16 December 2010

Tjolahopp.

Jag sitter, tro det eller ej, i Dalarna hemma hos min pojkvän. I Onsdags hade jag så tråkigt och tänkte att jag har ju jullov och alla mina vänner går fortfarande i skolan, vafan ska jag göra då liksom? Så medans jag pratade med Kristoffer så kom jag på en idé att jag kunde ju åka upp till honom i några dagar. Sagt och gjort och nu sitter jag här. Han ligger just nu och segar sig i sängen och jag vet att om jag lägger mig bredvid honom så kommer jag att somna för jag är så jävla trött. Jag åker ialla fall hem den 21:a. Den 22:a har jag och mina närmsta en mini-julafton hos mig med lite julmat, dricka och julklappar. Mys! Men jag ska försöka dra upp segarslet ur sängen nu, vi hörs!

14 December 2010


Nu ska jag fixa håret och sen åka till skolan.
Kyssen!


13 December 2010

Hej hej.

Uppdateringen har varit dålig, oexicterande faktiskt. Men festen i Fredags var skitrolig, Gustaf lyckades verkligen! Ett stort plus för min del var ju att min fina pojkvän Kristoffer var med ju, hihi.. Men ja, vi hade skit kul och somnade gott sen vid typ.. Fyra kanske, hehe. På Lördagen sen var vi så sega att vi bara var hemma hela dagen. Eller ja, Jessica och Benny kom förbi och så tog vi en sväng till Eriks gravplats, men annars var vi hemma och kollade på film sen på kvällen. På Söndagen sen så åkte ju Kristoffer hem. S-K-I-T T-R-Å-K-I-G-T ! Men vi ska ses på julafton igen, vilket ska bli lite småmysigt sådär. Jag är ialla fall skit trött och ska nu äta chips och kolla på webb-tv. Sista dagen i skolan imorgon föresten, woho!


Jag i Fredags, bättre bild kommer.


10 December 2010

Godmorgon världen!

Jag sitter i köket och väntar på att klockan ska ticka iväg och bli ungefär tjugo över så att jag kan bege mig till bussen. Ska ju iväg till Skärholmen och sen till centralen för att hämta min pojkvän. Toppen! Har dock väldigt tråkigt just nu.. Vaknade vid halv åtta och har sedan dess duschat och klätt på mig. Vad har jag gjort resten av tiden? Ja, det undrar jag också, hehe.

Jag ska väl försöka gräva fram nåt att äta nu ialla fall. Sen ska jag packa handväskan och borsta tänderna. Vi hörs senare! Hoppas jag, hehe..


Bellan och jag i Grekland.
I  M I S S  I T  A  L O T  !


9 December 2010

Hejsan hoppsan!

Jag kom hem för en sisådär timma sedan. Har varit med Gustaf, Bellan, Robin, Max och Isa, vi har varit i lokalen i Porthus. Vi fixade med stolar, bord och musik och taggade igång inför imorgon. Det ska bli såå kul tycker jag. En annan sjukt bra grej om morgondagen är att min älskling Kristoffer kommer imorgon, vilket jag verkligen ser fram emot. Tjugo i tio åker jag från mig imorgon bitti. Ska först till Skärholmen för att hämta Kristoffers julklapp och vid kvart över tolv är Kristoffer i stan. Hoppas jag ialla fall, risken finns ju att tåget är inställt eller försenat.. Men men, positiva tankar nu!

Jag ska försöka sova så att det blir morgon fortare. Ska försöka slänga in en bild på hur jag ser ut imorgon också, jag kommer vara hot, hot, hot, haha. Puss!


9 December 2010

Från och med nu skiter jag i den där listan. Jag märker själv att när jag sätter någon typ av press på mig själv att skriva, så går det inte. Kul kul kul. Jag sitter ialla fall och äter frukost. Ska alldeles strax städa lite, då mina kompisar kommer hit på en skönhetskväll. Det blir jag, Bellan, Robin, Gustaf och Isa. Det blir nog skojigt. Imorgon är det ju dags för den stora dagen, the party! Det ska bli ytterst spännande att se hur den kvällen slutar faktiskt.

Men nu pyser jag iväg och städar. Eller okej, först ska jag checka facebook och plocka undan frukosten. Men sen ska jag städa annat. Vi hörs när vi hörs!


8 December 2010

Jag vet att jag har skitit i den där listan, men jag ska ta igen det ikväll. Nu ska jag istället skriva om min dag, dom varit en rätt så bra dag. Jag vaknade vid elva, men låg och drog mig till tolv ungefär. Vid kvart över ett åkte jag till kyrkogården där jag träffade Lollo. Vi tände ljus hos Erik och vid minneslunden och så åkte vi hem till mig. Vi åt och jag satt och sminkade mig. Kvart i fem gick vi och mötte Bellan vid bussen, sen åkte vi hem till mig och testade kläder och skor. Senare åkte vi och stal lite granris från skogen och använde dom till att fixa till Eriks gravplats. Lollo åkte dock hem vid tjugo över sex, men jag och Bellan fortsatte. Vi gjorde även en krans av lite granris, vilket blev mycket fint. Sedan åkte jag och Bellan hem till Gustaf där vi tre pratade och hade det ganska trevligt. Halv tio gick Bellans buss från Spångbro och då åkte även jag hem och nu sitter jag här. Ska alldeles snart prata med Kristoffer på Skype, och sen ska jag sova.


Jag saknar dig, <3



- over and out -


7 December 2010



Britney Spears - Unusual you


5 December 2010

Day 06 – Your day

Jaha, nu när jag ändå ska sova snart kan jag lika gärna skriva detta nu. Min dag har varit en slappis dag och väldigt tråkig faktiskt. Jag vaknade strax innan tolv. Sen åkte jag iväg till kyrkogården där jag spenderade nästan 2 timmar. Pratade med Jessica halva den tiden. När jag kom hem gjorde jag varm oboy och ett par mackor och ringde Kristoffer som fick hjälpa mig med lite dataskit. Sedan åt vi, vi har börjat med julmat idag. Efter det stack jag iväg på en promenad med mig själv i snökaoset. Sedan bäddade jag med rena lakan i min säng, hoppade in i duschen och bastun och så har jag bara legat i min säng sedan dess. Eller ja, för dryga timmen sen åt jag lite mat. Nu ska jag sms:a med min älskling och sen ska jag sova. That's it, ganska händelselöst och tråkigt. Men ganska skönt också.


4 December 2010

Day 05 – Your definition of love

Hur ser jag egentligen på kärlek..? Alltså, det finns ju så många olika typer av kärlek. Kärleken till familjen kommer framför allt annat, enligt mig. Sen finns det ju en typ av kärlek, en kärlek till vänner. Utan sådan kärlek skulle man inte kunna leva tror jag. Ialla fall inte ett liv som (förlåt att jag skriver det såhär) är värt att leva. Sedan finns det ju en kärlek till en partner, en person av antingen samma kön eller motsatt kön. En person som man väljer att ansluta sig till, skapa en familj med och skapa den viktigaste kärleken med. För kärleken till en familj, börjar med kärleken till en människa från en annan familj. Visst att det finns undantag, som one-night-stand-resultat eller liknande, men det bortser jag ifrån just nu. Ens partner ska, enligt mig, vara en person man verkligen kan dela allt med. Man ska kunna lita på denne, prata med honom/henne om allt, ha kul tillsammans, gråta tillsammans. Allting som hör livet till.

Jag kan inte säga att jag hittat den personen i mitt liv ännu, då jag och Kristoffer bara har varit tillsammans i en månad och är rätt så unga fortfarande. Men man ska aldrig säga aldrig, utan man ska hoppas. Vilket är vad jag gör. Jag vet att jag en dag kommer att ha en person jag kan dela mitt liv med. Och det kommer vara med en man, en person av det andra könet, haha.



(Jag hoppade över nr 4, den var tråkig, hehe)


3 December 2010

Hej hopp.

Jag kom inte till skolan idag. Kuuuuul va? Det snöar förskräckligt mycket där ute .. Jag ska ta och dricka lite saft och bege mig ut för att skotta. Inte för att det kommer vara till stor hjälp, det kommer va lika mycket snö på marken om ett par timmar när mamma och pappa kommer hem. Nåja, det är väl värt ett försök. Men på riktigt.. Man ser ju inte ens grannens hus! Aja..

Här kommer en eller två dåliga bilder som jag tog med webbcamen, this is how I look today.



Haha, jag har matchat naglarna med raggsockorna;


2 December 2010

Day 03 – Your parents

Mina föräldrar, Anu & Pertti, är världens bästa föräldrar. Okej, tänker du, alla säger så om sina föräldrar. Men jag menar det verkligen. Dom har nästan alltid hjälpt mig med saker jag vill ha. Dom pushar mig till att fortsätta sträva efter mina drömmar. Visst att pappa är alldeles för realistisk också, men det är nog bara bra. Att mamma är en person som köper visionboard till mig och att pappa är den som säger stopp när drömmarna flyger iväg. Dom är båda bra människor med bra jobb och en bra "uppfostringstaktik". Jag tycker att jag är en bra ung kvinna nu och jag tycker att Erik var en bra ung man. Allt tack vare mamma och pappa, och deras sätt att leva och lära.


Familjefoto från nyår 2006 - 2007


1 December 2010

Day 02 – Your first love

Hehe, min första kärlek är lite speciell. Fast på ett negativt sätt. Chippen, som han kallas, var till en början tillsammans med min dåvarande bästa kompis, det var alltså så vi träffades. Det hände en massa saker som gjorde att jag var tvungen att åka in på akuten i en väldig fart och det var han som fick dit mig. Eller han ringde sin mamma som i sin tur ringde ambulansen som kom och hämtade mig. Men men. Förhållandet var av och på hela tiden. Jag blev lurad, manipulerad och ljugen för gång på gång på gång på gång. Jag vet inte vad det var som sa stopp, men någonting hände och efter ungefär 6 månader tillsammans tog det slut. Vi umgicks lite under sommaren efter det och det hände visserligen lite saker, men efter det slutade vi prata. Idag har vi lite kontakt, eller ja okej, vi hade lite kontakt. Den lilla (vi pratade via facebook) kontakten slutade snabbt när hans flickvän förbjöd oss från att prata med varandra. Haha!

Jaja, man glömmer aldrig sin första kärlek. Chippen var min, även om jag önskar att det inte vore så. Men men, what to do?


Det varade från November 2006 till Maj 2007


RSS 2.0