Upptagen, upptagen.

Hojsan hejsan.

Denna dag har jag varit upptagen med en massa pluggande. Jag har jobbat med mitt projektarbete och med en engelskauppgift. Var även iväg till Södertälje för att handla på Ica Maxi med mamma och pappa. Jag har inte så där jätte mycket batteri kvar på datorn och jag orkar inte stoppa in laddaren, hehe, så jag ska avrunda detta smått tråkiga inlägg med en bild. Vi hörs imorgon!


Jag och Robin i Grekland.


Nu gör jag ett nytt försök!

Okej, jag vet inte hur länge sen det var som jag skrev i den här bloggen, men jag tänkte hur som helst göra ett nytt försök. Jag ska fortfarande bara blogga för min egna skull, men jag ska ändå försöka blogga mer än jag gjort förut. Ska även försöka ha fler bilder här i bloggen. Ja, bilder som inte är ett par år gamla, utan lite nyare material, haha.

Så, vad kan jag berätta då? Näe, inte speciellt mycket alltså. Jag har jobbet en hel sommar på andra sidan Östersjön (i Finland alltså). När jag kom hem från Finland bar det av mot Gotland där det var medeltidsvecka. Dock vart den inte alls lyckad. Jag tänker inte gå in på varför, men det vart den ialla fall inte. Men jag och Bellan bodde en hel vecka hemma hos Isa. Eller ja, i hennes husvagn. Alla jäkla mygg gjorde det otroligt olidligt, haha. Efter Gotland stack jag, Bellan och Robin iväg till Grekland. Jag kan summera resan så här: för jävla underbart! Alltså jag lovar er, det var sååå härligt. Då och då kommer det nog att dyka upp bilder från den resan här i bloggen, så det får ni stå ut med.

Från och med imorgon börjar jag skriva som vanligt. Nu ska jag sätta på lite relaxing music och sova. Jag är sjukligt trött, fast att klockan bara är nio. What's up with that? Fast igår gick jag och la mig halv sju, haha. Det var nog lite extremt, det kan till och med jag erkänna. Men vi ses!


Jag på min otroligt otroliga födelsedag!


RSS 2.0