31 Augusti - Måndag

Nej ni, sjuk som jag är så måste jag faktiskt sova nu. Ska inte till praktiken imorgon, då kjag fortfarande är hostig och så, men jag ska stanna hemma och kurera mig. Jag måste bli frisk! Dt är en sak att missa praktiken, men att missa en dag i skolan.. Uh, dt vorde illa! Dom sa ju när vi började där att missar man en dag från skolan så missar man en hel veckas lektioner. Och visst stämmer dt! Om jag skulle vara hemma på Torsdag skulle jag missa tre timmars Samhällskunskap A, idrotten och tre timmars Estetiskverksamhet.. Nej, sussa ska jag göra för att se till att jag inte behöver missa skolan på Torsdag.

Puss och kram!


31 Augusti - Måndag

Tänkte yttra mig om de stora bloggarna. Ja, alla andra gör ju dt så då kan väl jag också göra dt?

Kissie - Den blonda som alltid redigerar sina bilder? Hon som gör allting för att få uppmärksamhet? Jag gillar inte henne och tycker bara att hon är otroligt pinsam. Hennes hår är inte fint någonstans dt heller. Jag menar, vem vill ha grått hår och en decimeters utväxt? Meningen är inte att låta hård, men gör jag dt så.. What to do?

Blondinbella - Mognast av allihopa. Dock tycker jag hennes blogg är något tråkig. En massa prat om finnar, självförtroende, P3 (ehm, gubbradio?). Nej, jag gillar dt inte så mycket. Men dt är sjukt imponerande att hon har lyckats så stort med sin blogg. Snart 3 företag och allt tack vare bloggen..

Amir - The best gay ever! Älskar hans blogg, att han ens vågar vara öppet homosexuell i staden Stockholm ?! Finns inte så mycket mer att säga än att jag verkligen gillar hans blogg. Dt är njutning på hög nivå, haha!

Paulina - Mer känd som Paow? Jag tycker om den lilla flickans blogg. Okej, hon kanske inte är bäst på att formulera sina inlägg korrekt och hon kanske inte uppdaterar så där jätte ofta, men när hon väl skriver något så förstår man ialla fall. Dessutom är dt mesta hon skriver vettigt. "Dt handlar om att bjuda på sig själv".

Kenza - Nja .. Lite blandat. Hon festar väl lite väl mycket? Dt är såklart lugnt med mig att hon festar (why not liksom?), men dt står ju nästan bara om festerna i hennes blogg. Men jag måste erkänna att hon är en stor inspiration när dt gäller mode. Me like her clothes alot!

Dessie - Dubbelmoral? "Alltså, jag bantar ju, för jag älskar ju att banta, så jag får ju bara äta en gång om dagen. Idag så käka jag typ tre flingor och jätte lite yoghurt!". Tre timmar senare: "Ah, alltså jag börjar skolan imorgon så nu ska jag dra till affären för att köpa cola och godis. Jag älskar cola!". Blabla .. Javisst, godis och cola är den perfekta dieten för någon som vill gå ner i vikt och få en liten, platt och obefintlig mage. Eller? Detta säger dt mesta jag tycker om denna blonda tös.

Rahlenfeldt - Han uppdaterar ju knappt en gång om dagen, så man vet ju ingenting om honom? Dt ända jag tycker om honom är att han och Paow borde bli tillsammans. They fit!

Foki - Gillar den här bloggen. Hon håller sig verkligen utanför Kissie, Paow, Dessie och dom andra. Ja, kanske bara för att hon bor uppåt i landet och inte i fjortis-staden Stockholm, men ändå. Hennes hår är dt finaste hår jag någonsin sett, hon är en gudinna när dt kommer till naglar, hennes småsöta outfits är to die for och ja.. Hon skriver ju så bra saker också. Förutom att hon uppdaterar någorlunda regelbundet så skriver hon om saker som verkligen ingen annan skriver om. Asbra!

Jag läser inte så många mer bloggar faktiskt.. Men nu vet ni vad jag tycker, hoho. Intressant inlägg va? *blink blink*.

Puss och kram!


31 Augusti - Måndag

Pratar med Jessica nu, wiho !



Puss och kram!


31 Augusti - Måndag

Godkväll!

Sitter i vardagsrummet
och kollar på tv med familjen. Alla är oeniga om vad vi ska kolla på. Jag skulle vilja se 'Legally Blonde', Erik vill se 'Extreme Home Makeover', mamma vill se 'Roomservice' och pappa vet inte vad han vill se på.. Aja, dt löser sig nog. Haha, jag har inte ens bytt om idag? Sitter här i mitt goa nattslinne fortfarande. Härligt! Fast jag hatar fortfarande att vara sjuk..

Nej, jag är fortfarande hungrig. Fast att mamma gjorde en supergod makaronilåda så har min hunger inte förändrats. Jaja, ska äta. Vi hörs senare!

Puss och kram!


31 Augusti - Måndag





Yepps, jag ligger hemma i sängen och är sjuk. Har sovit praktiskt taget hela dagen, vaknade en gång för att äta, that's it. Men nu så ligger jag i sängen och myser med Bailey och Chimay, wiho! Vad tycks om mitt nattlinne föresten, haha? Världens bästa människa, mormor, gjorde den till mig. Min kusin Maria (2år) har en likadan, haha.

Puss och kram!

"OH NO, Sussu har svininfluensan!"


30 Augusti - Söndag

Förlåt för min dåliga update! Var och käkade med Bellan idag, vi åkte bara till Ösmo för att käka på en grill där. Tog chickybits med pommes och currysås. Mumma! Efter dt skjutsade Bellan hem mig, jag var hemma i en kvart och sen skjutsade pappa mig till Christa. Där var jag fram tills halv sju då min buss gick. När jag kom hem åt jag och kollade på tv, sen hoppade jag in i duschen. När jag bytt om till pyjamas så sa mamma att hon hade gjort o'boy och mackor till mig och Erik. Älskar att bo hemma och bli bortskämd på ett så enkelt och gulligt sätt, hihi! Nu ligger jag ialla fall här i min säng. Är föresten sjuk! Eller ja, förkyld, men ändå. Kul att jag ska gå och bli sjuk så här en vecka innan vi ska till Avesta på kräftskiva? Aja..

Nej, min hals tigger efter litervis med vatten och mina ögon efter timmar av sömn. Jag skriver imorgon, så vi hörs då!

Puss och kram!


30 Augusti - Söndag

Hejdå för nu !





Puss och kram!


30 Augusti - Söndag

Hej alla glada och trötta !

Ja, uppdateringen har varit lite dålig, men men. Gjorde en videoblogg idag, men jag la aldrig upp den, haha. Ska försöka igen kanske imorgon eller nåt. Anyway, kvällen har varit mysig. Bellan, Lollo och Robin kom vid halv sex ungefär. Då lagade vi mat, potatis och köttfärssås. Sen åkte Robin till Marie och Lollo åkte för att hämta sin 'pojkvän' i Ösmo. Sen spelade vi spel och så kom Robin tillbaka. Jag, Robin, Lollo och Bellan spelade ett kortspel sen också, medans Linus (Lollos 'pojkvän') kollade på och skrattade typ. Efter dt har vi inte gjort så mycket. Robin och Bellan åkte hem vid tolv och eftersom att Christa tyvärr inte ville komma så bestämde jag, Lollo och Linus att dom två kunde sova här. Så nu ligger jag i min säng skittrött, medans de andra två sover i vårat lilla kontor. Vi ska kliva upp tidigt imorgon, så att dom hinner åka innan mamma och pappa kommer hem. Dt känns liksom bäst så.. Sen får vi helt enkelt se vad morgondagen (idag?) har att komma med. Förhoppningsvis åker jag hem till Christa, hihi.

Nej, nu säger kroppen att dt är dags att sova, så jaf får väl helt enkelt ta att lyda. Men vi hörs nog imorgon, så.. Sov så gott alla!

Puss och kram!


29 Augusti - Lördag

I väntan på Bellan, Robin och Lollo så slänger jag upp en bild på
finaste Carmen,


(jag vet att ögonen är knas, men dt skiter jag i)


29 Augusti - Lördag

Godmorgon !

Gårdagen spenderades ju som sagt i storstaden Stockholm. Först var dt skola fram till kvart över tolv, och sen gled jag igenom Stockholms shopping med Christa, Sarah och Emma. Dt vart pizza i Kungshallen och sen en massa affärer. Självklart kom jag inte hem tomhänt, nej nej. Var bland annat tvungen att köpa skor för jag fick så jävla ont i fötterna (gick ju runt i stövletter). Detta kom jag hem med;



Supersköna jeanslegging, BikBok 149:-


Svart baslinne, H&M Divided 69,50:-


Skor i conversemodell, H&M pojkbarnavdelning 129:-

Puss och kram!


27 Augusti - Torsdag

Hello friends of Sussu!

Min nya och fina dator är vad jag uppdaterar ifrån. Den är STOR, 17" närmare bestämt. Vet ännu bara inte hur webbkameran fungerar på den här saken. Har inte ens hunnit testa den ju?

Dagen i skolan idag gick skitbra. Den andra tjejen i min klass verkar helskön och Låssmedsklassen (min parallelklass) är finfin den också. Imorgon ska jag för första gången träffa de två pojkar som går i min klass också vilket ska bli spännande.

Anyways, jag är sjukligt trött just nu. Ska kolla på avsnittet av 'Vänner', sen ska jag tvätta fejjan och sova. Klev ju upp klockan fem idag och vad är klockan, typ tjugo i åtta? Uuh.. I love my computer!

PS. Imorgon är dt stan med bland andra Christa och Sarah. Vill hitta en stor och mysig kofta, yummie! DS.

Puss och kram!

26 Augusti - Onsdag

Jag just nu:



Ser man hur trött jag är eller? Inlindad i tre olika sköna filtar. Vill bara gå och lägga mig och sova, sova, sova. Men tror ni jag kan dt eller? Icke! Om en timma (!) ska jag och pappa iväg för att köpa en dator till mig. Damn vad glad jag är!

Angående den knakiga uppdateringen igår; jag umgicks med Bellan, Lollo och Robin. Dt va lite små mysigt sådära.. Nej, jag ska nog ta ett glas cola och sedan fixa mig lite granna. En stor mysig kofta är vad jag ska ha på mig. Nästa gång jag uppdaterar denna blogg är dt från min alldeles egna bärbara data, yes!

Puss och kram!

26 Augusti - Onsdag

Godmorgon!

Hur många går egentligen frivilligt upp vid den här tiden? Åh gud, jag hade bara velat ligga kvar i sängen och sova. Men nej nej, idag är dt dags för första 'arbets'-dagen. Ha ha hi hi ha ha ho ! Eller hur säger man? Anyways, jag ska inte vara där förens kvart över sju, därav mitt vackra och väldigt trött-baserade inlägg. Skriver ju ord som inte ens finns, haha?

Efter jobbet händer något fantastiskt. JAG SKA FÅ EN EGEN DATOR! Vet ni hur länge jag har längtat eller? Nu slipper jag sitta vid mammas och pappas datorer. Jag ska få min egna, bärbara dator. Åh .. Bye bye Sussus stationära datafan, mammas miniplutt och pappas jätte! Mohahah ..

Puss och kram!

25 Augusti - Tisdag

Yo bitches !

Sitter här i vadagsrummet
nu och är skit arg över att min kamerasladd inte vill funka. Jg vill ju få in alla bilder från kameran! Åh.. Aja, 'Våra bästa år' rullar på tv. Småhatar den serien, den är ju så overklig och fejkad? Jaja, dt finns ju änd inget bättre på tv:n just nu.

Min nya praktik-plats verkar ialla fall väldigt bra. Börjar vid kvart över sju och slutar klockan fyra. Lagom jobbigt.. Men men, jag ska bli storköks-praktikant och jag kommer att äga på dt!

Btw, idag är dt jag och Bellan som ska gör något. Känns som tusen år sedan sist..



Puss och kram!

25 Augusti - Tisdag

Godmorgon !

Börjar få lite bråttom nu.. That sucks! Vaknade vid tjugo i åtta. Vet ni hur skönt dt var att få sova eller ?! Åh.. Jaja, jag ska nog ta mig en macka nu. Ska inte sminka mig allt för mycket idag. Btw, dt jag fick höra igår stämmer förhoppningsvis inte. Förhoppningsvis kommer jag vara själv på min nya praktikplats. Ska vara där om en timma. Åh..

Puss och kram!


24 Augusti - Måndag

Ett kort urdrag jag hittade i min första blogg, December 2007. Jag höll på med en lista, hade blivit utmanad av Lisa. Men så här såg en del ut ialla fall (sorry, har ingen printscreen hära);

" Saker jag ska göra:
1. Gifta mig på en strand
2. Jobba inom juridik
3. Vara kompis med S***, föralltid :)
4. Hålla mig frisk och kry hela livet
5. Dö en naturlig död "

Haha, vissa saker kan man inte besämma. Tacka Gud (om han finns?) att nummer två och tre inte höll. Jag älskar ju mat och vill omringas av äkta, inte falska, vänner? Hoho, jag ler just nu. Tillvaron rockar rollen, taha. Vi ses, din mes! Jag ska sova nu..



Puss och kram!

24 Augusti - Måndag



Sucky pic, I know men ni ser ändå vad jag har på mig? För några år sedan var jag med bland andra mamma och Anniina i IKEA. Gissa vad jag hittade? Oh yeah, denna lila mjukisdräkt. Gissa priset? 149:-, för båda delarna sammanlagt! Sure, den har några år på nacken but it's still going strong.

Puss och kram!

24 Augusti - Måndag

Goddagens !

Tyvärr orkar jag inte skriva så där jätte mycket just nu. Anledningen är enkel: jag klev upp klockan fem imorse. Dessutom kunde jag verkligen inte sova inatt. Vaknade varje halvtimma, och nu överdriver jag inte .. Men jag skriver senare, jag ska slänga ihop en kycklingsallad nu !

Puss och kram!

23 Augusti - Söndag

Hallå hallå !

Jag har flyttat tillbaka till mitt egna rum, finaly! Nu är dt som tur var inte lika varmt här inne på månarna. Anyways så måste jag sova nu. Klockan ringer vid halv sex tiden imorgonbitti så.. Men jag skriver imorgon igen, då får ni också veta hur min första dag gick, yes! Btw, ser inte mitt rum lite cozy ut nu eller? Me like alot!



Puss och kram!

23 Augusti - Söndag

Godkväller people !

Greek har precis visats på tv och jag har precis ätit upp godiset från godisskålen. För att slänga lite ris på min rosiga tillvaro har jag börjat känna av min njure ordentligt idag. Tror nog att jag nu ska kolla på 'Privileged', sedan duscha och sen ta en kopp varm o'boy och en Voltaren. Måste också flytta tillbaka till mitt rum från kontoret också.. Jaja.

Mamma och jag åkte till Fittja idag för att köpa tapeter till köket. Jag fick ett snyggt block också, bra att ha till skolan you know. Dock ska jag köpa älskade Hello-kitty prylar så jag kan vara fab i skolan, haha. Efter den affären åkte vi vidare till Kungens Kurva, närmare bestämt till Skopunkten. Fick två par skitsnygga stövlar av mamma. Ett par utan klack med fodrat innehåll som jag kan ha på vintern och nu på hösten. Sen ett par med klack, ooh!

Puss och kram!

23 Augusti - Söndag

Godmorgon !

Vaknade för bara några minuter sedan. Redan nu säger mamma att hon ska bara åka iväg och lämna soporna och sedan åker vi och hämtar tapeten till köket. Eh, nej? Jag har precis vaknat och tänker inte stressa nu. Dessutom har jag fått sms av Christa att vi borde göra någonting. Haha, mittt minne är verkligen som en guldfisk för tillfället, men jag tror att vi bestämde någonting i Fredags .. ? Jaja, dt är alltid lika roligt att träffa Christa!

Nej, nu ska jag käka någonting och sedan ska jag väl klä på mig. Vi får se om mamma tänker tvinga med mig någonstans. Hope not, för jag orkar verkligen inte. Men men, jag skriver senare!

Puss och kram!

23 Augusti - Söndag

Nu somnar jag for sure till denna underbara låt.

Mariah Carey och Whitney Houston
-
When you belive




23 Augusti - Söndag

Godkväll !

Nu har jag kommit hem från Bellan. Eller ja, kom hem för en timma sedan. Snällaste Lollo  var fin och skjutsade hem mig på sin moppee. Dt tackar och niger vi för! Jag, Bellan, Lollo och Robin satt och spelade kort: kotten! Haha, dt var skit kul må jag säga. Jag och Bellan äger ju lätt, *blink blink*!

Jag har fixat en tillfällig header också. Satt bakom Lollo på moppen och tänkte "Snälla, bara den här moppe-resan går helt utan problem så fixar jag min blogg-design redan ikväll!", haha. Finfint gick dt ju och man måste ju hålla dt man lovar. Karma är ju någonting jag tror på..

Jag skriver igen imorgon. Just nu har jag en jävla huvudvärk, åskan kanske är på g? Sov så gött!

Puss och kram!

22 Augusti - Lördag

Hallå bloggen !

Sitter just nu hemma hos Bellan. Vi försöker få tag i Anton, haha. Hemlig anledning dock! Vi har ialla fall bara suttit och spelat kort och just nu värmer Bellan taccopaj. Jag är inte så sugen på att äta, för dt känns som att jag inte gjort något annat än ätit idag, hoho. Anyways, skulle bara säga att jag lever. Undra föresten om mina 'gamla' läsare hittar till min nya blogg? Länkade ju inte denna i min förra blogg, av den enkla anledningen att jag inte vill att vissa människor ska stalka mitt liv. Jaja, jag skriver när jag kommer hem.



Puss och kram!

22 Augusti - Lördag


(Sorry för de tjocka korv-fingrarna!)

Såhär ser mina naglar ut just nu.
Grymma huh?
Nu ska jag vänta på att klockan blir halv sju.
Stora Vika, hell yeah!

22 Augusti - Lördag

Hejsan !

Ändrade planer, jag och mamma åkte aldrig till Tumba. Jag hade ingen lust sen, men mest var dt för att folk kom hit för att kolla på min moppe (som är till salu). Seriöst, dom stod där och förökte få igång moppen i säkert en timma, och när dom sen märkte att dt inte funkade så åkte dom hem till Huddinge igen. Wierd att dom ens försökte få igång den, dt står ju på annonsen att den inte funkar. Jaja..

Nu ska jag sminka mig tror jag. Ska också försöka få igång min kamera så att den kan börja funka. Den är helt cp! Senare visar jag bild på mina nymålade naglar. Men vi hörs senare!

Puss och kram!

22 Augusti - Lördag

Så, vem är människan bakom denna blogg?

Jag heter Susanna och är 17 år. Bor i Sorunda (Nynäshamns kommun) med min mamma, pappa och lillebror. I vårat röda hus bor också två katter och två hundar. Alla som inte bor i Sorunda (eller i Nynäshamn över huvud taget) kan vara glada för dtt. Denna lilla by består endast av en kiosk - Lillan, butiken Coop Nära, en pizzeria, en snart nedlagd Shell-mack, en kyrka, två grundskolor och en relativt stor gymnastiksal. Tänk er de saker jag rabblat upp, plus en himmla massa hus, på en liten skogsplätt mitt på en massa åkrar. Ja, där har ni Sorunda på ett ungefär. Stället säger ju ganska mycket om vad jag gör på fritiden, för dt finns ju ingenting att göra här. Brukar oftst då umgås med mina vänner. Dom är inte många, men dom är de bästa man kan tänka sig.

Mina 17 år säger väl er att jag går i gymnasiet? Började nyligen tvåan och har valt inriktningen Hotell & Restaurang. Till en början valde jag en helt annan inriktning, nämnligen Medielinjen. Pga olika anledningar valde jag sedan att byta och dt är ett val jag verkligen inte ångrar. Att laga mat har blivit som en liten vardagssyssla för mig, I love it! I Nynäshamn finns en gymnasieskola och där har jag gått i ett år. Dock hände dt lite saker som gjorde att jag kände att jag behövde byta skola. Så från och med Måndag, 24:e Augusti 2009, går jag på Stockholms Praktiska på Liljeholmen. En helt ny och underbar start är vad jag räknar med. Ska såklart fortfarande gå Hotell- & Restaurangprogrammet, dt har ju blivit min passion nu, haha.

Där har ni väl egentligen allt. Ni kommer ju få lära känna mig nu igenom bloggen såklart, så att skriva om andra saker behövs väl ìnte? Jag vill ju inte att min blogg ska se ut som en repig skiva liksom, hoho! Till skillnad från mina förra bloggar så kommer jag i denna blogg att ha saker som "Dagens outfit", "Hiss & Diss", "Susanna har en åsikt" mm. Men just nu är dt viktigt att jag får den här fula designen att bli fin. Jag är inte kung på design, men prinsessa ialla fall? Haha!

Puss och kram!

22 Augusti - Lördag

Godmorgon!

Vaknade precis för tjugo minuter sedan av att mamma väckte mig. Idag har vi planer på att åka till Tumba. Där ska vi köpa tapet till köket, och så ska vi hälsa på farmor tror jag. Hur som haver måste jag äta nu, efter dt skall jag duscha och sen ska jag fixa mig. Vi hörs senare idag, I promise!

Puss och kram!

Edit:
Inlägget skulle publiceras vid klockan 11.

22 Augusti - Lördag

Hello babes!

Efter allt som hänt kände jag verkligen för en ny och fräsch start, även när dt gäller bloggen. Har redan haft två stycken, men dom vill jag helst bara glömma just nu. Dock är båda dokumenterade med en massa minnen, så jag vill inte gärna radera dem, även om jag tror att jag råkat göra dt med en.. Men men, dt är sånt som händer.

Anledningen till mitt smått konstiga namn (pillowss) var helt ärligt för att jag låg här i sängen och försökte komma på ett bra namn. Dt mesta var upptaget så jag försökte då lista ut något som jag älskar och värderar högt. Alla som verkligen känner mig vet att min kudde är något av dt viktigaste för mig (haha!) och därav namnet på denna blogg.

Designen ska fixas under helgen, så ni får ha tålamod. Imorgon kommer även en liten introduktion om mig, så kolla in då. Vi hörs!

Puss och kram!

RSS 2.0