28 Maj - Fredag

Hallå i stugorna!

Ja, det är drygt tre veckor sedan som
jag skrev här sist, eller hur? Jag har egentligen ingenting vettigt att säga just nu, jag fick bara lust att skriva här. Kan tala om för er att det är Fredag (SURPRISE!) och jag sitter i vardagsrummet och samtalar med Christa över Facebook (aka ansiktsboken). Väntar även på pappa (mamma och Erik befinner sig på andra sidan Östersjön), jag vill se på våran båt. För ja, vi har skaffat oss en sådan. Sen vill jag veta vad vi ska äta. Men nu dör batteriet till datorn. Bra tajmin Susanna! Du kan ju göra så varje gång, att du börjar ett inlägg när du bara har 10 minuter kvar på datorn. Great!


Gissa vad jag har gjort föresten .. ?


6 Maj - Torsdag

Okej, jag har en virusinfektion i halsen. Det känns, och det är ingen skön känsla. Jag var hemma från skolan idag, vilket också känns, och den känslan är inte heller bra. Jag måste ta igen uppgiften vi har på samhälle, 'Minoritetsgrupper i Sverige' och jag skriver om homosexualitet. Sitter dock fast så jag ska be om lite hjälp från mamma. Anyway, jag är jätte trött och jag vet fortfarande inte varför jag skriver i denna blogg längre. Det känns ju himla onödigt, för jag mår inte bättre av det längre. Jag mår ju visserligen inte sämre av det heller, men det ger inte samma känsla som förut. Så .. Jag rundar av inlägget med dom orden och tillägger: ha en bra dag kväll!

5 Maj - Onsdag

Nu var det ett tag sedan som jag skrev här i min blogg. Men det är väl ingen som följer den, eller har jag fel? Det har ialla fall hänt en del grejer sen sist. Orkar dock inte skriva ner allting, men man kan väl säga att jag har problem med pojkar. Varför ska dessa, ibland väldigt underbara ting, föra med sig en massa drama? Samtidigt som dom skyller på att flickor alltid är lika med drama.. Vart tog verklighetsuppfattningen för folk vägen? Nej, men ja.. Det är som det är. Till viss del får jag skylla mig själv faktiskt. Men jag kan dela med mig av desto roligare saker. Jag har fått jobb! I Finland dessutom. Jag ska sköta om parker i Åbo minsann. Den 7 Juni börjar jag och slutar den 31 Juli. Så det blir nästan 2 månader i Finland. Om jag längtar? Haha, OM jag gör. Jag får tid att sakna mina underbara vänner vilket är jätte bra. Då lär jag mig uppskatta dem mer och vi kommer ha mycket roligare när jag kommer tillbaka. Bulgarien baby! Ialla fall.. Sen kan jag väl passa på att rabbla upp ett rätt så packat schema. Ja, för min del då.

Imorgon, Onsdag 5 Maj.
Träffa Christa vid 12:00. Körskola 16:25 och efter det ska jag hem till Gustaf.
Torsdag 6 Maj.
Skola från 08:10 - 16:00, vilket innebär uppstigning klockan 04:10.
Fredag 7 Maj.
Riskettan på Yvonnes, 09:00 - 13:00, grillning hos mig på kvällen - alkoholfritt.
Lördag, 8 Maj.
Städning! På kvällen skall vi ev. hem till George, annars super vi till hos mig.
Söndag, 9 Maj.
Plugga!, men framför allt måste jag pusta ut.
Måndag, 10 Maj.
Jobb 07:00 - 15:00. Dubbel körlektion, 16:25 - 17:05.
Tisdag, 11 Maj.
CHRISTA FYLLER 18! Jobb 07:00 - 15:00. Dubbel , körlektion, 16:25 - 17:05.
Onsdag, 12 Maj.
Jobb 12:00 - 20:00.
Kristihimmelfärd = Ledighet! (välbehövd)
Fredag 14 Maj.
Jessica och Simone spenderar kvällen med mig och mina vänner.
Lördag, 15 Maj.
Hem till Christa. Hon ska få fetaste presenten! Haha :-)
Söndag, 16 Maj.
Städa, tvätta och packa.
Måndag, 17 Maj.
Irland bitches!
Fredag, 21 Maj.
Hem från Irland. Albin ska firas på krogen!
Lördag, 22 Maj.
Max firar sin födelsedag. (Tror jag?)
Söndag, 23 Maj.
PUSTA UT! Och plugga..
Måndag, 24 Maj.
Jobb, vet dock inte vilka tider. Dubbel körlektion, 16:25 - 17:00.
Tisdag, 25 Maj.
Samma som på Måndagen.
Onsdag, 26 Maj.
Jobb.
Torsdag, 27 Maj.
Inlämningsuppgiften skall lämnas in. Till Finland med släktingar.
Söndag, 30 Maj.
Hem från Finland.
Måndag, 31 Maj.
Jobb. Dubbel körlektion, 16:25 - 17:05.
Tisdag, 1 Juni.
Jobb. Sista körlektionen!

Ja ni, det är ju en del, eller hur? Utöver detta måste jag hinna med att övningsköra med pappa och att umgås med mina vänner. Gud, kan du bara läsa detta inlägg och under denna period befria mig från bekymmer? Om du kan det, så lovar jag att besöka kyrkan. Amen!


RSS 2.0