30 November 2010

Day 01 – Introduce yourself

Susanna, en mycket tråkig flicka på 18 finfina vårar som bor i en håla som kallas Sunnerby. Ska dock flytta snart, men jag vet ännu inte vart. Jag har en mor och en far, min bror gick tyvärr bort för drygt två månader sedan. Två hundar och två katter är djuren som bor med oss. Jag går tredje och sista året på gymnasiet, hotell- & restauranglinjen. Jag har noll passion för matlagning, bara en liten notis så där. På fritiden umgås jag med mina vänner eller rullar mina tummar för mig själv. Jag har även en pojkvän, han bor dock i Dalarna vilket är lite surt. Jag tror att om man ställde frågan "Vad tycker du om Susanna?" till folk så skulle väl majoriteten svara på ett ungefär "Hon pratar alldeles för mycket, är alldeles för framåt och hennes brister och nackdelar överväger om man kollar på helheten, om det är första gången man träffar henne. När man lär känna henne älskar man henne. Även fast hon har fördommar, dåligt självförtroende och tycker att catfights är roliga".


Japp, this is me.
Med undantag för att jag nu föt tiden har kortare och blondare hår.


30 November 2010

Den här listan (?) har jag snott av Gustaf. Jag börjar med den redan idag, och ska försöka påminna mig själv om att komma ihåg den, hehe..

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

30 November 2010

Suck, det är allt jag kan säga. Jag ogillar den här dagen så, så mycket. Ingenting känns bra. Det kändes inte ens bra när mamma gav mig en ny eyeliner och mascara. Det har varit så ganska mycket nu, att ingenting känns speciellt bra. Helgen som var kunde jag njuta ordentligt, fast även i njutningen fanns den där känslan av att allting inte var så bra. Varför? Varför kan inte jag kommer över det som hänt? Jag har själv sagt att jag aldrig kommer att acceptera Eriks bortgång, vilket jag fortfarande står för, men jag vill ändå lära mig leva med det. Jag vill lära mig leva med den hemska känslan, hur hemskt det nu än låter. Men, det måste väl bara ta sin tid I guess ..

Jag är ialla fall sjuk i feber idag så jag ska försöka sova nu alldeles strax. Ska bara kika in i Gustafs blogg. Juste, minns inte om jag skrivit det men Kristoffer va här i helgen. Han åkte hem igår och vi kommer inte ses förens Fredag nästa vecka. Men det får jag lov att stå ut med. Jag har väl inget annat val antar jag.


Jag älskar dig.


24 November 2010



Alltså, jag tror jag svimmar lite inombords varje gång jag hör och ser den här.
Så sjuuuukt underbar!

Favoriten är Snoop Dogg.
Han är gröööööm!
Och ser så himla ball ut.



De va allt för nu.
- over and out -


24 November 2010

Idag var jag hos kuratorn i Nynäs gymnasium. Det var sista gången faktiskt. Kuratorn Ulla har varit till en stor hjälp. Vi har pratat om Eriks bortgång, om hur jag känner, hur mamma och pappa känner. Nu när jag börjar bli stabil igen och verkar kunna balansera allting, så tyckte både jag och Ulla att det räckte för nu. Men om jag känner senare att jag igen behöver någon utomstående att prata med så kunde jag ringa till henne. Och det är ju skönt!

Nu har jag precis käkat klart och ska plocka undan efter mig. Efter det ska jag tvätta bort mitt smink och sen prata med Erik. Ska kanske till och med sätta mig i hans rum och göra det. Sen ska jag även fixa mina naglar och ännu senare lär jag prata med Kristoffer på Skype. Låter som en skön kväll tycker jag.

Men först (som jag kom på nu): ett besök till kyrkogården.


Alltså, jag är så sjukt trött. Jag kan fan inte sova om nätterna längre..


21 November 2010

Godmorgon världen!

Gårdagen var väldigt rolig. Vi (jag, Bellan, Lollo och Sada) åkte till Nynäs. Det började väl inte så bra, vi fick liksom gå fram och tillbaka mellan Kvantum och sjukhuset. Men men. Efter det hade vi skit kul. Ialla fall enligt mig, och ialla fall fram tills Jocke sa att skjutsen ville skjutsa oss. Jag och Bellan tog bussen istället, vilket funkade fint, för där träffade vi Max, Gustaf, David och Annelis föräldrar. Väl hemma tvättade jag ansiktet och värmde en massa mat som jag sedan tröck i mig. Efter det somnade jag med mobilen på bröstet..

Nu ska jag gå ut och äta frukost och efter det ska jag gå en finfin litem promenad, vilket jag tror att jag behöver. Ska försöka prata med Erik idag också. Igår gick det väldigt, väldigt bra. Jag tyckte bara inte om sakerna han skrev.. But never give up!


20 November 2010

Nyduschad och härlig ska jag vandra bort mot köket för att laga middag åt mor och far. Det blir min specialare, wook. Fast denna gång med en liten twist. Ska nämligen göra den med fläskfilé istället för med kyckling. Det blir nåt speciellt det. Ikväll ska jag dricka alkoholhaltiga drycker med några vänner. Så efter middagen ska jag sova en lur och sedan fixa mig.

Föresten, jag var på bio igår med Bellan och Lollo. Jackass 3D, sevärd!


18 November 2010

Skepp o'hoj.

Jag ska alldeles strax åka iväg till en kompis. Valde först att skriva några onödiga rader här. Eller, onödiga är dom väl inte. Men ialla fall. Jag och mamma var nyss vid Eriks grav och tände ljus. Tre stycken. Vi köpte en ny lykta också. Det ska alltid finnas ljus hos Erik. Därför ska det även finnas en 'inbyggd' lykta i själva stenen. Så ..

Idag var jag hemma själv också. Det har jag inte varit så himla mycket. Förra veckan gick både Onsdag och Torsdag bra, men inte den här veckan. Idag kändes det väl lite bättre men ..

Jaja, jag ska försöka få tag i Bellan och sen åka iväg till den här kompisen som sagt. Önska mig lycka till, det är skit halt ute på vägarna.


18 November 2010

Okej, så här är grejen; jag har uppdaterat den här bloggen i vågor. Ibland har jag verkligen känt för att skriva, och då har jag skrivit en hel del. Sen har det blivit en paus på några månader och så har det börjat om igen. Det är väl så nu också antar jag. Dock har det hänt en hel del saker sedan jag skrev förra gången ..

Erik Vihtori Tulinen, min älskade & underbara lillebror, har gått bort.
25 September 1993 - 28 September 2010

Hur Erik gick bort tänker jag inte gå in på nu, det vet ändå de flesta redan om. Vill jag någon gång skriva om det så gör jag det då. Men det är anledningen till varför jag skriver nu igen. Detta kanske kan hjälpa mig med min sorg, ialla fall till en viss del.

Även fast min bror gått bort så finns han fortfarande här. Jag pratar med honom varje dag. Förra Måndagen hade vi ett medium hos oss. Hon pratade med Erik och lärde även mig/oss att göra det. Sedan dess pratar jag ofta med Erik, och får svar tillbaka. Sakta men säkert går det framåt. Mediumet sa det, att det jag och Erik åstadkom på bara 2 timmar, det klarar vissa inte ens av på 10 år. Det tyckte jag var skönt att höra. Ordagrannt sa hon även såhär: "Vi kommer att klara detta galant syrran, säger Erik till mig just nu". Förstår ni hur skönt det känns att höra?

Just nu vet jag inte om jag har så mycket mer att skriva angående min kära bror. Det kommer väl, antar jag. Typ imorgon. Jag såg att både Mikaela och Elin Lindbladh börjat med blogg, så därifrån kom inspirationen. Eh ja, som en liten notis sådär, hehe.

Men jag kan skriva att jag har fått en alldeles underbar pojkvän. Kristoffer från Dalarna. Så en liten dalapojke med träskor typ. Bokstavligen dessutom, haha. Nej, men ja. Det känns väldigt bra faktiskt. Under första och tyngsta perioden med Eriks bortgång så fanns Kristoffer där för mig, hela tiden. Enda nackdelen med honom är väl att han är dålig på att prata. Och jag älskar ju att prata. Och jag tror att ett distansförhållande behöver mycket prat. Men samtidigt kan jag ju inte tvinga honom till att prata med mig. Annars finns det inga nackdelar med honom. Jag vet inte heller om vårat förhållande har några nackdelar? Kanske att jag söker så mycket bekräftelse som han inte är bra på att uttrycka. Det har jag faktiskt en acceptabel ursäkt för, enligt mig. Och det är att de två tidigare förhållanden jag haft (Chippen och Micke), har börjat bra, väldigt bra, men slutat dåligt. Chippen är ju en hel kategori för sig. Otrogen mytoman som tror på sina egna lögner. Micke är ju också ganska.. Eh.. Han ljög under förhållandets gång. Men det var nog själva dumpningen (gjorde slut i skolan och skickade en låt som hette "Miss Perfect") och efter det som var det värsta. Något barnslig sådär. Men jag tror att vi är sams nu för tiden..? Ialla fall, det är som förhållanden som lett till att jag söker så mycket bekräftelse från Kristoffer. Chippen och Micke satte liksom fotspår som jag inte vill att Kristoffer går i.

Men men. Som ni märker är klockan mitt i natten när jag skriver det här. Den här veckan har jag haft otroliga sömnproblem. Somnat efter tre varje natt och klivit upp vid sex varje morgon. Min hjärna går på högvarv, hela tiden. Funtar på sömnpiller någon natt snart, bara för att min kropp behöver sömn, energi. Jag ska försöka sova. Skicka ett sms till Kristoffer. Som han sa åt mig att göra om jag inte kunde sova.


Underbara Erik, du är så otroligt saknad.


RSS 2.0