29 Januari - Fredag


Back in the days,


26 Januari - Tisdag

Nu tar jag en chansning och är med i en tävling för första gången.

Jag tänker tävla om ett namn halsband från Betties Galleria.
Jag skulle vilja ha den i guldpläteratsilver.
Om jag vann skulle jag ge den till mamma, och det skulle självklart stå
Anu 'hjärta' Pertti
Det skulle va kul att ge någonting sådant till henne (dom).
Dom har ju snart varit gifta i 18år och är fortfarande nykära!

Här är Fokis blogg, dt är hon som håller i tävlingen.
Här är Betties Galleria's hemsida.

Puss och kram!


24 Januari - Söndag

Godmorgon!

Kan ni gissa vad jag gör?
Haha, som vanligt sitter jag i min underbara fåtölj i vardagsrummet med datorn i knät. Hade ni förväntat er något annat? jag gick och la mig vid två tiden igår, ändå vaknade jag innan tio. Kanske för att mamma väckte mig då, hehe, men jag kunde inte somna om heller så ja. Dt var väl tur dt!

Mamma och pappa har ialla fall åkt för att kolla på lampor till vårat badrum som håller på att renoveras. Erik sover (om han ens är hemma?) och jag sitter som sagt här. Tv:n visar mitt favoritprogram (veeeery secret!) så jag har dt bra. Har precis käkat frulle också, plus i kanten! Fast ah, jag drack cola istället för juice eller o'boy typ, haha. Aja, dt är ju helg, så jag skyller på dt.

Nu ska jag ta och göra annat. Ska nog hoppa in i duschen strax så jag blir ren och fin, hoho. Jag vet inte när jag skriver nästa gång, men tills dess får ni ha dt så jätte bra!

Puss och kram!


22 Januari - Fredag

Tjoho!

Sitter här som en geek
i soffan och kollar på Let's Dance. Började små-le när jag nyss såg Rabih (stavning på hans namn?), dt bara blev så. Jag tycker att han ser ut som stryk och sjunger alldeles för mesigt för min smak, men hans dans var bra ikväll enligt mig.

Jaja, nog tjötat om dans-program. Jag är sjukt trött! Vaknade klockan fyra igår, somnade vid halv tolv och vaknade återigen klockan fyra idag. Sov en timma i fåtöljen, vaknade sedan upp och käka en matlåda. Sen va jag ute i en halvtimma och pratade med Bellan i telefon och nu sitter jag i min fåtölj som sagt. Ska alldeles på straxen gå och lägga mig i min egna, sköna säng. Så.. Vi hörs någon annan gång.

Puss och kram!


Älskar min tröja föresten!


21 Januari - Torsdag

Godmorgon!

Somnade som tur var
innan nio igår, så idag är jag inte så där värst trött. Vaknade för drygt en timma sedan och är nu sminkad och påklädd. Jag ska äta frukost nu och klockan sex ska jagbörja traska mot bussen. Vi har nytt schema idag också, så jag kommer inte få sluta en enda sekund innan klockan fyra. Dt betyder att ag inte kommer komma hem idag förens vid sex, skit kul..Jaj, jag ska göra lite frulle nu och ta en sista koll i spegeln. Vi hörs när vi hörs!

Puss och kram!


20 Januari - Onsdag


20 Januari - Onsdag

Godmorgon!

Vaknade för kanske
en timma sedan och nu sitter jag som vanligt i vardagsrummet med datorn i knät. Tv:n visar nåt skit som "Våra bästa år" typ. Överdriven, orealistisk serie som har rullat i 30 år eller något? Aja, jag ska steka köttbullar och göra världens godaste köttbulle-macka, haha. Senare idag kommer Bellan. Ska bli skönt att få träffa min bästa vän igen och bara sitta och prata. Jaja, jag hör av mig någonannan gång. Love you!

Puss och kram!


18 Januari - Måndag

Godmorgon!

Vad kul med så fina kommentarer.
Min läsarstatistig steg så mycket igår att jag vart lite chockad, haha. Men dt ar bara kul, så tack till dem som sa något fint! Igår fick jag också ett gulligt sms av Christa. Dock kan jag inte svara, men Christa kommer nog se detta och då får hon veta att jag såg dt och log åt dt. Så gulligt, haha!

Jag vaknade för en halv timma sedan.. En halvtimme! Helt sjukt ju! Ska åka iväg om några timmar, ska möta Bellan i VH. Secret stuff bitches! Men dt blir skoj, japp japp.

Nu ska jag käka frulle sen ska jag ta tid på mig att lägga min make-up och fixa mitt hår. Vi hörs när vi hörs.

Puss och kram!


Årsresumé 2008

Här är sammanfattningen av år 2008. Jag kan inte förstå att 2008 är så långt borta nu, känns jätte konstigt.. Men men, jag tänkte att dt vore kul att ha allting samlat så jag har nu slängt upp alla tre åren som jag bloggat, 2007, 2008 och 2009. Lite ändringar och så i skrivarsättet, men dt är nog bara bra!

Såja, dags för sammanfattningen av mitt år, 2008 !


Året inleddes tillsammans med Bellan och X. Trodde nyårsafton då skulle bli himmla kul men dt vart den tyvärr inte. Jaja, synd synd.

I Januari åkte familjen + farmor till Teneriffa för att där spendera en vecka. Helt underbart var dt! Utsikten, vädret, maten, drinkarna och bara att få umgås var så trevligt. Jag vill så jätte gärna åka utomlands igen och dt vill mamma också. Förhoppningsvis kommer vi iväg om ett år, då mamma slutat plugga och kan börja tjäna pengar på riktigt, mihih! Vi kommer bli en stenrik familj, haha.

Våren gick undan väldigt fort måste jag säga. Jag, X, Bellan och Mikkis började chill-kröka näst intill varje helg vilket faktiskt var helt galet. Hur fan hade jag råd egentligen? Roligt hade vi ialla fall måste jag säga. En massa nya erfarenheter och minnen fick man med sig i lasset. Ja, Mikkis vart då också en mycket bra vän och nya, bra vänner är alltid roligt att få.

Skolan gick bättre och bättre då också och jag fick hyffsade slutbetyg faktiskt. Slet som attan med de nationella proven, fast att dom gick mindre bra. Dt jag kommer ihåg speciellt mycket är att jag på svenska-uppgiften skrev om ett ämne som är väldigt känsligt för mig och jag tyckte jag gjorde dt väldigt bra. Men responsen på den var att jag inte var redo att låta världen få veta vad som verkligen hände. Men.. Jag är ialla fall nu stolt över att jag klarade av att skriva dt.

Vi i klass 9B hade under en längre tid samlat in pengar för att åka på klassresa i slutet av nian, men den fick jag och X aldrig uppleva. Okej, dt var ju inte direkt så att jag hade velat åka på den ialla fall, jag älskade ju inte precis klassen jag gick i, men jag hade ju inte heller nåt val. När vi skulle bestämma datum så bestämde klassen just de datumet som jag och X inte kunde på, för vi skulle till Finland då. Lite surt kanske, för just då kändes dt som att klassen valde Jytte före oss två (förståndigt, Jytte är ju bättre vän med alla), men vi fick 500:- var från klasskassan. Dessutom ångrar jag inte för 5 öre att jag valde Finland framför klassresan.

När klassen var ute på någon ö så åkte jag, mamma, X och Mikkis till Finland. Målet var att hitta en balklänning till mig, vilket vi också gjorde. Men Finland med två kompisar var något underbart. Vi hade trevligt ialla fall. Vi bastade, badade tunna och umgicks. Båtresan hem var nog årets roligaste tror jag. Jag tänker inte berätta den detaljerat pga två anledningar; 1. Jag skäms kanske inte, men den är ändå lite pinsam att berätta. 2. Fel personer läser min blogg! Ialla fall, jag har ju sagt förut att jag fick till dt med tre killar där, eller hur? Haha, tolka dt där som du vill.

Balen var inte så rolig som jag hade förväntat mig, jag hade nog för höga förväntningar. Men jag hade ialla fall varit hos frisören i tre timmar, tillsammans med Mikkis som gjorde mig sällskap, för att ha frisyren i kanske 5 timmar. Onödigt, onödigt! Efter balen vart dt inte fest för min del, utan dt var raka vägen hem och in i duschen.

Skolavsultningen var väääldigt utdragen. Vissa fick stipendium (?) och så skulle alla fyra 9:or sjunga varsina klass-låtar. Lite pinsamt när dt var tajm för våran klass, jag var nämnligen tvungen att stå längst fram i mitten inför hela kyrkan (som för överfull). Usch ! Men på kvällen kom Bellan, X, Mikkis och Scania hem till mig och vi hade lite chill. Kommer ihåg att Bellan slog i skallen hårt mot en gunga men märkte ingenting förens dagen efter, haha.

Mitt första sommarjobb har jag fått vara med om detta år. Jag valde att söka genom kommunen, vilket jag idag ångrar. Jag ville ha någonting inom vaktmästeri (vilket jag ångrar ännu mer), och dt fick jag. På Svandammskolan skulle jag vara. Hade dock turen att få jobba direkt första vecka efter skolavsulningen. Ialla fall, när jag kom dit hade visst vakmästaren glömt bort att jag va tjej så han tappade nästan hakan när han såg mig. Sen sa han till mig att jag istället fick vara med städerskorna (mmh, för dt ville jag ju verkligen. Eh .. ?). Jag va ialla fall med och städade och fyfan vad jobbigt dt är att städa en hel jäkla skola alltså. Först skulle alla klassrum tömmas på möbler, sen skulle man finputsa dom och sen skulle allt bäras in igen. Och fasiken vad ungdommar klottrar på bänkar och väggar. Jag fick stor respekt för städtanterna i skolor efter dt. Dom har ett mycket tungt jobb! Dt finns en massa minus med mitt första sommarjobb, bla att jag inte fick mer än 2 veckors jobb fastän kommunen lovat alla ungdomar minst 3 veckor. Tur att jag är på G med att skaffa ett jobb utan kommunens hjälp tills i sommar!

På sommarlovet åkte också Mikkis upp till Dalarna där hennes pojkvän bor. Inte nog med att hon skulle flytta dit på hösten (pga att hon skulle gå internat där), men så skulle hon också spendera hela sommaren där? Jag vart ledsen, men men..

Jag och X åkte till Finland i en vecka dt lovet också. Båtresorna var hyttlösa, så vi sov i gångar på våra koftor och väskor, haha. I Finland hade vi dt chill bara. Vi bastade på 6 olika ställen under 6 olika dagar. Crazy huh? Jag ville stanna längre, men dt ville inte X, och eftersom att ingen ville låta henne åka själv och jag inte ville vara taskig och låta henne göra dt, så åkte jag också hem.

Jag fick veta att jag kommit in på Medielinjen i Haninge, men så hände lite grejor och dt slutade med att jag började Hotell & Restaurang i Nynäs istället. Dt är verkligen inget jag ångrar, utan dt är helt underbart. Dt är skit roligt att laga mat och dessutom har jag lärt känna Felicia som är den skönaste tjejen jag känner tror jag. Dessutom är hon en jättre bra kompis. Angelica, från min förra klass, började också i den nya klassen, så henne har man fått bättre kontakt med, vilket också är skitkul! Även Sandra från min förra klass, fast hon är dock inte i skolan så mycket, hehe!

I Oktober hände nåt fantastiskt. Jag och Micke vart tillsammans. Dt började med att X fixade så att vi började sms:a med varandra. När vi sågs (17 Oktober) kysstes vi första gången och den 18:e sov jag hos honom och dt var då vi vart tillsammans. Sen dess har vi vart mycket med varann, men också mycket ifrån varandra. Jag hamnade ju på sjukhus och när jag kom hem därifrån så vart Micke sjuk i en vecka. Nu har han varit i Blekinge i 1½ vecka, så.. Men jag är så lycklig med honom! Jag hoppas att dt vi har kommer hålla mycket länge. Tänker inte säga föralltid, för sånt existerar inte i min värld.

Ja, jag hamnade ju som sagt på sjukhus i Oktober. Dt började med att jag hela höstlovet låg hemma och spydde och mådde dåligt. Åt ingenting, men drack skitmycket vatten. På Fredagen den sista Oktober var dt dags för mamam att skjussa mig till sjukhuset. Tur att vi åkte dit, sa läkarna, för jag hade en feber på 41grader, en kraftig infektion i hela kroppen och urinvägsinfektion. Senare fick vi även veta tt jag hade en njursten, så jag fick gå runt med en slang i kroppen ett bra tag. Tillslut fick jag slangen borttagen och nu påstår dom att stenen åkt ut, men dt har den verkligen inte gjort. Jag har skitont fortfarande, men dt fattar visst inte dom.

Nu precis för några veckor sedan förlorade jag också en bästa kompis sedan tre år tillbaka. Jag tänker inte lägga över allt ansvar på henne (för dt trodde hon att jag gjorde), men dt jag har gjort fel har jag också bett om ursäkt för. Men tycker hon inte om min personlighet (läs: hon tyckte den va jobbig) så gör dt mig ingenting. Jag är mig själv och duger inte dt så gör dt inte. Jag klarar mig bättre utan henne nu nrär jag fått se hennes true colors.

Julafton detta år var inte heller som den brukar. Ingen julgran, ingen julstämning och inga gäster från Finland. Dt var bara vi i familjen. Fast julbordet var ändå lika fullt av mat, haha. Och jisses vad jag har ätit nu under julen! Jag gick ner 10 kilo medans jag låg på sjukan men dom har jag med största säkerhet redan gått upp igen, haha!


Dt där var väl mitt år i stora drag. Fast.. Dt finns lite andra saker som hänt också;


- Tyvärr är min kontakt med Bellan inte som den förut var. Tror att dt beror på att vi inte längre går i samma klass eller ens i samma skola. Synd, för hon var ju en bra kompis!

- Jag har nu för ett par veckor sedan fått reda på någonting som satt mig i chock. Har ingen aning om vad jag ska göra då jag inte har någon att vända mig till om detta. Ingen verkar förstå hur jag känner eller vilket val jag ska göra. Okej, jag vet inte heller hur jag vill eller ska göra, men jag kan ju inte ens prata med någon om dt. Hjälp!

- Jag har fått reda på att min sötaste moster Anniina ska få barn i slutet av April, och jag ska bli gudmor! Anniina har alltid varit min hjältinna och jag hade så gärna velat att hon skulle va min gudmor, men så är inte fallet. Hon är ju bara tio år äldre (!!) än mig, och när man är tio kan man inte bli gudmor. Men nu kommer jag få den äran att bli den lilla flickans (!) gudmor. Och jag kommer äga på dt, hah!

- Min andra moster Anna har gift sig med sin Jonne efter ett x antal år tillsammans. Bröllopet var väldigt rörande, fast jag, Jessica, Erik och Benny aggerade barnvakt och lämnade festen tidigt. Synd, för jag hade velat stanna kvar och festa, haha.

- Vi har haft en massa kattungar dt här året. Först fick min katt Carmen 5 styckna och inte långt där efter fick mammas katt Chimay fyra stycken (fast en dog tyvärr).Carmens kattungar vart mycket populära på 'blocket' och flyttade alla till fina hem. Chimays långhåriga kattungar fick också bra hem. Två av dom flyttade upp till några släktingar i Avesta och en fick ett nytt hem hemma hos farmor i Tumba. Mycket bra!

- En mycket fin tjejmiddag hade jag när jag fyllde år. Dt var jag, X, Mikkis, Bellan och Lollo som var med på den. Kanske lite tråkig (förlåt för uttalandet), men maten var supergod och umgänget var dt bästa just då. Dessutom fick jag ju så fina presenter. Undra hur dt kommer bli nästa år?

Jaha .. Dt var väl dt tror jag. Kommer jag på nåt mer under dagarna fram till 2009 så skrivet jag 'Edit' och så skriver jag dt. Bra va? Hoppas ni vart nöjda med den här sammanfattningen, dt var ialla fall jag. Mitt 2008 har varit så underbart och jag har inte hängt läpp många gånger dt här året. Jag undrar om dt egentligen kan bli bättre än så här? Bortser man från min sjukdom så har dt ju varit underbart.

Bye bye 2008 och välkommen 2009 !


Årsresumé 2007

Så här ser min sammanfattning ut av 2007. Direkt kopierat från min gamla blogg, så ni vet dt. Jag bryr mig inte ifall dt här nämns någonting om några som inte vill att jag skriver om dem. Jag skrev detta 2007 och då var dt helt okej. Men ha dt så bra och njut av året 2007. Nostalgi!

Jajjamensan, nu kommer min sammanfattning av 2007! Enjoy!


Så vart ska man börja? Tja, vi börjar väl med killarna som kommit och gått under året.

Dt har funnits 4 stycken killar detta år.Chippen, Patrik, Sebastian och Anton. Nja, Anton har inte varit någonting utav en pojkvän eller någonting, men ändå. Vi börjar med Chippen.


Förra året i November blev han och jag tillsammans. Ett mycket dåligt val utav mig, med tanke på att han var Sadas ex. (Förlåt!). Ialla fall, vi började umågs flitigt och han var till och med här på självaste julafton. Blind som jag var, märkte jag inte alla tecken som pekade på att han var otrogen. Flera gånger var han otrogen och gjorde hela tiden slut. Och jag som var så kär gjorde inte annat än tog tillbaka honom när han ville bli tillsammans igen. Men när jag sedan inte orkade mer så kom vi överens om att försöka vara bara kompisar. Dt gick ju självklart inte heller, utan vi bråkade jämt och ständigt. Så nästan dt ända Chippen förde med sig var en massa bråk och tårar. Men Anton kom ju också. Och Anton skulle visa sig vara en mycket bra kompis. Visst, vi började kanske på lite dålig fot med tanke på att jag faktiskt bara drev med honom till en början, men dt släppte sedan. Vi började prata väldigt ofta. Mestadels om Chippen, men också om andra saker. Och jag trodde jag kunde öppna upp mig för honom, så dt gjorde jag. Men dt skulle visa sig vara ett dåligt beslut, för han var inte den jag trodde att han var. Han var (och är) säkerligen Sveriges största skvallerbytta. Så fort jag sa någonting till honom vände han sig till Chippen eller Sada och berättade dt vidare. Så, jag dumpade honom som kompis. Sedan kom Sebastian in i bilden. Medan han och Petra (en mycket bra kompis till mig), gjorde slut, så gjorde jag och Chippen slut. Så under en tid stöttade vi varandra. Dt ena ledde till dt andra och vi började fatta känslor för varandra. Även fast vi inte träffats (han bor i Dalarna), så var dt svårt att inte tycka om den fantastiska människan och den underbara personligheten. Allting låter ju tipp topp när jag skriver dt här, men så var dt faktiskt inte. Dt visade sig sedan att Sebastian hade svårt för att låta sina känslor gå hela vägen. Så medans jag var redo för ett förhållande, så var inte han dt. Och när han sedan var redo, jaa.. Då hade mina känslor redan flagnat. Vi blev kompisar en tid efter dt, men nu är även vänskapen borta. Dt var tre utav dom fyra killarna. Alla tre, kommit och gått. Då återstår Patrik. Hur lärde vi känna varandra? Jo, han började skriva till mig på Playahead. Jag hade nämnligen lagt upp ett par av mina konfirmationsbilder och han hade spanat in dom. Så skrev han en snäll komplimang om bilderna och vi började prata. Och han bodde inte alls långt ifrån, nej nej. Han bodde i Ösmo och hans mamma i Sorunda. Så en kväll bestämde vi oss för att träffas. Och efter andra "träffen" fick han en liten liten puss, och han vart helt såld. Men jag fick inga känslor för honom, även fast han och jag strulade både en och två gånger efter dt. Men han och jag pratar faktiskt än idag.


So, that's it with the guys. Årets händelser då? Jo.. Jag kan ju börja med att berätta om prao-platsen jag hade i våras.


Dt är nämnligen så att jag var och praoade på ett väldigt grabbigt ställe. Tumba Riv & Fastighetservice. Eftersom att min fasters man, även pappas barndomskompis, äger företaget tillsammans med sina bröder, så fick jag platsen lätt som en plätt. Kontoret var i Tumba, men under min tid där så arbetade jag och Micke väldigt mycket inne i Stockholm, närmare bestämt Östermalm. Jobbet där var att bygga ett kök. Jag tyckte dt var jätte roligt. Okej, väldigt tidigara mornar, och väldigt tunga saker att lyfta och bära, men med Mickes humor klarade man av dt mesta. Två eller tre utav dagarna fick jag stanna på kontoret. Ingen annan var där, så jag passade på at se lite på tv, sitta vid datorn, äta lite godis, dricka läsk och även sova lite. Haha! Snacka om soft. Och sedan fick jag faktiskt 400 kronor utav skolan.


En annan jätte rolig händelse var Gotland. Åh, vad jag saknar Gotland. dt var konfirmations-läger och Gotland låg framför oss. Båtresan var faktiskt helt okej. Jag, Sada och Christa sällskapade. Haha, ja ska berätta en rolig grej. Dt var en annan klass där också (emo-klass). Christa, jag och Sada skulle gå från affären till våra sittplatser. Christa gick en bit efter mig och Sada och så ropade vi: "Men Christa, kom då!" och emo-klassen började ropa "Krysta, Krysta, Krysta" i en sann hejarklacks-anda. Christa vart arg på mig och Sada och surade ett tag, medans jag och Sada asgarvade. Haha! Väl framme vid huset vi skulle sova i (ett gammalt barnhem), så fanns dt olika storlekar på rummen. Jag, Sada och Christa hade bestämt oss för att sova i samma rum, men vi fick ett rum med fem sängar. Två stycken fattades alltså. Så Mikkis och Fia fick sällskapa sig med oss. Och yes, dt vart jätte roligt med dom i rummet. Faktum är, att nya vänskapsband är knutna, allt tack vare Gotland. Men herre gud, ni skulle varit där. Dt var så otroligt vacker där. Åh, nästan så att man tappade andan.


Sommaren var också en händelse i sig. Sada och jag vart osams, grytan kokade helt enkelt över. Så jag och Mikkis umgicks ganska mycket den sommaren. Och någonting jag aldrig kommer att glömma är när vi var hemma hos Chippens mormor. Jag och Chippen var inte tillsammans då, men vi umgicks ändå den helgen. Så en Fredag var jag, Mikkis, Chippen och Anton hemma hos Chippens mormor och morfar som var bortresta. Den Fredagen hade vi massa kul. Anton hinkade i sig vinflaska efter vinflaska. Chippen och Mikkis shottade way to much, och jag fick leka barnvakt åt dom storväxta barnen. Den kvällen slutade ju lagom lyckat. Dagen efter skulle jag in till stan för att fotograferas. Tur att jag inte var så jätte bakis, för dt skulle synts på bilderna. Men bilderna vart ganska bra faktiskt. Efter fotograferingen var dt raka vägen hem, för att där duscha, byta om och sminka sig, för att sedan åka iväg till Chippens mormor igen. Några stopp på vägen, men sedan var dt dags att dricka lite alkoholhaltiga drycker igen. Denna gång var även Adrian med oss. Vi spelade lite kort och förloraren fick alltid dricka en ägg-kopp med sprit blandat med juice. Jag kan gott och väl säga att Mikkis förlorade, medans Adrian vann. Jag och Chippen umgicks lite intimt, medans Anton inte drack någonting. Kvällen började ju trevligt och så, men slutade sedan ganska katastofalt.


Nu i höst har jag praoat igen. Denna gång i en klädaffär i Finland. Min mosters fäsmans mammas klädaffär var dt, så den platsen fick jag också väldigt lätt. Var dt roligt då? Oja, roligt är bara förnamnet. Och så mysiga allt folk var. Och som tack för att jag jobbade där, fick jag 100 ?. Fast egentligen var dt faktiskt jag som skulle vilja tacka, dt var så roligt. Bra arbetstider var dt också. Började halv tio och slutade klockan fem. Så jag behövde inte vakna förrens klockan nio, vilket passade mig som handsken.


Har dt hänt nåt mer under året då? Hm.. Nej, faktiskt inte. Börjat med blogg och bilddagboken. Har också ändrat min stil. Förut klädde jag mig mycket i svart och sånt. Men nu är dt klänningar som gäller. Åh, älskar klänningar.


Ja, dt var väl ungefär mitt år. Som ni märkt, så har jag inte nämnt så där jätte mycket om mina kära kompisar, men dt behövs inte tycker jag. Men jag kanske kan säga att jag och Sada inte längre är osams (även fast vi var dt i somras). Been there, done that. :)


Nu tänker jag välkomna 2008 med glädje. Mitt 2007 kunde inte blivit bättre, så jag kan knappt bärga mig inför nästa år.

Pyss !


Årsresumé 2009

Juli:

I början av denna månad
njöt jag mest av sommarlovet. Jobbade inte längre, så jag hade hur mycket fritid som helst. Flyttade ner till vårat lilla ’kontor’ från mitt rum, då mitt rum är alldeles för varmt på sommaren. Dt går verkligen inte att vistas där inne. Jag och Christa hade även en finfin uppesittarkväll. Haha, Christa var otroligt förkyld och snöt upp en hel toaruller här hemma hos oss. När hon gick nästa dag så gav hon mig 20 kronor för att hon hade gjort dt, haha. I mitten av denna månad var jag och Bellan i stan. Syftet med detta stadsbesök var att Bellan skulle köpa sig en ny, rosa mjukisdress. Vi irrade runt på Söder i några timmar. Bellan var nämligen helt fast besluten om att affären som sålde hennes mjukisdress skulle finnas där. Dock gav hon också upp efter några timmar, haha. Men dt var ändå en rolig shoppingdag. I Juli hyrde jag även Twilight. Var nog sista människan på hela jorden som såg den filmen. Självklart blev jag, precis som alla andra flickor i dt långa landet lagom, helt kär i filmen. Jag, Bellan och Lollo gick på bio också, i Nynäshamn, hör och häpna. Vi såg den senaste Harry Potter-filmen. Den var visserligen ganska bra, men jag gillar föregående filmer mycket bättre. Den 21:a åkte jag över Östersjön till Finland. Världens härligaste semester för mig är att vara i Finland. Där kan jag vara mig själv och njuter verkligen av livet. Jag känner mig uppskattad och omtyckt där!

Augsti:

Jag åkte hem i början av Augusti
och på båten hände dt som bara inte fick hända. Jag hade betalat för min mat, gick från kassan till ett bord med brickan i handen (med mat och dryck) och med handväskan hängandes på ena axeln. När jag skulle ställa ned brickan på bordet känner jag att väskan glider ned längs med armen samtidigt som jag böjer lätt på knäna. Självklart leder detta till att mitt glas med mjölk välter och mjölken stänker överallt. Pinsamt! Jag fick även en kommentar som jag svarade på i min förra blogg. Svarade långt och ärligt, men blev självklart påhoppad av en människa som sa åt mig att ta bort dt jag skrivit om denne person. Ibland är dt jobbigt att vara jag, haha. För första gången i hela mitt liv solade jag även solarium. Dt var skönt, även fast jag fick lite panik. Tur att Bellan satt i närheten och lugnade ner crazy me, haha. Jag startade en ny blogg, denna blogg, eftersom att jag ville ha en ny start på allting. När Nynäshamns gymnasium började, kom jag dit till slutet av sista lektionen. Jag pratade med min dåvarande menton och sa rätt och slätt att jag ville byta skola. Jag ville inte utsätta mig själv för att gå i samma klass med två stycken människor som hade gjort mig så illa. ”Du är ju värsta horan”, ”Du är skit prickig i pannan, finne”, ”Okej klassen, sluta prata med Sussu nu”. Efter ett helt halvår av sådant fick jag nog. Jag va dessutom nära på att polisanmäla dom människorna, och dt var inte ens min idé, utan skolans. Ialla fall, en vecka efter att jag slutat där så började jag på Stockholms Praktiska i Liljeholmen. Jag trivs jätte bra i min lilla klass (4 st) och med världens bästa lärare Dan (fd lärare på Nynäshamn, som även han småhatar Nynäs gymn.), haha. Jag flyttade även tillbaka till mitt egna rum från kontoret, härligt! Den 28:e fick jag en egen bärbar dator, yey! En stor, svart, 17,3” dator. Den är skitbra och jag kunde inte vart nöjdare eller gladare.

September:

Jag inledde September-månad
med att vara rejält sjuk en längre tid. Dt ända jag gjorde om dagarna var att sova, all the time! Den 4:e åkte ialla fall familjen upp till Avesta, där dt vankades kräftskiva/inflyttningsfest. Dt var jätte kul, även om jag inte vill prata så mycket om dt, hehe.. Jag fick en praktikplats på Sunnerbo pensionärshem, fast i matsalen dock. Jag trivdes inte alls och den dagen jag till slut gav upp och skulle gå och säga upp mig, blev jag istället uppsagd. Jag fick ialla fall hjälp av Lollo och hennes pappa med en ny praktikplats i Flemingsberg. Började där och stortrivdes verkligen! Ja, September var inte mer spännande än så här..

Oktober:

Oktober började med att
jag och Bellan åkte till Tumba för att festa med lite people vi lärde känna. Kvällen var full av drama och slutade i katastrof. Men dt var då jag lärde känna Danne vilket jag inte ångrar alls. Han va nog den ända vettiga personen där, så länslig och gullig. I mitten av månaden var jag på bio med Anton också, kan väl vara värt att nämnas.. Andra festen i Tumba sedan var mycket bättre än den första, dock slutade dt hela med att jag skrek ”Jag skiter i dig Bellan!” och rusade iväg i mina klackar. Dock löste dt sig ganska fort, som tur var. Jag gjorde sedan ett riktigt klipp när jag bestämde mig för att skaffa lugg. Dt blev skitsnyggt och jag blev asnöjd. Dock har den växt ut nu, och jag ska inte klippa om den på ett tag ialla fall.. Den 25:e åkte jag till Finland igen. Tanken var att Lollo skulle följa med, men hon kunde visst inte i sista sekund. Jaja, jag åkte ialla fall och mådde lika bra som alltid när jag är där! När jag åkte hem fyra dagar senare följde folket med mig till Sverige. Dom stannade inte länge, men ändå.

November:

Började denna månad
med att vara sjuk ett bra tag. Sista veckan i Oktober (medan jag var i Finland) var jag sjuk och även första veckan i November. När jag frisknat till lite granna så överraskade vi Lollo med tårta och annat gott hemma hos Bellan. Glad blev hon, vilket var poängen! 20:e följde jag med Christa, Sarah och dom för att se filmen ”New Moon”. Efteråt åkte vi till Norsborg där Christas farmor har en lägenhet som står tom. Dagen efteråt försov jag mig väldigt mycket så jag fick stressa för att komma till Älvsjö. Ja, jag skulle stå och göra reklam för våran skola, våran linje, på gymnasiemässan. Dt gick väldigt bra, även om lunchen var totalt oätlig. En vecka senare var jag på bio igen, haha. Denna gång bara med min underbara barndomsvän Christa. Vi såg 2012, som jag grät igenom. Vi hade en otroligt mysig dag faktiskt!

December:

Ja, början av December
flöt på helt smärtfritt. Jag var överlycklig över den första riktiga snön som föll den 11:e! De två sista dagarna i skolan kom jag inte dit, pga bussar och tåg som var inställda. Min familj och jag firade en julafton för oss själva, den 20:e. Jag fick presentkort och en Ipod, precis vad jag ville ha. Dt var en mysig kväll, även om pappa jämt ska va tråkig och kolla på tv eller sitta vid datorn. Jag hade nog hoppats på lite mer traditionella grejor som att spela Monopol eller något.. Vi åkte sedan upp till Avesta för att fira den riktiga julaftonen (?). Hela tjocka släkten var samlad och vi hade 3 roliga dagar tillsammans. När jag kom hem därifrån laddade jag upp inför nyår. Den var också skit rolig. Jag, Bellan, Isa, Robin, Lollo och Linus var hemma hos mig. Vi lagade taccos, sjöng Singstar, drack och körde roliga lekar. Vi åkte sedan vidare mot Nynäs där dt inte var fullt lika roligt, men jag träffade roligt folk ialla fall!


17 Januari - Söndag

Hola bitches!

Sitter i min älskade fåtölj
i min lilla hörna här i vardagsrummet. Asbra ställe som jag gjort till mitt, för härifrån ser man överallt; köket, fönstrena i köket så man ser om dt kommer någon, hela vardagsrummet, hallen, alla ingångar till rummen här nere och upp för trappan. Skitbra! Ialla fall, jag är otroligt trött. Somnade vid halv fyra inatt (imorse?) och vaknade vid tio. Jag har ätit mat och hoppats på att få upp energin, men icke. Jag är fortfarande lika trött som jag var när jag vaknade. Jag vill inte gå och lägga mig, för då lär jag vakna vid fyra och inte kunna somna ikväll. Nu ska jag kolla runt lite på datorn och sedan får vi se vad som händer.

Puss och kram!


16 Januari - Lördag

Tjenare !

Jag har varit vaken
i över en timma, hoho. Sitter just nu i vardagsrummet och käkar frulle, matlåda med cola till dricka, haha. På tv:n talar dom om tsunamis. Hatar Förmiddagar då dt inte går något bra på tv alls! Jaja, jag ska alldeles strax klä på mig och sedan får vi se vad som händer. Ha dt så fint!

Puss och kram!


12 Januari - Fredag

Godkväll!

Måste börja inlägget
med att småfnittra lite. Sarah har skrivit en kommentar på finska. Tror hon använt sig av Google-translate, sådär bra kan hon inte vara. Såvida hon inte haft Christa till hjälp. Haha, men dt var kul att se. Trodde först att dt var Christa som hade skrivit in Sarah' namn. Anyway, roligt!

Jag sitter fortfarande uppe, men trots att jag är sjukt trött så kan jag inte sova. Jag vet inte varför, men dt kan vara för att jag sov en timma på eftermiddagen.. Men jag vet ialla fall att en promenad brukar hjälpa mig vid dessa tillfällen, så jag tror att jag ska ta med mig kära Bailey och gå en sväng.

Jag ber också om ursäkt för att jag inte publicerat sista delen av "Mitt 2009". Jag har haft så himla mycket annat i mitt lilla huvud så jag har inte ens tänkt på dt. Men imorgon är jag själv hemma och då kommer jag troligen publicera den. Men dom som är intresserade vet nu om att den kommer så småning om.

Nu ska jag nog ta den där promenaden jag skrev om tidigare. Får se om Bellan är på väg hem från sin kompis också, då kanske jag har lite sällskap och kan planera morgon dagen. Jag får se helt enkelt.

Puss och kram!


13 Januari - Onsdag

OH NO! Bellan och jag bestämde typ preliminärt att hon och kanske Robin skulle komma hit och vara med mig i någon timma (utomhus, där dt inte smittar lika lätt), men hon ringde och sa att hon tyckte dt var för sent att åka nu. Fuuuuuuuuck!!! Jag är sjukligt socialt uttråkad och vill ha sällskap nu! Fan, jag känner inte jag umgås med här i fjortis-byn Sunnerby. Jag som ville att dom skulle komma, nu är jag ledsen :'(

Puss och kram!


13 Januari - Onsdag

Aloha!

Som ni ser så har jag lagt upp första delen av "My 2009". Ville inte lägga upp allting på en och samma gång, då dt skulle blivit alldeles för långt. Snart kommer andra delen upp, så ni behöver inte oroa er, haha. Jag är ialla fall hemam även denna dag. Är ju egentligen frisk, alltså jag spyr inte och sånt, men jag kan ju fortfarande smitta.. Ialla fall så ska jag till skolan imorgon, vilket ska bli skönt. Eller näe, jag ser inte fram emot att kliva upp vid fyra tiden inatt (!), men dt ska bli skönt att få vara social med folk som inte delar mitt efternamn eller hushåll.

Jag kollar just nu på "Oprah" där dom berättar om en liten flicka som lider (näe, dt gör hon ju egentligen inte, men jag finner inget annat ord) av sjöjungfru-sjukdomen. Fan, allt kommer ut fel. Alltså, hon ser ut som en sjöjungfry från naveln och nedåt, men hon är inte ett dugg ledsen för dt. En extremt ovanlig "sjukdom". Doktorerna sa att hon bara skulle leva i max 72 timmar, men hon har precis firat sin 10års-dag. Otroligt! Innan berättelsen om henne så pratade dom om en kvinna som blev skjuten i ansiktet. Hennes make sköt av hela hennes ansikte och hon fick då en ansiktstransplantion (stavning?). Helt otroligt vad utvecklingen går framåt! Makalösa berättelser som jag fält en tår eller två för. Otroligt alltså!

Ialla fall, jag ska göra mig en varm macka nu tror jag. Vå får se om jag orkar fixa den i toastern eller om jag bara fixar den i micron. Ja juste, i helgen får vi se vad som händer. Vi (Jag, Bellan, Robin) hade tänkt åka till Tumba för att fira Robin, men dt är inte säkert att dt blir någonting där borta. Dt kanske blir nåt i Bålsta annars, snackade Bellan om. Men vi får se! Jag fick ialla fall låna farmors lägenhet att sova i, så vi slipper åka hem vid elva för att bussarna inte går senare. Skönt!

Nähe, jag ska väl sluta skriva här. Ska slänga upp sista delen av "Mitt 2009" senare, annars blir dt nog inte mer uppdateringar idag. Är inte så sugen på att skriva faktiskt.. Men nu; min vanliga runda på internetet och sedan varma mackor. Fuck att vi inte har någon mjölk hemma bara, buhu! Well anyway, later!

Puss och kram!


Årsresumé 2009

Januari:

Året 2009 började inte direkt bra.
Mitt firande av dt nya året blev inte av. Jag somnade klockan tio på kvällen, vaknade av att rakterna smällde utanför huset, kollade på tv i några timmar och somnade om. Jag och min dåvarandra pojkvän bråkade och så till slut tog dt slut. Den 20:e Januari (om jag minns rätt..?) dumpade han mig i skolan. Moget att göra dt i skolan va? Jag dick kontakt med en person som gav ut smaskigt skvaller om mitt ex, vilket jag då uppskattade mycket. Startade en very secret blogg där jag berättade om precis allt, in i minsta detalj typ. Den lades dock ner efter knappt en vecka. Jag återfick min moral i kroppen, haha. Jag och mitt ex började också bråka väldigt mycket. Han kom med en massa hot och sa att han tänkte säga allt om mig till alla. Eller ja, vissa grejer som han då bara visste om. Då kände jag att dt vore bäst om folk hörde dt från mig så jag sa något väldigt personligt till många människor. Jag tror att dt fick mitt kryss att skita i att skvallra. Tur dt..

Februari:

Jag försökte bearbeta
mitt förgågna förhållande. För ja, jag kom inte över dt på två sekunder som han gjorde. För mig tog dt tid och jag lät dt göra dt också. Jag skrev av mig mycket i min gamla blogg. Väldigt ofta publicerade jag långa, personliga inlägg där jag skrev precis allt jag kände för stunden. Jag hade som tur var stöd av Erik och Bellan. Jag trodde att jag hade stöd från Felicia och en till flicka, men dt var tydligen en lögn hela dt. På sportlovet sedan åkte jag ialla fall upp till Avesta för att få andas lite klar luft. Planen var att stanna där i en vecka, men jag stannade där i fyra dagar bara. Dt hände så mycket där uppe att Tarja (min faster) tyckte att jag skulle åka hem och att Jessica (min kusin) skulle åka till sin pappa. Sista dagen av Februari åkte jag och Bellan hem till vår vän Adrian som bor i Mariefred där vi festade. Där träffade jag Blom för första gången. Vi höll på lite med varandra, men jag ville inte så jag sa ifrån. Sådeså!

Mars:

Denna månad började inte bra alls för mig. Min älskade Carmen avlivades den 4:e Mars! Dt var dt absolut hemskaste jag någonsin varit med om. Hon hade funnits i mittt liv i över nio år. Nio år!! Jag kan knappt skriva om dt, för jag blir alldeles tårögd här, men dt var ialla fall otroligt hemskt. En vecka efter månadens början åkte jag, Bellan och även Robin åter till Adrian för att festa, vilket var roligt. Jag sa fortfarande ifrån till Blom. Efter allt jag var med om de två första månaderna av året (kill-relaterade saker då) så ville jag verkligen avstå killar ett tag. I skolan hade vi fördjupningsvecka tillsammans med tvåorna. Ja, ettornas och tvåornas klasser var ihopslagna, jippie.. Mitt väldigt mogna ex skaffade sig en blogg (med ett lika moget bloggnamn) där han skrev hur töntig han tyckte jag var. Well well.. Jajuste, jag och Robin blev vänner denna månad också. Thank god för dt! Han är världens underbaraste människa alltså! Vi förlät varandra för gammalt tjaffs och så var allt lugnt. Den 29:e fyllde ialla fall sötaste Bellan år! Hon ringde mig och sa att hon skulle bjuda mig på middag i Nynäs och att bussen gick om 45 minuter. Haha, jag fick jätte bråttom och åkte i mjukisbyxor medans Bellan var finklädd. Inga restauranger var i alla fall öppna i Nynäs så vi gick till Kvantum där Bellan köpte över ett kilo (!!!) godis till mig. Hon köpte lika mycket till sig själv också, haha. Kul hade vi ialla fall!

April:

Varenda April-månad börjar ju med att jag fyller år, och så även detta år. Hela 17 år, yeah! Christa och hennes familj kom och fikade först på dagen. Senare kom Bellan och sen kom Anton. Vi hade kul, även om jag inte riktigt minns vad vi gjorde, haha. Ett par dagar efter dt åkte jag och Bellan till Ica Maxi i Alby med min moppe. Haha, dt tog väl en timma om inte mer att komma dit. Men dt var kul! Vi körde mot rött, åt på Donken, köpte flera kilo godis och stannade sedan på hemvägen för att Bellan ville ha en klubba, hoho. Under påsken gick jag också världens sötaste påskägg av mamma. I love it! Den 26:e April föddes min moster Anniinas första barn! Jag blev alltså gudmor åt en liten söt flicka vid namn Eveliina Sara Aurora Tulinen. Åh, så underbar tös! När min faster sedan hade ett kalas vart dt verkligen fest. Först i Tullinge där hon hade hyrt en lokal och sedan inne i stan. Jag följde med min andra faster, Anne, till Söder där hon skulle möta sin man Micke, på en fest. På den festen fanns bland andra Peter Siepen och Magnus Samuelsson. Skit cool ju! Dt var en rik man som fyllde år (tror jag) och han hade öppen bar samt ett band han hyrt. Jag och Anne kom dock precis när bandet slutat spela, men vi fick gå backstage och lyssna. Träffade även Johan, en vän till familjen som flyttat till France. Från den festen fortsatte vi ialla fall till Patricia (ni vet båten vid Slussen..?) men därifrån kommer jag inte ihåg så mycket, haha.

Maj:

Valborg var ju sista April – första Maj, eller hur? Jag va sjukligt förkyld just då, men jag åkte ialla fall hem till Bellan på kvällen. Jag, Bellan och några till smuttade vin på stranden med några, vilket jag inte tyckte va roligt alls. När vi sen gick hem till Bellan fick jag ett astma-anfall från ingenstans. Jag har aldrig haft så svårt att andas, aldrig. Jag låg att tag på Bellans soffa med armarna över huvudet, sen erbjöd sig Bellans pappa Olle att skjutsa hem mig. Jag och en dåvarande kompis åkte också till Sunnerbyskolan och hälsade på några lärare där, haha. ”Ett kärt återseende”, yeah yeah! Efter dt var jag sjuk i några dagar, inte roligt alls. I mitten av Maj la jag också bloggen på is. Dt hände så mycket den månader och jag hade helt enkelt inte tid, lust eller ork till att blogga. Jag fick inte längre uttrycka mig på mitt egna sätt, utan fick samtal hit och samtal dit om hur mycket jag skulle få ånra dt om jag inte tog bort dt inlägget, dt inlägget och dt inlägget. Jag och två personer möttes upp i Spångbro där dom gaddade ihop sig mot mig, fick mig att gråta och brydde sig inte ett skit. Fick också en kommentar som löd ”Alla här ute läser din blogg”. Wierd, med tanke på att jag på den tiden hade 4 läsare. Jag tackar Gudarna för att jag hade Bellan, Robin och Lollo vid min sida. Jag vet inte vad jag skulle göra om dom helt plötsligt skulle göra samma sak som de andra två. *peppar peppar, ta i trä* Jag och min förra klass åkte även på studiebesök i stadshuset. Dt var faktiskt rätt tråkigt. Jag hade ju praktiserat där bara ett halvår tidigare, så ingenting av dt guiden Gunnar (även min förra handledare) sa, var nytt för mig.

Juni:

5 Juni var dt skolavslutning. Jag förstår inte ens varför jag gick, jag kände mig så illamående så fårt jag såg de tre ansiktena. Jag ville bara vända om och försvinna. Men jag satt där, led genom hela ’babblet’. Efteråt kände jag mig otroligt stark! Efteråt kom jag även ihåg meningen som för länge sedan fastnade i mitt huvud; ”ingen ska någonsin komma nära”. Hemma hos Bellan, den 6 Juni, firade vi nationaldagen. Haha, vi pyntade verkligen varenda liten milimeter av hennes veranda. Men dt var en mycket lyckad kväll, dt måste jag verkligen säga! Mitt undermedvetna bevisade för mig att jag inte gjort något fel. Jag hade gjort rätt och dt visste jag, innerst inne. Den 10:e åkte jag ner till Freja, en restaurangbåt i Nynäshamn. Jag hade blivit lovad ett sommarjobb där och skulle dit för att prata lite med ägaren och så. Dt gick jätte bra och alla där verkade supertrevliga! Den 11:e åkte jag och mamma till Finland. Målet med resan var dop, min söta kusin skulle döpas. Jag fick också äran att bli gudmor åt flickan som fick namnet Eveliina Sara Aurora Tulinen. Jag fick också hålla den lilla sötnosen under hela dopet. Var jätte rädd, för dt var vad jag absolut inte ville, men nu är jag lycklig som bara den att jag faktiskt gjorde dt. Efter Finlandsresan kom Anniina, Antti, Eveliina och mormor hem till oss. Jag jobbade dock 6-7 timmar om dagen, men jag hann umgås med dom ändå. Någon vecka senare åkte jag, Bellan, Lollo och Robin till Lisö där dom fiskade. När vi sen skulle åka hem la Bellans moppe av! Vi trodde dt var soppan som var slut, så jag och Lollo tog en 1,5 liters pantflaska och åkte till macken. Ja, Bellan och jag åkte på hennes moppe, Robin hade en egen moppe och Lollo hade en egen moppe. Ialla fall, vi åkte till macken i Sorunda. När vi skulle tanka så tröck Lollo nog lite för hårt på handtagen och siktade lite för dåligt, för dt sprutade bensin över hela mig, haha. Vi lyckades till slut och åkte tillbaka. Men dt var inte brist på soppa inte, för när vi hält i bensinen så funkade dt fortfarande inte. Jag kommer inte ihåg varför, men Bellan kunde och ville inte ringa sina föräldrar. Då kom vi ialla fall på den fantastiska idén att bogsera Bellan moppe efter Robins. Fast såklart hade vi inget bogserings-band, så vi använde tröjsnören. Ni vet dom som brukar sitta på luvorna? Vi tog två stycken sådana, knöt fast dom i mopparna och sedan snörena i varandra. Dt gick jätte bra, haha.Måste väl trycka in i denna text att King of Pop – Michael Jackson dog. Jag började även övningsköra denna månad, väldigt roligt! Jag är som en naturbegåvning, haha.


10 Januari - Söndag

Godmorgon!

Jag börjar bli sjuk,
vilket inte är något jag hurrar över. På Fredag ska vi fira Robin och då måste jag vara frisk! Jag börjar ju även praktien imorgon igen och dt funkar ju inte att sjukanmäla sig dt första man gör. Därför tror jag att jag endast kommer ligga hemma i min varma säng idag. Skulle vart med Christa, men mamma och pappa ska åka opch handla, så jag får ingen skjuts. Jag har ju inget att åka på så.. Men hon och jag får göra något annat någon annan gång helt enkelt.

Nu ska jag dra på mig pyjamasen (sitter här i morgonrock) och dricka juice eller nåt. Mitt huvud håller på att sprängas! Ska även försöka klura lite på min dröm, för den va wierd. Jag undrar varför jag drömde om dt där, om just honom. "Omg, Sussu drömmer om sina ex, patetiskt!". Nä, förvänta er inget sånt bara. De flesta vet vem han är, men inte många har träffat eller ens pratat med honom. Åh, fame monster..

Puss och kram!


9 Januari - Lördag

Godmorgon!

Jag vaknade vid tio idag,
men somnade om till halv elva. Då kom mamma in och sa att hon skulle glida iväg till Tumba för att klippa sig. Jag har sedan dess suttit i vardagsrummet med datorn i knät. Har kollat på Idol-Eriks finalframträdande, ni vet då hans flickvän hoppade upp på scenen och stannade där låten igenom? Jag missade dt just då, så jag kollade på dt nu. Dt ser ju ut som att hon vunnit hela kalaset..

Nähe, jag ska nog göra lite frulle nu. Vi får se vad dagen har att komma med också. Eventuellt blir dt till att åka till Stora Vika, men vi får se. Jag ska ialla fall käka och efter dt hoppa in i duschen tror jag. Kanske kollar på någom film också, men vi går se. Haha, "vi får se", hur ofta säger jag dt egentligen? Anyway, ha dt så väldigt bra allihopa!

Puss och kram!


7 Januari - Torsdag



Senast i helgen kommer sammanfattningen av mitt 2009.
Den är bara känslomässigt jobbig att skriva.


6 Januari - Onsdag

Rensat garderoben - Check !
Strykt lakan för hand - Check !
Rensa papper i rummet - Check !
Bort med juldekoration - Check !
Fram med nya fösterlampor - Check !
Hänga upp nya gardiner - Check !
Dammsuga - Står näst på tur.

6 Januari - Onsdag

Godmorgon!

Har faktiskt varit vaken
i över en timma, amazing? Börjar skolan imorgon så dt är väl lika bra att vara uppe med tuppen så att man kan somna i tid ikväll. Idag ska ialla fall julen ut ur huset. Mitt rum ska vara skinande rent ikväll! Men nu ska jag kolla klart på tv och så ska jag äta lite frulle. Ikväll ska jag antagligen skriva klart om mitt år, så den kanske dyker upp. We'll see..

Puss och kram!


6 Januari - Onsdag

Bilder från nyår 09/10:










Japp, dt där va bilderna från mig.
Vid tio gick vi till bussen och från Nynäs blev dt inga bilder.
Hoppas ni hade lika roligt som mig!

Puss och kram!


5 Januari - Tisdag

Hejsan!

Idag mår jag bättre.
Var på dåligt humör igår pga min hemska mardröm och min kusin. Humöret sänktes ännu mer senare då Anton va en riktig diva i telefon. Dt var inte kul alls att prata med honom så jag la på. Helt rätt gjort, enligt Bellan som var med.

Jag vaknade ialla fall för ett tag sedan. Ska nu göra lite mat och äta. Ska dricka mjölk också, eftersom att Coca-colan är slut, haha. Jag är helt beroende! Anyway, mjölk funkar fint till.. Spagetti och köttfärssås! YES! Aja, ska göra mat innan jag svälter ihjäl.

Puss och kram!


4 Januari - Måndag

Jag har ingen bra dag idag och jag vet inte varför. Kanske för att min kusin i sista sekunden sa att hon har spytt halva natten och inte kan komma? Hon var sjuk för två veckor sen och säger sig ha fått ett 'återfall' nu. Jag är misstänksam, men säger hon så så är dt väl så också.. Min dåliga dag kan också bero på att jag hade en hemsk mardröm inatt. Jag vaknade vid tre och kallsvettades hela jag. Jag kunde inte somna om, jag ville inte somna om. Den va verkligen hemsk! Tur att jag hade både hund och katt bredvid mig. Dock vågade jag knappt gå ner för att låsa upp dörren när Erik en halvtimma senare ringde. Usch! Men men, jag ska väl försöka vända dt dåliga till dt goda. Bilen hem mot Bellan rullar iväg vid kvart över, förhoppningsvis gör vi nåt roligt..

Puss och kram!


2 Januari - Lördag

2010 IS HERE!

Förlåt, jag har inte haft lust att blogga något.
Men jag håller på med min årsresumé, yes!
Har dock bara kommit till Maj månad, haha.
Men den som väntar på nåt gott..


RSS 2.0