5 April 2011

Återigen, ett otroligt bra tag sedan jag skrev sen sist. Jaja, nu har jag lite tid för mig själv och är smått göralös, så då kan jag passa på att skriva lite.

Jag fyller år på Lördag och gissa om jag ser fram emot att få fira det med nära och kära? Jag, Kristoffer, Bellan, Robin och Sada ska ut på krogen, kommer bli jätte kul. Hoppas jag ialla fall. Är ingen sucker för krogbesök, främst bara för att det är dyrt och för att jag inte riktigt greppat det hela. Sen har jag inte heller vart ute så mycket här i Sverige. Tycker det är roligare i Finland faktiskt. Men jag hoppas att mina vänner (som är mer erfarna än mig om nattlivet i Sthlm) hjälper mig att få en fantastiskt trevlig kväll. Jag har ialla fall köpt en ny klänning som jag ska använda då. Den är röd och lite svart, och är väldigt snäll mot kurvorna jag har. Sen fick jag en matchande kavaj av Kristoffers mamma Lena också.

Ja men vad har mer hänt sen jag skrev sist då? Ja, jag kommer faktiskt inte ihåg när jag ens skrev, så jag vet inte riktigt. Men jag och Kristoffer har ialla fall bilat fram och tillbaka mellan Sthlm och Dalarna de senaste veckorna. Jag trivs tusen gånger bättre "hemma" (ja, det är ju tekniskt sätt inte vårat hem, där vi bor alltså), än här uppe. Det känns för mycket som att jag flyttat ifrån min familj och in till en annan och det har jag kommit på inte riktigt fungerar i längden för mig. Men men..

Sen så var jag, mamma, Mikaela, Elin och Marie vis Eriks grav förra helgen och gjorde lite vårfint. Vi planterade lite blommor, tog bort julsaker, trasiga lyktor, vissna blommor och sånt. Så nu har Eriks kropp en riktigt fin plats tycker jag.

Jag och Kristoffer var i Finland på sportlovet. Vi spenderade den veckan hos min moster Anniina och, hennes nu fästman Antti, och deras dotter (min guddotter) Eveliina. Vi gosade, umgicks, bakade, vandrade och pratade. Det var mysigt. I slutet av veckan var det förlovningsfest och vem vart inte då full i babbel om inte min alldeles underbara pojkvän Kristoffer? Han snackade. Ojojoj, vad han snackade. Haha. Han skämdes lite smått dagen efter när jag fick återberätta allt han inte mindes (vilket var er del).

Näe, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin och fräsch tills Kristoffer kommer tillbaka. Han är i skrivande stund hos Gustav tillsammans med Ekholm. Jag tycker att det är skönt att han umgås med sina kompisar, fast att jag är här. Han ska ju inte glömma bort sitt liv bara för att jag nu hoppat in i det. Så tummen upp för det!

Puss på er / Susanna


RSS 2.0