen sticka om cirka tre kvart. Hare gött!

Puss och kram!


20 Februari - Lördag

Hallå hallå!

Hoppas ni har dt fint!
Jag själv har en rätt så fin tillvaro. Sitter här i min fåtölj och kollar på film med mamma och pappa, fast jag vet inte om jag är så sugen på denna film. En typiskt pappa film; Bruce Willis i huvudrollen vilket betyder att filmen är full av datagjorde action scener och en massa dödsfall. Jag funderar istället på att ta av mig mina linser och laga lite mat.. Klockan är ju bara sex, jag käkade vid fyra haha. Jag har köpt en godispåse men om jag inte gör någonting för att fördriva tiden kommer den att försvinna ganska snabbt, hoho.

Hur som haver, idag skulle jag och mamma ha åkt till Skärholmen för att shoppa och klippa håret. Men mamma och min faster Anne åkte istället på en symässa, så jag har städat rummet hela dagen lång. Bytt gardiner, strykt sängkläder, dammat och sånt där. Hade tänkt att skotta idag, men så blev dt icke. Jag fryser så fort jag ens kollar ut, hehe..

Imorgon ska jag och mamma kanske åka och klippa håret då, dt återstår väl att se. Annars så vet jag att jag har en del studier att ta tag i. Måste ligga i nu när jag trots allt fått ledigt i över en vecka från skolan. Jag åker ju till Finland på Fredag morgon, har lov där i en vecka och veckan efter dt ska jag jobba i min mosters mans mammas affär. Ska blir skit kul, älskar att jobba där!

Näe, jag ska ordna med lite saker nu, någonting för att få tiden att gå. Men vi hörs när vi hörs, jag har ingen aning om när dt lär bli.

Puss och kram!


16 Februari - Tisdag

Godmorgon!

Vaknade för ca en halvtimma sedan.
Jag ska precis börja göra frukost och den kommer vara supergod idag, då mamma bakade bröd igår. Efter dt ska jag plugga, plugga, plugga.. Jag måste verkligen klar provet som är redan i övermorgon! Aja.. Bästa att käka nu då så jag hinner med någonting idag.

Puss och kram!


15 Februari - Måndag



En ung Susanna under en mörk period .


13 Februari - Lördag

Godmorgon!

Eller ah, jag har faktiskt varit
vaken i över två timmar, hat till och med redan käkat frulle. Helt otroligt.. Vad ska jag skriva? Jag har nyss kollat på början av OS, där dom visar alla länder som är med i spelet. Slutade kolla vid Sverige, efter dt kändes dt inte nödvändigt längre, haha. Vaknade också och fick höra att mormor åker hem ikväll istället för imorgon bitti, buhu! Men jag ska dit om två veckor, så.. Så ledsen är jag nog inte, hihi. Ja, jag ska väl.. Äta godis? Haha, jag kanske skriver senare, kanske inte. Jag hade inte ens något vettigt att skriva nu heller, jag bara kände för att göra dt ialla fall. Så.. Som sagt, ttyl!

Puss och kram!


12 Februari - Fredag

God eftermiddag!

Idag kom jag som tur var till skolan.
Igår tog jag som vanligt 783 ner till Spångbro klockan 06:19 och var framme i Spångbro 06:24. Bussen 848 ska komma 06:30 men när klockan blev 06:40 hade den bussen fortfarande inte kommit så jag frågade en busschaufför som kom med bussen till Lisö vart 48:an höll hus och då sa chauffören att den troligen var inställd på grund av dt kalla vädret. Så jag tog första bästa buss hem och stannade hemma den dagen. Men idag kom jag iväg och så kom jag hem vid.. Halv ett ungefär. Jag åt direkt när jag kom hem, eftersom att jag inte hann äta mer än en banan imorse. Sen gick jag och mormor till möbelförmedlingen och så kom vi nyss hem därifrån. Nu ska jag sätta igång en fim åt henne och sen ska jag gå och vila lite grann. Vi hörs senare kanske!

Puss och kram!


11 februari - Torsdag

Glee Cast
-
Imagine



Jag blir helt tårögd..


10 Februari - Onsdag

Godmorgon!

Jag vaknade för ungefär
en halvtimma sedan och nej, jag hade inte ställt väckarklockan, haha. JAg har ialla fall planerat upp min dag. Jag ska nu käka frukost, efter dt ska jag kolla på tv samtidigt som jag gör min arkitektur-uppgift som skulle varit klar innan jul, hehe.. Men den ska göras idag! Sen ska jag fixa mig och när Bellan säger till så ska jag åka hem till henne. Hon kom aldrig hit igår då hon missa bussen och tyckte de skulle bli för sent att komma vid fem.. Jaja, jag ska dit senare ialla fall, jag vet inte varför, bara för att umgås tror jag. Kanske kommer Stina och Lollo också, vi får se. Aja, måste äta, vi hörs senare!

Puss och kram!


9 Februari - Tisdag

Haha jag måste berätta en grej. I varje gång jag har duschat så smetar jag in Got2B's (eller hur dt stavas) hårkräm i håret. Dt gör så att håret inte blir så elektriskt och frizzigt. Dt har fungerat jätte bra, ialla fall för mig. Den senaste veckan har jag tyckt att dt fungerat extra bra utan att veta varför. Har tänkt typ "Aja, jag har väl en extremt bra hårvecka" eller nåt. Nu när jag gick in på oaletten för att kolla mig lite i spegeln, ni vet som alla tjejer gör, så såg jag den där Got2B flaskan, och vet ni vad jag såg? "Lotion" med ståra bokstäver. Haha, jag har alltså, den senaste veckan, smetat in kroppslotion i håret. Men dt har gjort mitt hår jätte lent och glansigt, så jag klagar inte. Dt kan ju inte vara så dåligt för håret då, eller hur? Ett misstag, men dt var väl tur i oturen typ. Nu fick ni er ett tips också, om dt nu är någon som vill testa detta, haha. Jag tänker ialla fall fortsätta med dt, för dt är ju skitbra! Dt var allt jag hade att säga just nu.

Puss och kram!


9 Februari - Tisdag

Godmorgon!

Jag vaknade tragiskt
nog för bara en halvtimma sedan. Eller, först vaknade jag faktiskt klockan nio, men jag kände då att jag gott kunde sova lite längre, så ja.. Jaja, jag sitter i vardagsrummet och ska alldeles på straxen käka lite frukost. Idag blir dt potaits, köttbullar och majonäs eller beasås, haha. Sen ska jag kolla lite på tv och efter dt invänta Bellan som ska komma hit idag. Har ju städat den där garderoben jag skrev om förut och Bellan kommer hit och 'finputsar' på dt, eftersom att hon gillar sånt, hehe. Nej, nu är jag jätte hungrig. Vi hörs!

Puss och kram!


8 Februari - Måndag

Godmorgon!

Vill ni veta något otroligt?
Jag vaknade klockan kvart i nio idag. Försökte somna om men lyckades inte så vid fem över nio klev jag upp. Har sen dess bara suttit i soffan. Mamma står här nu och gör köttbulledeg. Fan, hon störde mig mitt i inlägget, måste till köket och rulla köttbullar. Vi hörs snart igen!

Puss och kram!


7 Februari - Söndag

Hello !

Jag läste nyss igenom
hela December-månad (ja, dt jag skrivit i December här i min blogg) och blev sugen på att skriva. Kan berätta att jag idag var i Haninge med Bellan. Hon skulle handla lite så jag följde med och passade på att shoppa lite jag också. Fick pengar av mamma till en ny pyjamas och pengar av pappa till underkläder. Kom hem med mysigaste pyjamasen ever! En finfin Hello Kitty-pyjamas (ofcourse?) i två delar. Om jag orkar så fotar jag den imorgon.. Letade även efter en bh med i vilken affär finns en fin bh i storlek 80D? Ingenstans! Hittade en enda inne på H&M, men den klämde in mina bröst och fick dom att se små ut. Usch, blir arg! Köpte istället sex par trosor, vilket i och för sig var nödvändigt, men hade hellre velat ha (och verkligen behövt) en ny bh. Aja, letandet fortsätter..

Jag kom hem vid halv fem tiden, käkade, sa hej till mamma, pappa och farmor och stack sedan upp på mitt rum och kollade på några avsnitt av "The Hills". I do not like Kristin! Haha.. Jag ligger nu här i sängen och är helt död. Jag känner mig verkligen jätte trött! Ska nog försöka sova (kommer nog att gå..) för imorgon ska jag städa hela dagen. Ska fixa mitt rum faktiskt. Hänga över lite saker till min större garderob utanför rummet. Eller ja, dt finns ett litet rum precis utanför mitt, som är som ett förråd typ. Jag städade heeela den i Lördags (tog mig 4-5 timmar pga min onda arm) och nu är halva den min garderob. Så dit ska jag ialla fall slytta över lite saker för min garderob inne i mitt rum är överfylld.

Men dt var nog allt jag hade att skriva. Är sugen på att hissa och dissa, men spar nog dt till.. Imorgon kanske? Ja, så gör vi nog. Nu håller vi tummarna för att jag kan sova, även fast mina öronproppar är borta, buhu!

Puss och kram!


7 Februari - Söndag



Världens sötaste!


2 Februari - Tisdag


Hejdå, vi hörs när vi hörs!


2 Februari - Tisdag

Hejsan!

Nu var dt ett tag sedan
jag skrev någonting. Jag har inte varit peciellt upptagen med någonting, har bara inte haft någon större lust att blogga. Men i Lördags hade jag vänner här. Jag, Bellan, Robin och Danne hade en filmkväll. Danne och Bellan sov sen över här och åkte hem på Söndag morgon. På Söndag kväll skulle jag gå ut och gå. Jag klev utanför dörren och ringde upp Bellan. Vi han säga hej och så halkade jag. Jag fick ingen luft och skrek som en jude. Mamma och pappa kom och bar in mig och hela min västra arm värkte. Mamma och jag åkte då till sjukhuset där vi fick vänta från halv åtta till halv två på att få veta att dt bara var en rejäl stukning. Så min vänstra arm är inlindad i bandage och helt oanvändbar. Detta resulterar i at jag inte kan praktisera på några veckor. Eller ja, tills den går att använda igen ialla fall. Så detta inlägg skrivs med enbart en hand och tar ett bra tag att skriva.

Nu ska jag sluta svamla och istället fortsätta kolla på tv och äta mina chips. Senare ikväll ska jag hem till Bellan och sova över där. Dt blir nog roligt! Vi hörs senare någongång. Antagligen kommer jag nog bra slänga upp en bild då och då men.. Dt får ni tåla! Ha dt så bra så hörs vi!

Puss och kram!


1 Februari - Måndag


'hjärta'


RSS 2.0