31 December - Torsdag

Hello babes!

Igår kom inget inlägg då jag
var upptagen med Bellan hela dagen. Hon kom hem till mig strax innan tio och så städade vi hela dagen tills vi åkte till Södertälje. Där väntade vi på en kompis som aldrig kom! Vi stod ute i tre jävla timmar, haha. Aja, vid kvart i nio kom vi ialla fall hem till mig igen. Då lånade Bellan toan och så kom hennes pappa och hämtade henne. Idag har jag försökt sova så länge som möjligt eftersom att vi ska parta hela natten ju! Så därför, mina vänner, kommer inte min årsresumé komma förens nästa år (haha). Men se dt som enposetiv sak, då kan jag ju också skriva om mitt nyårsfirande, eller hur? Jag måste ialla fall fixa mina naglar nu och äta en rejäl lunch! Om ett par timmar kommer Bellan, spännande.

Puss och kram!


29 December - Tisdag

Godmorgon!

Nä, jag har faktiskt varit vaken
i ett par timmar. Nu känner jag dock för att börja skriva om mitt år, men först måste jag få i mig lite frukost. Min mage kurrar ihjäl alltså! HAHAHAHA! Förlåt, men nu såg jag den nya Ica-reklamen. Klockren! Diss till alla fjortisar som försöker videoblogga. Anyway, jag ska äta frulle nu (eh, potatis, ägg, köttbullar, majonäs och cola?) sen ska jag börja ett låååångt inlägg.

Puss och kram!


28 December - Måndag

Klockan närmar sig halv ett och jag har nu bestämt mig för att stänga ner dumburken, dricka en massa vatten och sedan sova. Reprisen av "2 ½ men" kommer på tv, men jag såg dt tidigare och resten på tv är enligt mig tråkigt så ja.. Haha, aja, sova ska jag ialla fall göra. Jag uppdaterar imorgon, snart kan jag fan inte skjuta upp min årsresumé längre, haha. Nä, men idag har jag inte orkat.. Vi hörs imorgon!

Puss och kram!


28 December - Måndag

Jag sitter i vardagsrummet just nu och kollar på "The Best of Mr Bean", haha asbra! Just nu är han i simhallen och jag garvar nästan ihjäl mig, hoho. Jag ska ialla fall fixa till mig någorlunda (myskläder och Lilla My-toffs, japp japp) sen ska jag iväg till Lillan och köpa lite godis och en tidning. Dessa dagar fram till nyår ska jag bara mysa med mig själv. Kanske blir en tripp till Vika någon gång, men inte idag inte. Ska även skriva min årsresumé! Hade tänkt att jag skulle slänga in både 2007 och 2008 också (sammanfattningarna alltså), men vi får se hur jag gör. I så fall kommer dom upp först och sedan detta års. Dt här året kommer vara lite svårare då dt finns saker jag vill skriva om men är osäker på om jag vet vilka som ska veta om dt.. Aja, dt får bli som dt blir. Vi hörs hur som helst lite senare!


28 December - Måndag




Godmorgon!


27 December - Söndag


Haha en väldigt hemsk bild!
Jag ska fixa mig och sen sticka till St Vika.
Puss och kram!


26 December - Lördag

Hejsan!

Är nyss hemkommen från
Stora Vika där jag socialade mig med Bellan, Lollo, Isa och Robin. Vi stod ute i typ en timma så nu fryser jag så mycket att jag sitter i bastun och värmer mig, haha! Ska snart tvätta bort sminket och sedan ska jag värma lite julmat (ja, vi äter julmat här hemma också) och gå och lägga mig i mitt rum. Om jag senare orkar så tänkte jag även börja på min årsresumé. Dock vet jag inte om den blir klar, men dt lär ni ju se. Jag skriver eventuellt senare, men tills dess får ni ha dt så bra!



Puss och kram!


26 December - Lördag


Åker snart iväg mot St Vika.
Kyss!


26 December - Lördag

Hola babes!

Julen är över för i år och
min familj är nu på väg hemåt. Ska bli väldigt skönt att få komma hem. Ska sova i min egna säng och duscha!  Duschade sist i Onsdags (av den enkla anledningen att dom som bor i huset i Näs har förtur till duschen och när dom är klara finns inget varmvatten kvar) så dt ska bli oooootroligt skönt att komma hem och duscha. Nåja, ville bara meddela att jag lever. Missa inte "Mitt år" som jag kommer skriva inom de närmsta dagarna. Där kommer jag även skriva om min jul, don't miss!

Puss och kram!


22 December - Tisdag



En av mina tröjor jag köpte igår.
New Yorker, 179:-


22 December - Tisdag

Hola babes !

Igår spenderades hela dagen
 i Skärholmen med Christa. På morgonen vad bussen dock sen. Skulle gått 09:08 men kom inte förens 09:35. Dt var ett under att jag stod kvar och väntade så länge! Jag köpte ialla fall upp mina tusen kronor på New Yorker. Ja, jag fick ett presentkort där i Söndags då vi i familjen öppnade julklappar. Jag köpte även upp mitt andra presentkort på Kicks för 500:-. Damn, I love my christmasgifts! Christa irrade också runt i affärer för att kolla efter en julklapp till sin mamma Tanja.

På kvällen sedan kom Bellan, Lollo och Linus hit. Bellan färga mitt hår och ja.. Vi umgicks lite granna. Lollo och Linus åkte hem vid halv åtta och Bellan åkte vid nio. Bellan hjälpte även mig att packa till Avesta, dit jag åker imorgon. Jag kan ju inte packa själv, haha!

Nu ska jag dricka lite cola och kolla på tv. Ska kolla runt lite på nätet och så också. Klockan tre börjar jag gå mot bussen och så åker jag till St Vika. Kan visa er mitt fina jag innan jag åker, haha. Ska testa nya kläder och smink.

Puss och kram!


20 December - Söndag


Mini-julafton med la familia !
Koftan är från Lindex, 149:-


19 December- Lördag

Godmorgon!

Fel ord kanske men whatever.
Dt är jupraktiskt taget morgon i detta hus. Jag vaknade ialla fall för en timma sedan av att dt doftar jul i hela huset. Mamma har ställt sig och lagat alla lådor inför julafton!

Ialla fall.. Jag är lite osugen på att skriva nu egentligen, så jag kanske borde sluta skriva. Tror att jag ska hämta hit en gammal cd-spelare så jag kan lyssna på min ljusbok samtidigt som jag kan använda datorns cd-grej till annat.

Puss och kram!


18 December - Fredag

Dags att hissa och dissa igen. Dt var ju ett tag sedan och jag har dessutom bara gjort dt en enda gång i denna blogg. Fy skäms Sussu!

Hiss!

- Spotify!
Ja, Spotify har funnits ett bra tag nu, men jag hissar den ändå. Så jävla bra! Man kan lyssna på en massa musik, skapa sina egna spel-listor osv. Jag anser att detta program är bättre än Youtube. Youtube är visserligen bra om man vill se videos till låtarna, men annars är dt bara.. Ja, jag vet inte. Tidskrävande? Jaja, go Spotify!

- Svensk maffia!
Boken då alltså, hehe. Jag håller just nu (inte bokstavligen, stängde av för en timma sedan) att lyssna på ljud-boken "Svensk Maffia". Jag kan inte riktigt beskriva varför jag vill hissa denna, men kan ändå försöka. Jag älskar denna typ av 'historier' och 'berättelser', vilket gör denna bok extra intressant för mig. Dessutom är den oerhört bra beskriven, handlingen alltså.

- Snön!
Självklart! Jag absolut älskar snö, och dt gör mina hundar också, haha. Dt finns ju så jäkla mycket ute nu också. Fan, om jag skulle vilja ställa mig i mitten av baksidan skulle jag ha snö över knäna. Sjukt!, men samtidigt helt underbart. Lite typiskt kanske, för nu när vi ska åka iväg på julafton så blir dt en vit jul..

- "They don't really care about us"
Michael Jackson's låt såklart och fan vad jag älskar den! Jag är absolut kär i den! Dessutom gjorde Eddie Razas från Idol -09 den väldigt bra den kvällen dt var Michael Jackson-tema. Damn, jag avgudar denna låt. S-Å J-Ä-V-L-A G-R-Y-M!

- Julklappar!
Jag älskar att både ge och få dem. Mest att få, hehe. Nä, men dt är ju underbart med julklappar eller hur? Jag gillar att ge dem för att jag tycker om att göra folk glada. Jag älskar att se folks reaktioner (illa dock om man ser att någon fejkar lycka..)! Och vem tycker inte om att få julklappar? Eller presenter överhuvudtaget? Äh, fram med kärleken genom matriella gåvor!

Diss!

- Julstädningen!
Ja, alltså.. Visst är dt väl skönt att man får ut all skit och så men va fan, dt är ju så jävla tråkigt! Eller är dt bara jag som tycker dt? Och speciellt några dagar innan en dag fylld av glädje? Hade jag kunnat hade jag fan hyrt en städare/städerska, haha!

- Inställda bussar & tåg!
HATA SL! Jag står för att jag åker med sl och att jag stödjer dom genom busskort etc, men fan vad jag ändå hatar dom. Visst, dt kanske inte är så lätt att köra en buss i detta väder, men ialla fall. Vartenda jävla år finns dt någon dag eller två som detta inträffar, att dt kommer en jäkla massa snö på en och samma gång och då funkar ingenting som har med sl att göra. Dom blir lika chockade varje år verkar dt som. Dessutom kan jag säga att busschaufförerna här ute kör som dårar oavsett väglag. Skulle dt så ligga tre meter snö på vägen skulle dom gasa på som in i helvete för att sedan tvärnita 10meter innan busshållsplatsen. Ja sl, undra hur bussarna hamnar i diket? Dt är kanske för att dom kör i 30km/h och anpassar sin körning, eller? Pfft..

Ingen mer diss, blir bara på dåligt humör, haha! Nu ska jag och mamma köpa godis, tror att vi ikväll ska mysa i denna familj. Pappa är dock på julfest, men whatever. Han får skylla sig själv ;-)

Puss och kram!


18 December - Fredag

Utanför mig just nu:


Ursäkta för den dåliga cam-bilden.
Pallar inte hålla på med digitalskiten.

Puss och kram!


18 December - Fredag

Godmorgon!

Har varit vaken ett tag nu faktiskt. Valde att inte åka till skolan idag utav ren rädsla. Okej om bussar och sådant går nu på morgonen, men jag tror att dom skulle krånglat. Oh jag vill inte åka till Liljeholmen, sluta klockan tio och vara hemma först vid tre! Så jag stannade hemma idag, hehe. Ska städa kylskåpet och rensa lite skåp hade jag tänkt. Men först och främst skall jag få i mig frulle! Föresten, visst är dt vackert där ute idag?

Puss och kram!


17 December - Torsdag



En finfin bild, och en minst lika fin låt.
Kom ihåg; endast för er, lovers!

Spiderpig, Spiderpig
Does whatever a Spiderpig does
Can he swing, from a web ?
No he can't, he is a pig.
Look oooout, he is a Spiderpiiig.


17 December - Torsdag


Visst blir dt vackert?
Haha, jävla estetiska uppgift..


17 December - Torsdag

Yoho!

Day off today!
Vaknade för en timma sedan och dt första jag gjorde var att kolla ut genom fönstret och damn!, vi är fan insnöade. Jag driver inte, dt är hur mycket snö som helst där ute. Och efter att ha kollat runt på Facebook lite så kan jag se att alla bussar i Nynäshamn och Botkyrka är inställda. Så dt är inte många i Nynäshamns gymnasium ialla fall.. Jag kan bara hålla tummarna på att bussarna antingen går helt och hållet imorgon, eller inte alls. Dt skulle inte vara kul att fastna någonstans på väg mot Liljeholmen. Ska hålla mig updaterad via sl's hemsida.

Nu ska jag illa fall göra mig själv lite frukost. Ska dra upp lillebror från sängen också. Jag tycker gott att han kan få skotta, han som inte gjort annat än varit sängliggande i två veckor. Jag kanske skriver senare, kanske inte. Ni får hur som haver ha dt gött tills vi hörs nästa gång!

Puss och kram!


15 December - Tisdag



Sneak peak .


14 December - Måndag

Hello friends of Sussu!

Jag ligger nu i min säng och ska sova vilken minut som helst. Ska bli skönt att få sova i minst åtta timmar denna natt, haha. Ialla fall, jag tänkte att jag sparar på berättelsen om min och mina vänners utlandsresa ett litet tag till. Kan istället skriva om vad jag måste köpa nästa Tisdag;

- Mascara, helst Clinique, men vi får se.
- Puder. Lär bli Lumene, testade ju mammas och den va grym!
- Foundation. Fast jag tvekar, kanske inte är så nödvändigt..
- Ögonskugga. Måste ha en vit! Sen om jag hittar nån fin färg.
- Nagellack, Depend's färger är fina!
- Hårfärg. Har en mössa för slingor nu så jag ska köpa en ultra-blond färg till håret!

Ja, jag får väl nu bara hoppas på att Lollo ha lust att ses nästa Tisdag. Dt är visst bara hon av mina vänner som förstår sig på hatten för slingorna. Så ja, förhoppningsvis alltså!

Nej, nu ska jag faktiskt stänga ner hela datorn för att klappa på Bailey och sedan sova. Åh, jag längtar redan, haha.

Puss och kram!

PS. Christa & Sarah, jag hade en helt otrolig dröm om Chuck. Åh, den va überverklig och underbar. Haha!


13 December - Söndag

Här är föresten tröjan jag skrev om för några dagar sedan.
Då fanns den inte uppe på Gina Tricot's hemsida,
men nu hittade jag den.
Jag hoppas innerligt på att jag får denna.



Nu måste jag sova.
Puss och kram!


13 December - Söndag

Skepp o'hoy bitches!

Jag ska alldeles precis sova, men kände för att göra ett litet inlägg här i min blogg. Har inte gjort någonting speciellt idag, bara suttit vid datorn och kollat på tv i vardagsrummet. Min tv har för tillfället gått sönder, ljudet fungerar inte. Eller ja, dt är ialla fall ett fel som jag inte kunnat fixa på egen hand. Imorgon kanske pappa har lust att hjälpa mig..

Ialla fall, jag tänkte nu berätta om lite planer som jag har här framöver. Nu i veckan är dt ju praktik de första tre dagarna, sedan är dt skola. På Torsdagen slutar vi vid elva, då lärarna har julbord. På Fredagen börjar vi vid nio och slutar vid halv elva, sista dagen i skolan för detta år. På Söndag ska vi i familjen ha en liten julafton. Vi ska byta julklappar med varandra och så. Vi talade idag om att kanske åka till Medborgarplatsen för att äta thaimat, men vi får se. På Tisdagen måste jag köpa nytt smink då allt mitt är väldigt nära slutet. Ska köpa nytt puder, ny foundation, ny mascara och nya ögonskuggor. På Onsdagen ska jag och Bailey åka upp till Avesta med farmor. Vi bestämde idag att jag åker med en dag tidigare, annars får ingenting plats i bilen.. Men dt ska väl bli trevligt hoppas jag. Dt var ju annars tänkt att hundarna ska åka med mummu medans vi människor åker efter. För mummu åker dagen innan julafton och min familj på självaste julafton. Ialla fall, jag vet inte hur länge vi bli borta, men dt blir några dagar. På nyårsafton sedan är dt tänkt att jag och mina vänner ska äta middag och sedan bege oss mot Nynäshamn. Fuck, kom precis på att sista 848:an kommer vara proppad av äckligt fulla människor.. Aja, men så är dt ialla fall. Mina planer låter väl bra? Ska klämma in en dag med min fantastiska barndomskompis Christa också. Tror att dt blir efter jul dock.. Men då jäklar ska hon få sin julklapp och ja, jag tror hon kommer bli väldigt nöjd. Jag älskar den ialla fall och vill nästan köpa sådan till mig själv, haha.

Men nu ska jag dricka lite vatten och sedan sova. Klockan är ju redan kvart över elva. Men men, jag skriver igen nästa gång när jag orkar. Ni vet att dt är aningen slitsamt för mig att över huvudtaget tänka under vardagen. Jag är så slut i hjärnan så ja.. Men nästa gång jag skriver ska jag även försöka komma ihåg att skriva om min utlandsresa med två av mina finaste vänner. Nu blev du allt bra nyfiken va?

Puss och kram!


12 December - Lördag

Hej babes!

Igår föll den första riktiga snön!
Jag var så lycklig att när jag skulle möta mamma i Ösmo så hoppade jag av bussen några stationer i förväg, bara för att få njuta av snön. Jag älskar snö! Men den har nu tyvärr smält bort.. Dock ska jag inte hänga läpp för dt då Metro igår lovade snö inför nästa vecka. Yey!

Jag har ialla fall vaknat för en sisådär en halvtimma sedan. Mamma och pappa har åkt till tomteverkstaden och Erik sover. Hundarna springer runt på tomten så ja.. Jag har en rätt så bekymmersfri stund just nu. Bellan kommer hit vid sex för att käka middag också, så jag ska förbereda inför den lite grann. Dt finns ingen speciell anledning egentligen till varför hon kommer. Vi ska byta ut julkappar och käka en fin middag tillsammans. Helt enkelt bara njuta av vänskapen. Underbart!

Nu ska jag äta frukost och sms:a lite folk. Jag vet inte när jag skriver mer nästa gång, men om jag är på humör så kanske jag gör dt redan ikväll. Ska försöka använda min kamera idag, så jag kanske slänger in lite bilder också. Dt blir väl trevligt?

Puss och kram!


9 December - Onsdag

En liten julhälsning bara, såhär mellan 2:a & 3:e advent.

Youre a bum
Youre a punk
Youre an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's your last


7 December - Måndag

Hola babes!

Jag lyckas nu få in
ett inlägg ialla fall. Dock ska jag försöka sova strax när "Grannfejden" slutar.. Ialla fall, ni vet den nya Gine Tricot-reklamen? Där kvinnan gör reklam för hoodies? Den svarta står nu på min önskelista! Finns dock inte på bild på nätet ännu, men den är svart med färgglada blommor. Jag tror och hoppas på att jag kommer få den!

Nej, nu är dt nog tid för mig att stänga ner datorn. Ska ta en sista runda bara, sedan är dt faktiskt snart dags att sussa kudde.

Puss och kram!


6 December - Söndag

Nej, idag blev dt inget skrivande alls i min blogg. Jag har haft för jävla ont i min rygg! Har bitit ihop och inte klagat, då dt finns som som har dt mycket värre än mig. Men någonting har lidit pga min smärta och dt har just varit bloggen. Nu ska jag försöka sova och försöka ta mig till praktiken imorgon. Jag hoppas att jag orkar skriva någonting imorgon.

Puss och kram!


5 December - Lördag


Jag ♥  Mikaela

(Imorgon ska ni få se på ett och annat i bloggen!)


4 Decemer - Fredag

9 månader sedan världen försvann till himlen

RIP Carmen
4 Mars 2009



I miss you


3 December - Torsdag

Just nu sitter jag i skolan. Är klar med alla uppgifter, ska nu leta efter rättsfall. Men dt är aningen svårt att koncentrera sig, då min mage vill kurra ihjäl sig. Försöker dock hindra dt, då dt är knäpp tyst i klassrummet. Men men, dt är bara 20 minuter kvar, sedan är dt lunch. Dt blir pannkaka idag! Haha, jag åt dt till middag igår och till frukost idag, så varför inte fullborda dt hela och ha dt till lunch idag? Nej, men vi får se. Efter dt är dt ialla fall gymnastik och sedan estetisk verksamhet. Har jag tur så är jag hemma mellan tre och fyra idag. Håll tummarna för min skull! Nu ska jag kolla om Eriks lärare uppdaterat bloggen. Erik och hans klass är ju i Venedig och lärarna har en blogg där dom skall uppdatera om dagarna. Tyvärr har den inte uppdaterats sedan natten mellan Måndag och Tisdag. Aja, jag kanske skriver lite mer när jag kommit hem. Ska kolla på bloggen och sen efter "intressanta rättsfall".

Puss och kram!


1 December - Tisdag

Hola!

Jag har inte skrivit något
vettigt på ett tag pga den enkla anledningen att jag inte orkat. Somnade väldigt tidigt igår, närmare bestämt vid kvart i nio tror jag. Vaknade sedan vid halv tio av att Anton ringde, men somnade väldigt snabbt om igen. Har idag också haft en tuff dag på jobbet, så jag är väldigt trött nu med. Ska bara vänta på att mamma kommer hem från Ica Maxi, vill se om hon köpt något roligt till mig! Juste, vet ni vad jag gjorde för en timma sen ungefär? Öppnade första luckan på min Nalle Puh choklad-kalender, yey!


Vad tycks om mitt självfall (håret) föresten?
Haha, älskar generna från mamma..

Puss och kram!


RSS 2.0